Ghost Recon: Future Soldier PC, PS3, X360

Az Advanced Warfighter után is van élet. A Tom Clancy nevével fémjelzett, taktikai csapat-akcióra kihegyezett Ghost Recon sorozat legújabb epizódja, amihez DLC-k is megjelentek.
Típus: Lövöldözõs, Sci-Fi, Taktikai csapat-FPS

Befutott az új Ghost Recon utolsó előzetese

Remek időszak ez, régi kedvencek folytatásai térnek vissza, a taktikai akciójátékok kedvelői az új Diablo és Max Payne helyett (mellett?) valószínűleg a Ghost Recon: Future Soldierben találják majd meg a számításukat. A közeljövőben játszódó program egy hét múlva érkezik, íme a launch trailer!

Megérkezett a teljes Ghost Recon: Alpha film

A Future Soldier előzményeit bemutató rövidfilmmel kedveskedett nekünk a Ubisoft, s az ígéreteknek megfelelően teljes egészében elérhetővé tette a Youtube-on. A 25 perces élőszereplős videó igazi háborús élményt szolgáltat, s nem mellesleg jól is néz ki. Fanoknak kötelező.

Traileren a Ghost Recon: Alpha élőszereplős film

Hétfőn érkezik a Ghost Recon: Alpha címre keresztelt élőszereplős film a Ubisoft jóvoltából, ennek örömére egy csinos előzetessel tudunk szolgálni. A Lovefilm jóvoltából DVD-n és Blu-Rayen is elérhető lesz, de a Youtube-on megkapjuk ingyen és bérmentve.

Dokumentarista előzetesen az új Ghost Recon

Dokumentumfilmekre hajazó trailert kapott a Ghost Recon: Future Soldier. A tálalás egyáltalán nem emlékeztet az átlagos trailerekre, így jelen darab igazán kuriózumként hat. A katonák is emberek, nekik is megvannak a saját belső szabályaik. Kis ízelítőt kapunk belőle.

Ghost Recon: Future Soldier - sivatagi vihar

A Gamespot jóvoltából öt percen át élvezhetjük a Ghost Recon: Future Soldier egyik adrenalinpumpáló küldetését, ahol az akcióba beleszól a természet egy kényelmetlen homokvihar keretében. A modern technika viszont nem mond csődöt a résekbe szorult homokszemek miatt.

Élőszereplős Ghost Recon rövidfilm érkezik

A Ubisoft egy élőszereplős rövidfilmmel kedveskedik csütörtökön a Ghost Recon: Future Soldier rajongóinak - ebből futott most be egy rövid teaser. Emellett lehullt a lepel a Ghost Recon Online Specialist karakteréről is, akit külön traileren is megtekinthettek.

Ghost Recon: Future Soldier bétateszt

A Ubisoftnál egyértelműen teltház van, eléggé le lehetnek terhelve, ha olyan nagy címekkel késnek állandóan, mint a Splinter Cell, a Ghost Recon vagy a Rainbow Six. Olyan legendás anyagokkal, amik igazi hírnevet hoztak nekik világszerte!

Ghost Recon: Future Soldier - mi van a bétában?

Elrajtolt a Ghost Recon: Future Soldier többjátékos módjának bétatesztje, az érintettek megkapták a kódjaikat, nincs más dolguk, mint élesíteni azokat, azután pedig kezdődhet a csata! A Ubisoft a minap két összefoglaló trailert is kiadott a béta kapcsán, bemutatkoznak a kasztok, a pályák és a játékmódok is.

Ghost Recon: Future Soldier - betekintés a multiba

Nem meglepetés, hogy a közelgő Ghost Recon: Future Soldier erőteljes multiplayer szegmenssel lesz megáldva. Folytatódik a Ubisoft Walkthrough-sorozata, s a lopakodás és akció után most a többjátékos küzdelmekbe tekinthetünk bele. Időszerű, tekintve, hogy a bétateszt már kezdetét vette.

Ghost Recon: Future Soldier - lesz benne akció is

Triviálisnak tűnhet, ezúttal csupán próbáltunk reflektálni a Ghost Recon: Future Solider új előzetesének témájára. Míg az előző "mission walkthough" középpontjában a lopakodás és az osonás állt, addig most a masszív lövöldözés kapja a főszerepet. Csőre is töltjük a shotgunt!