Ghost Recon: Future Soldier PC, PS3, X360

Az Advanced Warfighter után is van élet. A Tom Clancy nevével fémjelzett, taktikai csapat-akcióra kihegyezett Ghost Recon sorozat legújabb epizódja, amihez DLC-k is megjelentek.
1347373800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Inkább az ínyenceknek tartogat meglepetéseket ez a hét, de DLC-fronton is várható egy-két érdekes megjelenés. Az ősz felvezetésében érkezik a Tekken Tag Tournament második része, lesz új NHL, és a Joe Danger is folytatást kap. A mozikban az új Resident Evilre lehet érdemes jegyet váltani.
1347012031

Traileren a Ghost Recon: FS Raven Strike DLC-je

A jövő héten landol a Ghost Recon: Future Soldier következő letölthető tartalma, mely a Raven Strike névre hallgat. Osztagunknak ezúttal a vodkavedelő oroszokkal gyűlt meg a baja: a három küldetés közül kettő ide kalauzolja a társaságot, és a Guerilla mód is vérfrissítést kap. Lásd a friss előzetest!
1345644058

Érkezik a Ghost Recon: Future Soldier új DLC-je

Úton a második letölthető csomag a Ghost Recon: Future Soldierhez. A Raven Strike névre hallgató DLC-ben sokkal nagyobb térképeken nyomulhatunk, mint eddig, lesz egy új kampány, ami három küldetéssel bővül, de a Guerilla mód is tartalmaz érdekességeket. Csekkold a friss képeket!
1343042953

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Meglepetések nincsenek, az uborkaszezon miatt pedig újoncokkal sem sikerült feltölteni a legfrissebb játékeladási toplistát. A magyarok kedvence továbbra is a Diablo harmadik része, a Blizzard remekét nem lehet, vagy csak kiváltságos címek tudják letaszítani a trónról. Ki lesz a következő?
1342872023

27 százalékkal nőttek a Ubisoft bevételei

A párizsi székhelyű kiadó legújabb negyedéves jelentéséből kiderül, hogy a Ghost Recon: Future Soldier szépen tejelt a kasszáknál és az online részleg bevételei is a duplájára nőttek. Számokban ez 131 millió eurós bevételt jelent, mely 28 millió euróval több, mint tavalyi év azonos időszakában.
1342454350

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Főleg DLC-fronton lesznek fontos megjelenések a héten, érkezik PC-re az új Max Payne 3 kiegészítő, valamint kapunk egy Mass Effect 3 és egy Ghost Recon: Future Soldier adalékot is. Az xboxosok az új Tony Hawk anyagnak, a 3DS-esek pedig exkluzív Kingdom Heartsnak örülhetnek.
1342422000

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem aratott túl fényes sikert a The Secret World a hazai játékosok körében, a Funcom új MMO-ja az eladásokat tekintve nem fért be a legjobb tíz közé, az élbolyban továbbra is a jól megszokott slágercímek uralkodnak. A hét ugrását a Mass Effect 3 produkálta, a negyedik helyre kapaszkodott vissza.
1341818185

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megint a Diablo harmadik része vezeti a hazai játékeladási toplistát, úgy tűnik, megtörhetetlen a Blizzard sikerszériája, hiába kapott új kiegészítőt a Battlefield 3, és hiába tombolt az EB-láz az országban. A második továbbra is az új Battlefield prémiumszolgáltatása.
1341133769

Késik a Ghost Recon: Future Soldier első DLC-je

A vártnál valamivel később jelenhet meg a Ghost Recon: Future Soldier első letölthető kiegészítője, az Arctic Strike. A csomag csak a jövő hónap végén mutatkozik be, noha a Ubisoft korábban azt ígérte, hogy már a jövő héten belevethetjük magunkat a sarkvidéki akciózásba.
1340004682

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nincsenek meglepetések a hazai játékeladási toplistán, a mostani felállás kísértetiesen hasonlít a múlt hetire, ahol szintén a Max Payne 3 vezetett. Különösebb fordulatokkal már nem is kell számolni, az uborkaszezonban nem érkezik majd olyan cím, ami keresztbe tehetne az ilyen nagyágyúknak.