Ghost Recon: Future Soldier PC, PS3, X360

Az Advanced Warfighter után is van élet. A Tom Clancy nevével fémjelzett, taktikai csapat-akcióra kihegyezett Ghost Recon sorozat legújabb epizódja, amihez DLC-k is megjelentek.
Típus: Lövöldözõs, Sci-Fi, Taktikai csapat-FPS

Csak 2012-ben jelenik meg az új Ghost Recon

A Ubisoft is közzétette a 2011-es pénzügyi évére vonatkozó helyzetjelentését, amely szerencsére más érdekességekkel is szolgált a puszta számokon kívül. Kiderült, hogy az új Ghost Recon csak jövőre jelenik meg, és hogy a feltételezésekkel ellentétben az I Am Alive és a Beyond Good & Evil 2 még létezik.

Megerősítették a Splinter Cell Trilogy HD érkeztét is

Hasonlóan a nap folyamán leleplezett Tomb Raider Trilogyhoz, a korábban már pletykált Splinter Cell Trilogy is tutira el fog készülni, miután a Ubisoft leleplezte jövő évi terveit. Sajnos ismét csak a PlayStation 3 felhasználók járnak jól, de ők nagyon - makulátlan minőségben, trófeatámogatásnak örülhetnek.

Tovább csúszik az új Ghost Recon és a Driver

Bár az első tervek alapján még ez évben élvezhettük volna a közeljövő hadviselését és a Driver-széria feltámasztását, ám a Ubisoft nyáron jövő év elejére halasztotta a Ghost Recon: Future Soldiert és a Driver: San Franciscot - a mostani ütemezés szerint ez a dátum sem tartható, sajnos.

Ghost Recon: Alpha - megérkezett az első teaser

Néhány trailer és screenshot ma már nem elég, a játékok reklámkampánya több pénzt emészt fel, mint valaha. Az új Ghost Recon például élőszereplős rövidfilmet kap.

Késik a Ghost Recon: Future Soldier is

Az Ubisoft szárnyra kapott miután bevételei 95 százalékkal növekedtek, sorozatosan halasztja nagyobb címeit, hogy jövőre se kelljen a fogukhoz verni a garast.

E3 2010: Sony konferencia LIVEBLOG

Az E3-as konferenciák nagyágyúja mindig is a Sony volt, egészen a Ken Kutaragi-féle előadásoktól Jack Trettonig. Nézd velünk élőben a 2010-es bemutatót!

E3 2010: Elkészült az első galériafrissítés

Brutális képfelhozatal! Assassin's Creed, Bodycount, Bulletstorm, Metal Gear Solid, Shogun 2, HAWX 2, Ghost Recon, Crysis 2, Driver és még sok más érdekesség!

E3 2010: Ghost Recon: Future Solder videótrió

A jövő háborúiban félelmetes arzenál állhat a katona rendelkezésére. Ami egykor még csak a sci-fi regényekben létezett, holnapra már megvalósulhat.

E3 2010: Ubisoft konferencia LIVEBLOG

Jó lenne már aludni, ugye? Meghiszem azt, de hát nincs mit tenni, ha a Ubisoftról van szó, illik virrasztani egy picit tovább - mondjuk, úgy hajnali két óráig!

Idén már nem jelenik meg az új Ghost Recon

A Ubisoft nem meri bedobni az új Ghost Recont a mélyvízbe, az év végi megjelenés helyett inkább eltolják a játék boltokba kerülését a jövő év első negyedévére.