Ghost Recon: Future Soldier PC, PS3, X360

Az Advanced Warfighter után is van élet. A Tom Clancy nevével fémjelzett, taktikai csapat-akcióra kihegyezett Ghost Recon sorozat legújabb epizódja, amihez DLC-k is megjelentek.
1322236800

Kalózkodás miatt nem jön PC-re az új Ghost Recon

Mármint az Xbox 360-ra és PS3-ra megjelenő Future Soldier. A Ghost Recon: Online viszont továbbra is tervben van, mint egyenes eléréssel szolgáló alternatíva a Ghost Recon-univerzumba, melyet kifejezetten PC-re készítenek, s remélik, hogy betesznek vele a kalózoknak.
1317708000

Ghost Recon: Future Soldier - megvan a dátum

Könnyen lehet, hogy konkretizálódott a Ghost Recon: Future Soldier megjelenési dátuma, csak éppen erről a Ubisoft egyelőre nem tájékoztatott senkit. Az érkezésről a játéküzletek számoltak be, a boltok egyöntetűen cserélték le az eddigi körülbelüli időpontot egy pontosabb márciusira. (Update: A dátum valós!)
1313830799

GC 2011: Belekukkantunk a Ghost Recon multijába

Új trailer érkezett a Ghost Recon: Future Soldierről, a közel háromperces anyag a játék többjátékos részébe enged betekintést, miközben a fejlesztés kreatív igazgatója részletesen ecseteli, hogy melyek azok az elsődleges funkciók, amelyek a taktikai multizás savát-borsát adják.
1309168800

Egy perc akció a Ghost Recon: Future Soldierrel

Az E3-on talán az egyik leglátványosabb bemutató volt, amikor a Microsoft konferenciája alatt láthattuk, hogyan használják ki a Ubisoft fejlesztői a Kinect adta lehetőségeket az új Ghost Recon-játékban. Azóta persze kiderült, hogy a Future Soldier nem jön PC-re, így a lenyűgözöttséget felháborodás váltotta.
1308661200

Januárban indul a Future Soldier béta

Éppen most hoztuk le a szomorú hírt, miszerint a Ghost Recon: Future Soldier nem fog megjelenni PC-re, erre a Ubisoft most egy viszonylag jó hírrel kontrázik: a játék publikus multiplayer bétatesztje januárban indul, a megjelenés pedig jövő márciusban várható.
1308474000

Nem jön PC-re a Ghost Recon: Future Soldier

Szomorú hírrel szolgálhatunk ezen az egyébként is kissé borús és szomorú vasárnap reggelen: a sokak által már-már fanatizmussal várt Ghost Recon: Future Soldier nem fog megjelenni PC-re, kizárólag a Sony és a Microsoft konzoljára. Ezen kívül kaptunk egy hozzávetőleges dátumot is.
1307805910

Ghost Recon - videón a kinectes lehetőségek

A Ghost Recon: Future Soldierről már az E3 előtt is pletykálták, hogy támogatni fogja a Kinectet, és bár akkor azt hittük, hogy a csapatirányításban lesz majd valamilyen szerepe a kamerának, mint utóbb kiderült, elsősorban a fegyverválasztó képernyőn tehetjük egyszerűbbé a kotorászást a kiegészítővel.
1307443540

E3 2011: Ghost Recon: Future Soldier co-op műsor

A Ubisoft nem kertelt sokáig, inkább az új Ghost Recon egyik legmarkánsabb elemét, a kooperatív szegmenst demózta az egybegyűltek előtt. Sanda gyanúnk az, hogy korábban mintha pofásabban nézett volna ki a cucc, de bőven megéri a jövő katonáinak bőrébe bújni így is. Túszmentés, rajtaütés, menekülés.
1307436453

E3 2011: Ubisoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

A franciák is bulit tartottak, szokás szerint jó későn - igaz, a tavalyi, hajnali konferenciájukat most nem überelték. Mindenesetre a Ubisoft is számos finomsággal készült, volt Ghost Recon, Rayman és természetesen Assassin's Creed is - ezt a rendezvényt is liveblogoltuk, természetesen.
1307394548

E3 2011: Ghost Recon: Future Soldier Kinecttel

A Microsoft konferenciáján, Yves Guillemot, a Ubisoft fejese is a meghívott előadók között volt, aki nagy bőszen újságolta el, hogy a jövőben minden Tom Clancy nevével fémjelzett játék fel lesz vértezve Kinect-támogatással, elsőként a Ghost Recon: Future Soldier is.