Ghost Recon: Future Soldier PC, PS3, X360

Az Advanced Warfighter után is van élet. A Tom Clancy nevével fémjelzett, taktikai csapat-akcióra kihegyezett Ghost Recon sorozat legújabb epizódja, amihez DLC-k is megjelentek.
Típus: Lövöldözõs, Sci-Fi, Taktikai csapat-FPS

Natal kompatibilis lesz az új Ghost Recon

A Natal-technológia egyik legnagyobb támogatójának ígérkezik a Ubisoft, ennek megfelelően a Ghost Recon legújabb részét is felkészítik az új irányítóra.

Első Ghost Recon: Future Soldier screenshotok

Befutottak az első képlopatok a Ubisoft újgenerációs sorozatának legújabb epizódjából. A Future Soldier nem csak hatalmas újításokat ígér, de fantasztikusan is néz ki.

Ghost Recon: Future Soldier - az első részletek

Az Official Xbox Magazine májusi számából napvilágra kerültek az első részletek a Ghost Recon legújabb részéről, a Future Soldierről - kemény játék lesz, ez már most látszik.

Ghost Recon: Future Soldier Live Action trailer

Élőszereplős Ghost Recon: Future Soldier trailer érkezett. A kisfilmet a Ridley Scott köréhez tartozó Little Minx, és a Terminator Salvation effektjeit jegyző Asylum készítette.

Minden platformon kommandózik a Ghost Recon

A Ubisoft rövid közleményben tudatta a világgal, hogy a Ghost Recon legújabb eresztése rászabadul a PS3 és PC platformokra is, a szokásos Xbox360 mellett.

Gyakrabban szeretne folytatásokat a Ubisoft

Legnagyobb játékaihoz gyakrabban szeretne folytatásokat készíteni a Ubisoft, jelentette be a cég ügyvezető igazgatója, Yves Guillemot.

Ghost Recon: Future Soldier hivatalosan bejelentve

A Ubisoft ma hivatalossá tette a Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier készültét, s exkluzív bétakulcsokat pakol a Splinter Cell Conviction mellé.

Megerősítve: idén jön az új Ghost Recon

Bár pontos részleteket most sem hallottunk, a Ubisoft azt megerősítette, hogy még a következő üzleti év során megjelenhet a Ghost Recon legújabb része.

Ghost Recon: Future Soldier bejegyezve

A Superannuation jelentése szerint a Ubisoft bejegyezte a Ghost Recon: Future Soldier nevet, amely valójában a már bejelentett negyedik részt takarja.

Splinter Cell 5 még idén, új Ghost Recon jövőre

A UbiSoft bejelentette, hogy a Red Steel 2-vel együtt még idén megjelenik a Splinter Cell: Conviction, jövőre pedig a Ghost Recon sorozat negyedik részét várhatjuk!