Fable III PC, X360

Peter Molyneux és csapata, a Lionhead Studios nem hagy fel a Fable sorozattal, sőt köszönthetjük a játékot trilógiává avanzsáló harmadik részt!
Típus: Fantasy, RPG

GC 2010: Készül a Microsoft Flight

Két további kellemes meglepetéssel készült a Microsoft az európai játékosok számára. Készül a Flight Simulator sorozat folytatása, egyszerűen csak Flight néven, kizárólag PC-re, ezen kívül pedig újra megerősítették, hogy a Fable 3 tutira jön számítógépekre is!

Ingame extrákkal érkezik a Fable regény

Nemrég nyilvánossá vált, hogy a Fable 3-mal egy időben a népszerű szerepjáték univerzumban játszódó regény is napvilágot lát majd, tekintve, hogy Peter Molyneux által kitalált világ más médiumon is megállja a helyét. A Fable: The Balverine Orderhez olyan kód jár, amivel játékbeli extrákat nyithatsz meg.

Fable III - kard és varázslat

Josh Atkins, a Lionhead tervezési igazgatója fedett fel újabb részleteket a CVG-nek adott interjújában a Fable III harcrendszeréről és a mágiáról. Mindennel a drámai hatást szeretnék hangsúlyozni.

Mégsem kap Kinect-támogatást a Fable III?

Még Natalnak hívták a Kinectet, mikor a Lionhead bejelentette, hogy a Fable III is támogatni fogja a mozgásérzékelős kamerát. Már nem ilyen rózsás a helyzet.

Késik a Fable III PC-s változata

A korábbi tervekkel ellentétben mégsem együtt érkezik a Fable harmadik részének Xbox 360-as és PC-s változata, erősítette meg az IGN-nek a Microsoft.

Fórumváltás előtti galériafrissítés

Izgalmas héten vagyunk túl, ez pedig finoman érezteti a hatását legújabb galériafrissítésünkön is. Szemcseppet bekészíteni, ezt végig kell nézned!

Fable III - egy rossz kislány kalandjai

Új Fable III gameplay jelenetek is érkeztek a Comic-Conról: a következő három percben egy nem éppen tüneményes hölgyemény rosszalkodását követhetjük figyelemmel.

47 óra dialógust tartalmaz a Fable 3

George Backer, a Lionhead audio producere nemrég arról beszélt, milyen hatalmas munkával jár a játék temérdek szövegének leszinkronizálása.

Fable 3: a drámai harc bemutatása

Kislány fut az életéért az erdőben az ordasok elől, hősünkön múlik, hogyan menti meg az ártatlan lelkét. A harc drámai menetére hívja fel a figyelmet az alábbi előzetes.

Epizodikusan is megjelenik a Fable 3

Peter Molyneux legutóbbi kijelentése bizonyára a játékok szent egységessége mellett skandáló játékosoknál kiverheti a biztosítékot. A Fable 3 is a profitra megy.