Ghost Recon: Future Soldier PC, PS3, X360

Az Advanced Warfighter után is van élet. A Tom Clancy nevével fémjelzett, taktikai csapat-akcióra kihegyezett Ghost Recon sorozat legújabb epizódja, amihez DLC-k is megjelentek.
Típus: Lövöldözõs, Sci-Fi, Taktikai csapat-FPS

Traileren a Ghost Recon: Alpha élőszereplős film

Hétfőn érkezik a Ghost Recon: Alpha címre keresztelt élőszereplős film a Ubisoft jóvoltából, ennek örömére egy csinos előzetessel tudunk szolgálni. A Lovefilm jóvoltából DVD-n és Blu-Rayen is elérhető lesz, de a Youtube-on megkapjuk ingyen és bérmentve.

Dokumentarista előzetesen az új Ghost Recon

Dokumentumfilmekre hajazó trailert kapott a Ghost Recon: Future Soldier. A tálalás egyáltalán nem emlékeztet az átlagos trailerekre, így jelen darab igazán kuriózumként hat. A katonák is emberek, nekik is megvannak a saját belső szabályaik. Kis ízelítőt kapunk belőle.

Ghost Recon: Future Soldier - sivatagi vihar

A Gamespot jóvoltából öt percen át élvezhetjük a Ghost Recon: Future Soldier egyik adrenalinpumpáló küldetését, ahol az akcióba beleszól a természet egy kényelmetlen homokvihar keretében. A modern technika viszont nem mond csődöt a résekbe szorult homokszemek miatt.

Élőszereplős Ghost Recon rövidfilm érkezik

A Ubisoft egy élőszereplős rövidfilmmel kedveskedik csütörtökön a Ghost Recon: Future Soldier rajongóinak - ebből futott most be egy rövid teaser. Emellett lehullt a lepel a Ghost Recon Online Specialist karakteréről is, akit külön traileren is megtekinthettek.

Ghost Recon: Future Soldier bétateszt

A Ubisoftnál egyértelműen teltház van, eléggé le lehetnek terhelve, ha olyan nagy címekkel késnek állandóan, mint a Splinter Cell, a Ghost Recon vagy a Rainbow Six. Olyan legendás anyagokkal, amik igazi hírnevet hoztak nekik világszerte!

Ghost Recon: Future Soldier - mi van a bétában?

Elrajtolt a Ghost Recon: Future Soldier többjátékos módjának bétatesztje, az érintettek megkapták a kódjaikat, nincs más dolguk, mint élesíteni azokat, azután pedig kezdődhet a csata! A Ubisoft a minap két összefoglaló trailert is kiadott a béta kapcsán, bemutatkoznak a kasztok, a pályák és a játékmódok is.

Ghost Recon: Future Soldier - betekintés a multiba

Nem meglepetés, hogy a közelgő Ghost Recon: Future Soldier erőteljes multiplayer szegmenssel lesz megáldva. Folytatódik a Ubisoft Walkthrough-sorozata, s a lopakodás és akció után most a többjátékos küzdelmekbe tekinthetünk bele. Időszerű, tekintve, hogy a bétateszt már kezdetét vette.

Ghost Recon: Future Soldier - lesz benne akció is

Triviálisnak tűnhet, ezúttal csupán próbáltunk reflektálni a Ghost Recon: Future Solider új előzetesének témájára. Míg az előző "mission walkthough" középpontjában a lopakodás és az osonás állt, addig most a masszív lövöldözés kapja a főszerepet. Csőre is töltjük a shotgunt!

Úton az első Ghost Recon-perifériák

A Mad Catz jóvoltából hardveres kiegészítők érkeznek a Ghost Recon: Future Soldier neve alatt, az új fejhallgató és kontroller nem csak látványosan néznek ki, de a minőségi kialakításuk mellett extra funkciókkal is fel vannak vértezve. Valószínűleg meg is kérik az árukat.

Többjátékos előzetesen az új Ghost Recon

A vérbő single lehetőségek mellett a Ghost Recon: Future Soldier multiplayere mellett sem mehetünk el szó nélkül. A Ubisoft sem ment el mellette, ki is adott egy csokornyi új képet és trailert az online módról. Szavatos szórakozásnak nézünk elébe, lássuk mi vár ránk!