Ghost Recon: Future Soldier PC, PS3, X360

Az Advanced Warfighter után is van élet. A Tom Clancy nevével fémjelzett, taktikai csapat-akcióra kihegyezett Ghost Recon sorozat legújabb epizódja, amihez DLC-k is megjelentek.
Típus: Lövöldözõs, Sci-Fi, Taktikai csapat-FPS

Ghost Recon: Future Soldier - az osonás rejtelmei

Újabb mini trailersorozatot indított a Ubisoft a Ghost Recon: Future Soldier promózása kapcsán: a kétrészes videószériában azt taglalják majd a fejlesztők, hogy milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre, ha a csendes osonást, a lopakodást választjuk a küldetésünk teljesítéséhez.

Bejelentették a Ghost Recon Networköt

A Ubisoft végre lerántotta a leplet a Ghost Recon: Future Soldier konzolos bétatesztjének dátumáról, emellett bejelentette a játék köré épülő, több platformon futó közösségi rendszerét, mely a Ghost Recon Network névre hallgat. Itt vannak a részletek, mereszd a szemeidet!

Júniusban jön a PC-s Ghost Recon: Future Soldier

Nehéz szülés volt a Ubisoft részéről, de a francia kiadó csak eldöntötte végül, hogy PC-re is kiadja a Ghost Recon-sorozat legújabb részét, a Future Soldiert. A számítógépes változatra ráadásul nem is kell sokat várni, egy hónap sem fog eltelni, és máris megkaparinthatjuk ezt a játékot is.

Traileren az új Ghost Recon Guerrilla módja

Legfeljebb névre tűnik majd újszerűnek a Ghost Recon: Future Soldier Guerilla módja, ez ugyanis a klasszikus Horda játék, csak éppen itt a taktikázáshoz a Szellemek jól ismert kütyüit is bevethetjük majd. A Guerilla ettől nagyon tetszetős, az új előzetesből kiderül, hogyan fest a gyakorlatban.

Traileren az új Ghost Recon kooperatív módja

Hangulatos előzetes érkezett a Ghost Recon: Future Soldierből, a háromperces szösszenet a játék kooperatív módját mutatja be. A co-op remekül fest, itt aztán szükség lesz a játékostársak együttműködésére, hiszen nem egyszer olyan küldetést kapunk, amikor megengedhetetlen, hogy felfigyeljen ránk az ellenség.

Ghost Recon: Future Soldier - az eligazítások

Harmadik részéhez érkezett az új Ghost Recon Belive in Ghost videósorozata, melyben a küldetések közbeni információszerzésről hullik le a lepel egy példát szemléltetve. Valós taktikai húzások, a közeljövő fegyver- és kütyüarzenálját felvonultatva - ez a Future Soldier.

Mit rejt az új Ghost Recon Signature kiadása?

A Ubisoft új kedvcsinálóval promózza a Ghost Recon: Future Solider Signature kiadását: az előrendelőknek szánt változat számos nyalánkságot rejt azok számára, akik jó előre bizalmat szavaznak a Szellemeknek és persze a kiadó-fejlesztőcégnek, hogy az ezúttal is minőségi anyaggal lep meg minket.

Ghost Recon: Future Soldier - a Gunsmith opció

A második videóval jelentkezik az új Ghost Recon Belive in Ghost sorozata, melyben a híres fegyverspecialista, Richard “Mack” Machowicz lesz a fejlesztők segítségére. Megismerhetjük a mordályok testreszabási lehetőségeinek széles tárházát a Gunsmith fícsör keretein belül.

Ghost Recon: Future Soldier - újra a technológiáról

Újabb előzetest kapott a Ghost Recon: Future Soldier, a legutóbbi anyag - emlékezetünk szerint már sokadjára - a játékban szereplő technológiát vesézi ki: a közeljövő Ghost Reconjában érzékelők, robotrepülők és különféle álcázóberendezések segítik a Szellemeket.

Ghost Recon: FS - higgy a Szellemekben

Új videósorozatot indított a Ubisoft, az új Ghost Recon előtt kitaposva az utat. Egy rendkívül szimpatikus figura magyarázza el nekünk, hogy miért jó az nekünk, ha valódi taktikai harcot folytathatunk a játékban, ám a felhasználható fegyverek jobb esetben még csak a tervezőasztalon sokasodnak.