Fable III PC, X360

Peter Molyneux és csapata, a Lionhead Studios nem hagy fel a Fable sorozattal, sőt köszönthetjük a játékot trilógiává avanzsáló harmadik részt!
Típus: Fantasy, RPG

E3 2010: Elkészült az első galériafrissítés

Brutális képfelhozatal! Assassin's Creed, Bodycount, Bulletstorm, Metal Gear Solid, Shogun 2, HAWX 2, Ghost Recon, Crysis 2, Driver és még sok más érdekesség!

E3 2010: Fable 3 - egy király mindennapjai

Molyneux tündérmesékről alkotott újabb utópiája, a Fable 3 idén se maradhatott ki az expó szenzációinak sorából. Nem CGI-t kapsz, hanem játékmeneti pillanatokat.

E3 2010: Microsoft konferencia LIVEBLOG

Este 7-kor, a Los Angeles-i E3 kiállítás nulladik napján a Microsoft elindítja a három napon át tartó játékőrületet. Élőben tudósítunk a konferenciáról!

Hivatalos: PC-re is jön a Fable harmadik része

Most már mindenki örülhet: az is, aki reménykedett, és az is, aki unta a sok panaszkodást - a Lionhead hivatalosan is megerősítette, hogy lesz PC-s Fable III!

Ben Kingsley is megszólal majd a Fable III-ban

Sir Ben Kingsley maga jelentette be, hogy szinkronszínészként fog közreműködni a Fable III munkálatainál - a brit színész egy királyt alakít majd.

E3 2010: Ezek a játékok már biztosan kint lesznek

Vészesen közeleg az idei E3, így az IGN gondolt egyet, és összeszedte azokat a címeket, amikkel már biztosan összefuthatunk a júniusi expón.

Fable 3: az ICO inspirálta az érintés funkciót

Peter Molyneux elmondása szerint a játék Natal által elérhetővé vált érintés funkcióját az ICO inspirálta, s valójában szervers részét képezi a játékmenetnek.

Kettyints barátaiddal a Fable 3 kooperatívban

Peter Molyneux mindig is komolyan vetti a játékbeli érzelmetket, s ennek netovábbjaként a Fable 3-ban szeretkezhetünk társunkkal, s utódokat hozhatunk létre.

GDC 10: Megérkezett az utolsó screenshotadag

A mai nap a búcsú napja, bezár a 2010-es Game Develeopers Conference, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének új hírek - és persze vadi új screenshotok!

GDC 10: PC-re is megjelenik a Fable 3?

Sok hasonló pletykát hallottunk már, s a mostanit is kéretik fenntartásokkal kezelni, viszont az tény, hogy egyre több utalást hallani a Fable 3 esetleges PC-s verziója kapcsán.