Ghost Recon: Future Soldier PC, PS3, X360

Az Advanced Warfighter után is van élet. A Tom Clancy nevével fémjelzett, taktikai csapat-akcióra kihegyezett Ghost Recon sorozat legújabb epizódja, amihez DLC-k is megjelentek.
Típus: Lövöldözõs, Sci-Fi, Taktikai csapat-FPS

Ghost Recon: Future Soldier - újra a technológiáról

Újabb előzetest kapott a Ghost Recon: Future Soldier, a legutóbbi anyag - emlékezetünk szerint már sokadjára - a játékban szereplő technológiát vesézi ki: a közeljövő Ghost Reconjában érzékelők, robotrepülők és különféle álcázóberendezések segítik a Szellemeket.

Ghost Recon: FS - higgy a Szellemekben

Új videósorozatot indított a Ubisoft, az új Ghost Recon előtt kitaposva az utat. Egy rendkívül szimpatikus figura magyarázza el nekünk, hogy miért jó az nekünk, ha valódi taktikai harcot folytathatunk a játékban, ám a felhasználható fegyverek jobb esetben még csak a tervezőasztalon sokasodnak.

Ghost Recon: Future Soldier - az akció közepében

A Ubisoft új trailert osztott meg a nagyközönséggel az új Ghost Recon finomságait taglalva. Ezúttal a játék akció-központúságáról regélnek nekünk a fejlesztők, melyhez a sima harci animációk és a fedezékrendszer is nagyban hozzájárul. Egyre hívogatóbb a Future Soldier.

Ghost Recon: Future Soldier - videón a kampány

A Ubisoft kiadott egy új trailert a következő Ghost Reconból, mely a single player kampányba enged betekintést. Ismét a közeljövőben járunk, néhány terrorista fenyegeti az emberiséget és a földgolyó számos pontján megfordulunk majd osztagunkkal. Lesz gyűjtői kiadás is.

Akció közben a Ghost Recon: Future Soldier

Pótoljuk egy elmaradásunkat a hétről, a Ubisoft ugyanis dobott némi csontot a rajongóknak néhány Ghost Recon gameplay videó formájában. A GameTrailers által szállított tekintélyes mennyiségű anyag félórányi kikapcsolódást biztosít, lehet hegyezni a hegyeznivalót az akcióorgiára.

Új Ghost Recon: Future Soldier infók és képek

A régóta halogatott, s talán idén végre megjelenő Ghost Recon: Future Soldier fejlesztői rendkívül szimpatikus módon egy guminővel folytatott szexuális aktushoz hasonlítják a játék kinectes funkcióját, azaz még mindig a sima, kontrolleres irányítás lesz a mérvadó. Új képeink is vannak!

Ghost Recon: Future Soldier - megjelenés, demó

Ismét csúszik a Ghost Recon: Future Soldier - ki tudja hanyadszorra. A Ubisoft legutóbbi állásfoglalása szerint a szellemkutyáknak idén márciusban kellett volna hadrendbe lépniük, ám ez nem lesz így. A végleges változat májusra tolódott, de előtte egy hónappal érkezik a multiplayer demó.

Kalózkodás miatt nem jön PC-re az új Ghost Recon

Mármint az Xbox 360-ra és PS3-ra megjelenő Future Soldier. A Ghost Recon: Online viszont továbbra is tervben van, mint egyenes eléréssel szolgáló alternatíva a Ghost Recon-univerzumba, melyet kifejezetten PC-re készítenek, s remélik, hogy betesznek vele a kalózoknak.

Ghost Recon: Future Soldier - megvan a dátum

Könnyen lehet, hogy konkretizálódott a Ghost Recon: Future Soldier megjelenési dátuma, csak éppen erről a Ubisoft egyelőre nem tájékoztatott senkit. Az érkezésről a játéküzletek számoltak be, a boltok egyöntetűen cserélték le az eddigi körülbelüli időpontot egy pontosabb márciusira. (Update: A dátum valós!)

GC 2011: Belekukkantunk a Ghost Recon multijába

Új trailer érkezett a Ghost Recon: Future Soldierről, a közel háromperces anyag a játék többjátékos részébe enged betekintést, miközben a fejlesztés kreatív igazgatója részletesen ecseteli, hogy melyek azok az elsődleges funkciók, amelyek a taktikai multizás savát-borsát adják.