Fallout: New Vegas PC, PlayStation, Xbox

A nagysikerű Fallout-univerzumban játszódó szerepjáték legújabb epizódja, amelynek semmi köze sem lesz az előző részek történéséhez. A játék több DLC-t is magáénak tudhat, készült belőle gyűjteményes változat is.
1288798971

Budapest Game Show 2010 - itt a részletes program

Jövő héten, november 10-én kezdődik Magyarország első számú játékkiállítása, a Budapest Game Show. Ahogy a korábbi években, úgy idén is lesznek előadások és bemutatók, amelyek során a hazai gaming sajtó munkatársai fognak beszélni a szezon leginkább várt játékairól.
1288629913

Kilencedik lett a hazai toplistán az új Fallout

Megérkezett a hazai játékeladásokat összegző legfrissebb toplista. Az új címeknek most nem ment annyira jól, a legeredményesebben a Fallout: New Vegas szerepelt, ami az összesített listán a kilencedik helyet csípte meg a legjobb tíz között. A FIFA 11 pedig továbbra is verhetetlen.
1288424509

Golden Joystick 2010 - itt a nyertesek listája

Lezajlott az idei Golden Joystick 2010 díjátadó, tegnap frappáns kis ceremónia keretein belül rántották le a leplet a győztesekről és a dobogósokról. Számos külföldi szaklap hirdette meg a szavazást, a játékosok pedig voksaikkal éltették a kiemelkedő címeket. Le is közöljük a díjazottak listáját.
1287651654

Megérkeztek az első Fallout: New Vegas javítások

Bizarrabbnál-bizarrabb bugokkal van tele az új Fallout, az egyik játékossal például előfordult, hogy a karakterszerkesztőnél bemutatkozó NPC feje szélmalomszerűen forgott. A Bethesda és az Obsidian tisztában van a helyzettel, folyamatosan dolgoznak a javításokon.
1287482631

Fallout: New Vegas hentparádé

Hiába a szerepjáték mélysége, a karakterfejlődés, számos párbeszéd, a poszt-nukleáris nevadai sivatag még mindig a csatazajtól lesz hangos. Legyen szó közelharcról vagy a V.A.T.S. rendszer segítségével kivitelezhető, precíz, külön testrészekre célzásról, a Fallout: New Vegas egy teljes értékű, brutális akciójáték.
1287415221

Xbox 360-exkluzív DLC-t kap a Fallout: New Vegas

Ahogy a harmadik rész, úgy a Fallout: New Vegas esetében is számolhatunk majd későbbi DLC-kkel, eggyel legalábbis biztosan: a Bethesda bejelentette az ünnepek alatt jön a játék első kiegészítője, s bár a részleteket egyelőre jótékony homály fedi, az már biztos, hogy az anyag Xbox 360-exkluzív lesz.
1287385987

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az idei ősz talán legdurvább hetének nézünk elébe, a megjelenési listán egymás hegyén-hátán állnak a jobbnál-jobb játékok, sőt filmpremierből is lesz bőven. Persze selejt is akad, többek között ennek köszönhető az, hogy ilyen szép termetes lett az e heti összeállításunk. Nézzük!
1287129029

Fallout: New Vegas - itt az ötödik fejlesztői napló

Napok kérdése csak, és a boltokba kerül a Fallout: New Vegas. Mielőtt azonban jelentkezünk a mindent lefedő kiveséző tesztünkkel, az Obsidian gondoskodik róla, hogy további érdekességeket tudjunk meg a játék hátteréről az ötödik fejlesztői naplóban.
1286120100

Kész a Fallout: New Vegas, megvan a gépigény

A sikeresen feltámasztott Fallout-sorozat nagyot kaszált a harmadik résszel, így most minden rajongó szeme az eddig vegyes teljesítményt nyújtó Obsidian stúdión van: vajon a srácok fel tudtak nőni a feladathoz, és a New Vegas méltó folytatás lesz?
1285340375

Kiszivárgott Fallout: New Vegas tévéreklám

Kiszivárgott a hamarosan adásba kerülő Fallout: New Vegas tévéreklám. Ami igazából akkor sem lehetne jobban Falloutos, ha nukleárisan sugározna a képernyőn keresztül. Laza zene, lepusztult város, gattling, van itt minden, ami a neves sorozat folytatásába kell.