Ghost Recon: Future Soldier PC, PS3, X360

Az Advanced Warfighter után is van élet. A Tom Clancy nevével fémjelzett, taktikai csapat-akcióra kihegyezett Ghost Recon sorozat legújabb epizódja, amihez DLC-k is megjelentek.
Típus: Lövöldözõs, Sci-Fi, Taktikai csapat-FPS

Esélyes a Ghost Recon-mozifilm

A Ubisoft tényleg komolyan gondolja, hogy minden nagyobb sikercíméből filmváltozatot készít. A Splinter Cell és az Assassin's Creed után megkezdte a Ghost Recon-mozi előkészítését.

Úton a Ghost Recon: Future Soldier folytatása?

Úgy tűnik, hogy javában készül a Ghost Recon: Future Soldier folytatása, legalábbis a szemfüles rajongók szerint a Ubisoft Kievnek köze lehet egy "GRFS: Next" című projekthez.

3,5 millió példánynál jár az Assassin's Creed III

A Ubisoft közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, s mintegy mellékesen - belső becslésekre alapozva - megemlítette, hogy az Assassin's Creed III-ból 3,5 millió példány talált gazdára az első héten. Az eladási szám pont a duplája a Revelations elsőhetes teljesítményének.

Szerda reggeli galériafrissítés

Álmos szemeiteket miért is zsibbasztanánk tovább olvasással, amikor csupa szív screenshotokban is gyönyörködhettek. Az elmúlt pár napban is számtalan látványos képpel gazdagodtunk, melyek közül kiemelhetjük az új Painkillert, a Black Ops 2-t és a Ghost Recon új DLC-jét is.

A Steam és az Origin babérjaira törhet a Uplay

A Ubisoft digitális áruháza, a Uplay jelenleg a kiadó kínálatából származó címeket árusítja, ám ez változhat a jövőben. A franciák fejese, Stephanie Perotti elárulta, hogy már erősen gondolkoznak azon, hogy third party játékokat is elérhetővé tesznek a szolgáltatáson keresztül.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Inkább az ínyenceknek tartogat meglepetéseket ez a hét, de DLC-fronton is várható egy-két érdekes megjelenés. Az ősz felvezetésében érkezik a Tekken Tag Tournament második része, lesz új NHL, és a Joe Danger is folytatást kap. A mozikban az új Resident Evilre lehet érdemes jegyet váltani.

Traileren a Ghost Recon: FS Raven Strike DLC-je

A jövő héten landol a Ghost Recon: Future Soldier következő letölthető tartalma, mely a Raven Strike névre hallgat. Osztagunknak ezúttal a vodkavedelő oroszokkal gyűlt meg a baja: a három küldetés közül kettő ide kalauzolja a társaságot, és a Guerilla mód is vérfrissítést kap. Lásd a friss előzetest!

Érkezik a Ghost Recon: Future Soldier új DLC-je

Úton a második letölthető csomag a Ghost Recon: Future Soldierhez. A Raven Strike névre hallgató DLC-ben sokkal nagyobb térképeken nyomulhatunk, mint eddig, lesz egy új kampány, ami három küldetéssel bővül, de a Guerilla mód is tartalmaz érdekességeket. Csekkold a friss képeket!

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Meglepetések nincsenek, az uborkaszezon miatt pedig újoncokkal sem sikerült feltölteni a legfrissebb játékeladási toplistát. A magyarok kedvence továbbra is a Diablo harmadik része, a Blizzard remekét nem lehet, vagy csak kiváltságos címek tudják letaszítani a trónról. Ki lesz a következő?

27 százalékkal nőttek a Ubisoft bevételei

A párizsi székhelyű kiadó legújabb negyedéves jelentéséből kiderül, hogy a Ghost Recon: Future Soldier szépen tejelt a kasszáknál és az online részleg bevételei is a duplájára nőttek. Számokban ez 131 millió eurós bevételt jelent, mely 28 millió euróval több, mint tavalyi év azonos időszakában.