Ghost Recon: Future Soldier PC, PS3, X360

Az Advanced Warfighter után is van élet. A Tom Clancy nevével fémjelzett, taktikai csapat-akcióra kihegyezett Ghost Recon sorozat legújabb epizódja, amihez DLC-k is megjelentek.
Típus: Lövöldözõs, Sci-Fi, Taktikai csapat-FPS

Az élen nyitott itthon a Max Payne 3

Megjelenése után azonnal az élen nyitott a Max Payne 3 a hazai játékeladási toplistán. Úgy tűnik, a magyar játékosok körében is keresett volt Max legújabb akciója, a játék még az olyan anyagokkal is könnyedén végzett, mint a Ghost Recon: Future Soldier vagy az UEFA Euro 2012.

Élen nyitott itthon az új Ghost Recon

Bár hétfőn szoktunk jelentkezni a heti toplistával, az E3 miatt kivételt teszünk, letudjuk a kötelező rovatot már most, hogy holnap ismét a kiállításra koncentrálhassunk. A legutóbbi játékeladási listát a Ghost Recon: Future Soldier vezeti, a játék remekül szerepelt a magyar játékosoknál.

Ghost Recon: Future Soldier teszt

Kockázatos dolog egy olyan nagy múlttal rendelkező címet éveken keresztül halasztani, mint a Ghost Recon. Főleg ha ehhez még egy tetemes mennyiségű hype is párosul olyan szinten, hogy élőszereplős minifilmet is csináltak neki, mely a közvetlen előzményekről szól.

Újabb Ubisoft-címekkel erősít a PlayStation Vita?

Bár hivatalos bejelentés nem látott napvilágot a címben elhangzó kérdés kapcsán, egyes online áruházak adatbázisa alapján jó eséllyel mondhatjuk, hogy hamarosan PlayStation Vitára látogat a Ubisoft két fontos sorozata, az Assassin's Creed és a Ghost Recon.

Megjelent az új Ghost Recon - a launch trailer

A minap sok-sok év várakozás után végre Európában és így Magyarországon is boltokba került a Ghost Recon: Future Soldier PS3-as és Xbox 360-as változata, amit a Ubisoft egy launch trailerrel ünnepel. Az előzetes bemutatja a játék minden zegét-zugát, még az okostelefonos alkalmazás is előkerül.

Ghost Recon: Future Soldier - az első 15 perc

Kizárt, hogy megvárjuk a pénteki megjelenést, ugye? Túlságosan ki vagyunk éhezve egy kis Ghost Reconra, de, ahogy a nagy címek esetében, itt is valaki megtette nekünk, hogy felvette a játék első 15 percét, mégpedig kooperatívban. Talán még annyira nem is spoileres.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Több nagy címmel is gazdagodunk a héten, ráadásul ha minden igaz, lehetőségünk is lesz velük játszani, mert az időjárás nem ígér túl sok jót a következő néhány napra. A játékkiadók a legjobb időjósok, érkezik az új Ghost Recon, a legutóbbi DiRT és a Dragon's Dogma is.

Ghost Recon: FS launch party lesz a jövő héten

A Ghost Recon: Future Soldier megjelenése apropójából launch partyt szervez a jövő hétre a játék hazai forgalmazója. A bulinak a játékos összejövetelek Mekkája, a Club 4 Players ad otthont, és aki részt vesz rajta, értékes nyeremények gazdája és érdekes bemutatók részese lehet.

600 ezren játszottak a Future Soldier-bétával

Biztosan számos Gamekapocs-olvasó is hozzátett ehhez a 600 ezerhez, Ca$h bátyánk pedig még meg is írta, mit tapasztalt lövöldözései során. A Ubisoft köszöni mindenkinek a részvételt, és közzétett néhány statisztikai adatot, ami felett csámcsoghatunk a szombat reggeli későn elfogyasztott kávé mellett.

Nyereséges a Ubisoft, köszi, Ezio!

A Ubisoft nyereséggel zárta az elmúlt pénzügyi évet, ebben túlnyomórészt az online csatornákon érkező bevételek és a hardcore játékok játszottak közre. Az Assassin's Creed legújabb részéből tetemes mennyiséget szállítottak le a boltoknak, de tarolt az új Driver és a Rayman is.