Ghost Recon: Future Soldier PC, PS3, X360

Az Advanced Warfighter után is van élet. A Tom Clancy nevével fémjelzett, taktikai csapat-akcióra kihegyezett Ghost Recon sorozat legújabb epizódja, amihez DLC-k is megjelentek.
Típus: Lövöldözõs, Sci-Fi, Taktikai csapat-FPS

Egy perc akció a Ghost Recon: Future Soldierrel

Az E3-on talán az egyik leglátványosabb bemutató volt, amikor a Microsoft konferenciája alatt láthattuk, hogyan használják ki a Ubisoft fejlesztői a Kinect adta lehetőségeket az új Ghost Recon-játékban. Azóta persze kiderült, hogy a Future Soldier nem jön PC-re, így a lenyűgözöttséget felháborodás váltotta.

Januárban indul a Future Soldier béta

Éppen most hoztuk le a szomorú hírt, miszerint a Ghost Recon: Future Soldier nem fog megjelenni PC-re, erre a Ubisoft most egy viszonylag jó hírrel kontrázik: a játék publikus multiplayer bétatesztje januárban indul, a megjelenés pedig jövő márciusban várható.

Nem jön PC-re a Ghost Recon: Future Soldier

Szomorú hírrel szolgálhatunk ezen az egyébként is kissé borús és szomorú vasárnap reggelen: a sokak által már-már fanatizmussal várt Ghost Recon: Future Soldier nem fog megjelenni PC-re, kizárólag a Sony és a Microsoft konzoljára. Ezen kívül kaptunk egy hozzávetőleges dátumot is.

Ghost Recon - videón a kinectes lehetőségek

A Ghost Recon: Future Soldierről már az E3 előtt is pletykálták, hogy támogatni fogja a Kinectet, és bár akkor azt hittük, hogy a csapatirányításban lesz majd valamilyen szerepe a kamerának, mint utóbb kiderült, elsősorban a fegyverválasztó képernyőn tehetjük egyszerűbbé a kotorászást a kiegészítővel.

E3 2011: Ghost Recon: Future Soldier co-op műsor

A Ubisoft nem kertelt sokáig, inkább az új Ghost Recon egyik legmarkánsabb elemét, a kooperatív szegmenst demózta az egybegyűltek előtt. Sanda gyanúnk az, hogy korábban mintha pofásabban nézett volna ki a cucc, de bőven megéri a jövő katonáinak bőrébe bújni így is. Túszmentés, rajtaütés, menekülés.

E3 2011: Ubisoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

A franciák is bulit tartottak, szokás szerint jó későn - igaz, a tavalyi, hajnali konferenciájukat most nem überelték. Mindenesetre a Ubisoft is számos finomsággal készült, volt Ghost Recon, Rayman és természetesen Assassin's Creed is - ezt a rendezvényt is liveblogoltuk, természetesen.

E3 2011: Ghost Recon: Future Soldier Kinecttel

A Microsoft konferenciáján, Yves Guillemot, a Ubisoft fejese is a meghívott előadók között volt, aki nagy bőszen újságolta el, hogy a jövőben minden Tom Clancy nevével fémjelzett játék fel lesz vértezve Kinect-támogatással, elsőként a Ghost Recon: Future Soldier is.

E3 2011: Microsoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

Az idei E3 sajtókonferenciáit a Microsoft nyitotta meg. A redmondiak szolgáltak ugyan újdonsággal, de meglepetésből nem volt sok, a korábbi pletykák ugyanis egytől-egyig lelőtték őket. Azért volt Halo 4, Halo HD, új Fable, Call of Duty, Gears of War, Ghost Recon és jó sok Kinect is...

E3 2011: Két Halo-bejelentést is kapunk ma?

A Kotaku egy hatalmas listát állított össze a kora este kezdődő Microsoft konferencia alkalmából, szerintük a következő bemutatandó címek lesznek a legesélyesebbek arra, hogy megtiszteljék jelenlétükkel az egybegyűlteket. Ennek értelmében erősen sanszos egy Fable, a Dance Central 2 és egy új Alan Wake is.

Kinecttel erősít a Ghost Recon: Future Soldier

Végre! Úgy néz ki, úton van az első olyan kinectes játék, amelyik nem csak hardcore cím, de vélhetően normálisan, hardcore címhez méltó módon fogja támogatni a Microsoft mozgásérzékelős kameráját. Immár hivatalos, dobozképünk is van róla: a Ghost Recon: Future Soldier Kinect-támogatást kapott.