Fable III PC, X360

Peter Molyneux és csapata, a Lionhead Studios nem hagy fel a Fable sorozattal, sőt köszönthetjük a játékot trilógiává avanzsáló harmadik részt!
Típus: Fantasy, RPG

GDC 10: John Cleese a Fable III-ban

A legendás John Cleese, a Monty Python és az angol humor legnagyobb sztárja vendégszerepet kapott a Fable harmadik epizódjában. Igaz, karaktere láthatatlan, de legalább vicces.

Fable 3

Az uralkodók élete nemcsak unalmas protokollfeladatokból és percre pontosan meghatározott feladatok sorából áll, az etikett szabályai szerint. Peter Molyneux szókimondó ember, szeret a figyelem középpontjában állni, olykor nagy bejelentés címén közöl mindössze annyit, hogy a Fable 3 kézzelfogható HUD nélkül érkezik. S habár a játék magján nem változtatnak túlzottan, ez a mese már nem csupán egy szerepjáték. Más, mint amit megszokhattunk.

Molyneux cselekvésre szólítja a brit kormányt

Peter Molyneux szerint a brit kormánynak sokkal jobban kellene támogatnia az ország játékfelesztő cégeit, akik jelenleg hatalmas adóterheket viselnek.

Új kontinenssel jön a Fable harmadik része

Természetesen Albion is megmarad, mint központi birodalom, viszont ambiciózus királyként vagy királynőként végre más területek felé is kacsingathatunk majd.

Fable III - befutottak az első gameplay jelenetek

Fejlesztői kommentárral és a Lionhead hétköznapjait bemutató vágóképekkel támogatva láthatjuk most először mozgásban a Fable harmadik részét.

X10: HUD nélkül jön a Fable harmadik része

Úgy tűnik, Peter Molyneux megint jobban feltüzelte közönségét, mint amekkora bejelentéssel ki tudta volna elégíteni őket: szenzáció, nem lesz HUD a Fable 3-ban.

Februárban X10 show és Gears of War 3 premier

Február 11-én, a San Francisco Terra Event Centerben lesz a Microsoft X10 játékshow, melyen több új Xbox 360 játék is bemutatkozik majd.

Fable 3 - Új infók érkeznek februárban

A Lionhead felelőse a Twitteren tette közzé, hogy a következő hónapban új információk érkeznek a Fable harmadik részéről, néhány videóval együtt.

Év végén érkezik a Fable harmadik része

A Microsoft tegnapi sajtóközleményéből kiderült, hogy a sokak által várt Fable harmadik rész az idei esztendő végén, az ünnepek alatt érkezik majd.

Megerősítették a Fable 3 Natal-támogatását

A Tokyo Game Show alatt röppentek fel az első pletykák, miszerint a Lionhead új játéka, a Fable 3 támogatná a Microsoft új eszközét, a Natalt.