Fable III PC, X360

Peter Molyneux és csapata, a Lionhead Studios nem hagy fel a Fable sorozattal, sőt köszönthetjük a játékot trilógiává avanzsáló harmadik részt!
1307948400

Élen nyitott itthon az új Sims-kiegészítő

Ha nagyon akarja, a Sims azért még mindig meg tudja szorongatni a riválisokat. A harmadik rész új kiegészítője, az itthon magyarul is kapható Nemzedékek kapásból az élen nyitott, és az eddig uralkodó Witcher 2-t és World of Warcraft előfizetői kártyát is könnyű szerrel lenyomta.
1307372646

E3 2011: Két Halo-bejelentést is kapunk ma?

A Kotaku egy hatalmas listát állított össze a kora este kezdődő Microsoft konferencia alkalmából, szerintük a következő bemutatandó címek lesznek a legesélyesebbek arra, hogy megtiszteljék jelenlétükkel az egybegyűlteket. Ennek értelmében erősen sanszos egy Fable, a Dance Central 2 és egy új Alan Wake is.
1306861113

Élen nyitott itthon a The Witcher 2

Nem meglepő, hogy a lengyel felebarátaink által fejlesztett The Witcher 2 szépen kezdett itthon: már az első rész is nagy népszerűségnek örvendett anno, sőt az a folytatás sikerére újból bekerült a PC-s toplistára. A felhozatal alaposan átalakult, több új cím is bekavart a szokásos slágerjátékoknak.
1305545400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten legalább három tonna DLC jelenik majd meg, és a szerepjáték-rajongók is kifejezetten jó napoknak néznek elébe. Persze mindettől függetlenül az abszolút sikervárományos cím az L.A. Noire lesz, amelyhez ráadásul két DLC is elérhetővé válik közvetlenül a játék boltokba kerülése után.
1303636305

Fable III - fejlesztői napló a PC-s változatról

Nem egyszerű porttal készül a Lionhead, a Fable III PC-s változata egy raklapnyi újdonságot, fícsört és extrát tartalmaz majd. A legújabb fejlesztői napló ezekről a változtatásokról emlékezik meg, közben pedig folyamatosan bámulhatjuk, mi minden változott, vagy lett jobb az új kiadásban.
1301587200

Ilyen gép kell a PC-s Fable III-hoz

Bár korábban csuklóból rávágtuk volna, hogy a Fable gépigénye az bizony Xboxot jelent, de ezúttal ez nem így lesz: bár a második rész kimaradt a számítógépeseknek, a harmadik rész már PC-re is el fog készülni, még ha jó pár hónapos késéssel is. De ne legyünk telhetetlenek.
1300869600

Még több Gears of War, Halo és Fable jön

A Microsoft játékrészlegének egyik vezetője beszélt arról, hogy milyen jellegű címeket várhatunk a közepesen közeli jövőben a cégtől. A szokásos sikercímek folytatásai mellett azonban számíthatunk egy rakás meglepetésre is, melyek egy részéről az E3-on rántják le a leplet.
1300720027

Windows Gaming Experience - a PC-s játék jövője

A ZDNet jóvoltából érdekes videó látott napvilágot: az állítólag a Microsoft belsős köreinek szánt filmben a PC-s játékról, valamint annak "jövőjéről" esik szó. Úgy néz ki, a redmondiak nem véletlenül léptek ki a PCGA-ból, a maguk útját szeretnék járni, ha már 300 millió fős piacon szállhatnak ringbe.
1300630681

Molyneux: tisztán látom a Fable jövőjét

A mindentudó Peter Molyneux sem volt maradéktalanul elégedett a Fable 3-mal, bár ezért nem a csapatot, pusztán saját magát okolja. Elmondása szerint már tisztán látja a sorozat jövőjét: bármit is csinálnak legközelebb, annak minden tekintetben felül kell múlnia az összes konkurenst.
1300375977

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.