Fable III PC, X360

Peter Molyneux és csapata, a Lionhead Studios nem hagy fel a Fable sorozattal, sőt köszönthetjük a játékot trilógiává avanzsáló harmadik részt!
1290007200

Fable 3 - Accolades előzetes

Még mielőtt bárki megörülne annak, hogy előzetest láthat a Fable 3 új DLC-jéből, sajnos nem erről van szó. Az Accolades trailer csupán egy új kedvcsináló a Fable 3-hoz, amit valamiért csak most, a megjelenés után adtak ki. Talán a sajtóból szedett idézetek miatt.
1289900755

Érkezik a Fable 3: Understone DLC

Megérkeztek az első részletek a Lionhead Studios szerepjátékának letölthető tartalmáról, mely csupán megnyitja az utat a számos DLC előtt, hiszen ha Xbox 360-exkluzív címről beszélhetünk, akkor a Microsoft tuti, hogy sorban csepegtetni fogja az extrákat. Az Understone-ban három új küldetést teljesíthetünk majd.
1289821559

Befutott a legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem történtek nagy változások a hazai játékeladási toplistákon, sem újonnan érkező slágercímek, sem pedig visszatérő régi kedvencek nem jelentkeztek be "őrségváltásra" az élbolyban. A FIFA 11 továbbra is vezet, de tegye a szívére a kezét, aki ezt nem tudta volna előre megmondani.
1289227680

Negyedik helyen nyitott itthon a Fable III

Szép rajtot vett itthon a Fable harmadik része, a Lionhead legújabb "majdnem" szerepjátéka a negyedik helyen kezdett az összesített hazai játékeladásokat tartalmazó toplistán. Xbox 360-on már nem akadt ellenfele: simán fel tudta küzdeni magát az első helyre, s így a FIFA 11-et is legyűrte.
1288798971

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.
1288119648

Fable 3 teszt

A Fable mindig is az Xbox egyik üdvöskéje volt, de az a fajta, amit meg kell tapasztalni ahhoz, hogy igazán szeressük. Tehát nem klasszikusan tömegjáték. Peter Molyneux tündérmeséje a harmadik fejezethez érkezett, minden megváltozott, új kor köszöntött be, eljött a forradalom ideje…
1288087240

Fable 3 - az első 30 perc HD minőségben

Hősünk első szárnypróbálgatásairól hull le a lepel Molyneux szerepjátékának folytatásában. A Fable 3 péntek reggeltől lesz megvásárolható a hazai szoftverszatócsoknál, és hogy tudd, mire számíts és nem félsz a spoilerektől, bátran ajánlhatjuk a remek nyitányt. Tökéletes, 720p minőségben!
1287997342

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Friss megjelenésből ezen a héten is lesz bőven, igaz, az egyes játékok minősége hagy némi kívánnivalót maga után. A Fable III mindenesetre tuti vétel: Peter Molyneux (megint) forradalmi munkát ígért, és mi nem bírjuk ki, hogy nem tegyünk vele egy próbát - ja, hogy mi már napok óta teszteljük a végleges verziót?
1287738030

Fable III - ingyenes extrák az új példányok mellé

A használt játékok helyett logikus módon az új példányok vásárlására ösztönzi a játékosokat a Microsoft: a Fable III-hoz kapott egyszer felhasználható kódokkal különféle extrákat oldhatnak fel a játékosok. Az új rész jövő héten érkezik, utoljára még kaptunk egy hangulatos in-game jelenetekkel teletűzdelt videónaplót is.
1286985189

Tévéreklámot kapott a Fable III

Október végén érkezik a Fable harmadik része, ideje hát elkezdeni a reklámkampányt is. A Microsoft egyperces tévészpottal erősít, amely ugyan csak renderelt animációt tartalmaz, viszont a játék hangulata így is tökéletesen átjön. It's a revolution, mondják, kíváncsiak vagyunk, vajon Molyneux álma megvalósul-e.