Rock Band Track Pack: Classic Rock

A sorozat egy újabb tagja, amely a klasszikus dalokkal kényezteti a zenét kedvelő füleket.
1637740800

Az Epic Games felvásárolta a Harmonix csapatát is

Szorgalmasan bővítgeti az Epic Games a stúdiógyűjteményét, a minap a Guitar Herót kitaláló és a Rock Bandet is jegyző Harmonixot is felvásárolta a vállalat. A csapat maradhat a kaptafánál, de most már a Fortnite-ban kell kreatívkodnia.
1424430050

Készül az új Rock Band PS4-re és Xbox One-ra?

Már januárban is hallottunk pletykákat az új Rock Bandről, ám most újabb forrásból tudjuk, hogy a Harmonix már el is kezdte a fejlesztést Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A sorozat legutóbbi darabja 2012-ben jelent meg.
1411376452

Véget ért a Rock Band támogatása

A ritmusjátékok szerelmesei egyperces néma gyásszal fogadják a hírt: a Harmonix úgy döntött, lekapcsolja a Rock Band Networköt, azaz további zeneszámokat nem tölthetünk le a játékhoz. Ez már tényleg a vég?
1370858400

Nem szűnik meg az EA Partners

Nem kifejezetten E3-as hír, de nem is elhanyagolható: a korábbi hírekkel ellentétben nem szűnik meg az Electronic Arts Partners programja, ezt a kiadó egyik fejese erősítette meg a Polygonnak.
1318226400

Harmonix: különleges ötletekre lehet építeni

Ha különleges ötletekről és dolgokról van szó, akkor a Harmonixnak sem kell a szomszédba mennie, elvégre ők hozták be a Guitar Hero spéci, műanyagból készült gitárkontrollerét. A cég szerint az ilyen és hasonló ötletekből nőhetik ki magukat sikeres franchise-ok.
1306058879

E3 2011: Új játékot fog bejelenteni a Harmonix

Bár a Harmonix nemrég kizárta a lehetőséget, hogy idén új Rock Bandet kapunk, most mégis megerősítette a híreszteléseket: az idei E3-on új játékot fog bejelenteni, úgyhogy figyeljünk majd oda. A korábbi pletykák alapján úgy tűnik, a Kinect-exkluzív Dance Central kap folytatást.
1301755320

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.
1298984400

Harmonix - előre a mozgásérzékelés világába

Az első Guitar Hero megalkotásával gyakorlatilag a Harmonix találta fel újra a zenei játékok műfaját, s habár a cég közben kiadót váltott, elkészítette a Rock Bandet, az Activision pedig kivégezte a zsánert, a stúdió úgy gondolja, megtalálták a helyes irányt. Ez a mozgásérzékelős játék.
1297436400

A Rock Band él, és Guitar Hero DLC-k is lesznek

Bár a Rock Band fejlesztőinek sora sem megy könnyen mostanság, a Guitar Hero legfőbb konkurense továbbra is létezik. Elemzők egyébként már azt is megvitatták, hogy vajon végleg, vagy csak pár évre kellett elbúcsúznunk a Guitar Hero-tól? Az biztos, hogy a következő generáció előtt nem látjuk viszont a sorozatot.
1297155646

Leépítések a Rock Band fejlesztőinél

Most, hogy a Harmonixot felvásárolták, kezdetét veheti az újraszervezés: a hírek szerint leépítések várhatóak a Rock Band fejlesztőinél, mert a csapat jelenlegi - valljuk be, nem túl nagy kaliberű - projektjeihez kevesebb emberre van szükségük. Pontos számokat nem ismerünk.