Fable III PC, X360

Peter Molyneux és csapata, a Lionhead Studios nem hagy fel a Fable sorozattal, sőt köszönthetjük a játékot trilógiává avanzsáló harmadik részt!
Típus: Fantasy, RPG

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten legalább három tonna DLC jelenik majd meg, és a szerepjáték-rajongók is kifejezetten jó napoknak néznek elébe. Persze mindettől függetlenül az abszolút sikervárományos cím az L.A. Noire lesz, amelyhez ráadásul két DLC is elérhetővé válik közvetlenül a játék boltokba kerülése után.

Fable III - fejlesztői napló a PC-s változatról

Nem egyszerű porttal készül a Lionhead, a Fable III PC-s változata egy raklapnyi újdonságot, fícsört és extrát tartalmaz majd. A legújabb fejlesztői napló ezekről a változtatásokról emlékezik meg, közben pedig folyamatosan bámulhatjuk, mi minden változott, vagy lett jobb az új kiadásban.

Ilyen gép kell a PC-s Fable III-hoz

Bár korábban csuklóból rávágtuk volna, hogy a Fable gépigénye az bizony Xboxot jelent, de ezúttal ez nem így lesz: bár a második rész kimaradt a számítógépeseknek, a harmadik rész már PC-re is el fog készülni, még ha jó pár hónapos késéssel is. De ne legyünk telhetetlenek.

Még több Gears of War, Halo és Fable jön

A Microsoft játékrészlegének egyik vezetője beszélt arról, hogy milyen jellegű címeket várhatunk a közepesen közeli jövőben a cégtől. A szokásos sikercímek folytatásai mellett azonban számíthatunk egy rakás meglepetésre is, melyek egy részéről az E3-on rántják le a leplet.

Windows Gaming Experience - a PC-s játék jövője

A ZDNet jóvoltából érdekes videó látott napvilágot: az állítólag a Microsoft belsős köreinek szánt filmben a PC-s játékról, valamint annak "jövőjéről" esik szó. Úgy néz ki, a redmondiak nem véletlenül léptek ki a PCGA-ból, a maguk útját szeretnék járni, ha már 300 millió fős piacon szállhatnak ringbe.

Molyneux: tisztán látom a Fable jövőjét

A mindentudó Peter Molyneux sem volt maradéktalanul elégedett a Fable 3-mal, bár ezért nem a csapatot, pusztán saját magát okolja. Elmondása szerint már tisztán látja a sorozat jövőjét: bármit is csinálnak legközelebb, annak minden tekintetben felül kell múlnia az összes konkurenst.

Három BAFTA-díjat is kapott a Heavy Rain

A Brit Filmakadémia kiosztotta a tavalyi év legjobb játékainak járó díjakat, valamint Peter Molyneux is megkapta a maga életműdíját - idén már másodszor. A díjátadó abszolút győztese a Heavy Rain, amely filmszerűségének hála három trófeát is bezsebelhetett, de a legjobb játék a Mass Effect 2 lett.

Fable 3: Traitors Keep DLC villámteszt

A töméntelen mennyiségű ruha, fegyver, kutya, a pimaszul rövid és egyszerű Understone kiegészítő után máris itt van nekünk a legújabb DLC, a Traitors Keep. A kérdés már csak az, hogy ennyi csalódás után tud-e valami újat mutatni, ami miatt érdemes lenne belefektetni nehezen megkeresett pénzünket?!

Előzetesen a Fable III új DLC-je

Március elsején érkezik a Fable III legújabb letölthető kiegészítője, melyben új küldetések és karakterek várják a rajongókat. A Traitors' Keep kapcsán készült trailer már megtekinthető, beljebb kerülve azonnal megnézhetitek: közel kétpercnyi gameplay jelenetekkel dúsított kedvcsináló következik.

Májusban érkezik a PC-s Fable 3

A Microsoft végre lerántotta a leplet a kissé sokat késlekedő Fable 3 számítógépes változatának végleges megjelenési dátumáról. A Lionhead mesteri narratívával megáldott szerepjátéka fél év késéssel landol Windowson, ám cserébe akár hardcore nehézségi szinten is nekivághatunk.