Fable III PC, X360

Peter Molyneux és csapata, a Lionhead Studios nem hagy fel a Fable sorozattal, sőt köszönthetjük a játékot trilógiává avanzsáló harmadik részt!
Típus: Fantasy, RPG

Negyedik helyen nyitott itthon a Fable III

Szép rajtot vett itthon a Fable harmadik része, a Lionhead legújabb "majdnem" szerepjátéka a negyedik helyen kezdett az összesített hazai játékeladásokat tartalmazó toplistán. Xbox 360-on már nem akadt ellenfele: simán fel tudta küzdeni magát az első helyre, s így a FIFA 11-et is legyűrte.

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.

Fable 3 teszt

A Fable mindig is az Xbox egyik üdvöskéje volt, de az a fajta, amit meg kell tapasztalni ahhoz, hogy igazán szeressük. Tehát nem klasszikusan tömegjáték. Peter Molyneux tündérmeséje a harmadik fejezethez érkezett, minden megváltozott, új kor köszöntött be, eljött a forradalom ideje…

Fable 3 - az első 30 perc HD minőségben

Hősünk első szárnypróbálgatásairól hull le a lepel Molyneux szerepjátékának folytatásában. A Fable 3 péntek reggeltől lesz megvásárolható a hazai szoftverszatócsoknál, és hogy tudd, mire számíts és nem félsz a spoilerektől, bátran ajánlhatjuk a remek nyitányt. Tökéletes, 720p minőségben!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Friss megjelenésből ezen a héten is lesz bőven, igaz, az egyes játékok minősége hagy némi kívánnivalót maga után. A Fable III mindenesetre tuti vétel: Peter Molyneux (megint) forradalmi munkát ígért, és mi nem bírjuk ki, hogy nem tegyünk vele egy próbát - ja, hogy mi már napok óta teszteljük a végleges verziót?

Fable III - ingyenes extrák az új példányok mellé

A használt játékok helyett logikus módon az új példányok vásárlására ösztönzi a játékosokat a Microsoft: a Fable III-hoz kapott egyszer felhasználható kódokkal különféle extrákat oldhatnak fel a játékosok. Az új rész jövő héten érkezik, utoljára még kaptunk egy hangulatos in-game jelenetekkel teletűzdelt videónaplót is.

Tévéreklámot kapott a Fable III

Október végén érkezik a Fable harmadik része, ideje hát elkezdeni a reklámkampányt is. A Microsoft egyperces tévészpottal erősít, amely ugyan csak renderelt animációt tartalmaz, viszont a játék hangulata így is tökéletesen átjön. It's a revolution, mondják, kíváncsiak vagyunk, vajon Molyneux álma megvalósul-e.

Fable 3 - terítéken a neves szinkronszínészek

A Microsoft legújabb fejlesztői naplójából meggyőződhetünk, hogy a Lionhead nem adja alább, nem holmi másodrangú, ismeretlen színjátszók kölcsönzik szereplőink hangját, hanem Hollywoodban is elismert óriások. Igazi all-star csapat gyűlt össze, most már teljesen biztos, hogy minden elhangzott szónak súlya lesz.

Lelőtték Molyneux Milo projektjét?

Peter Molyneux és a Lionhead Milo projektje hihetetlenül ambiciózus próbálkozásnak tűnt, noha nem tudjuk pontosan, hogy játéknak vagy csak techdemónak szánták a készítők. Elképzelhető, hogy ez már nem is fog kiderülni: a pletykák szerint a projektet tegnap leállították.

Microsoft: nem hagyjuk el a PC-s játékosokat

A Microsoft a GamesCom alkalmával örömteli bejelentéseket közölt a világgal: újra komoly, PC-exkluzív címek fejlesztésébe kezdenek. De itt még nem állunk meg: a jövőben még több, igazi hardcore, proci és videókártya zabáló anyagokat ígérnek a keményarc PC-s gamereknek.