Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.
1302866955

Activision - nem változott az egyesülés óta

Legalábbis ezt állítja a cég egyik fejese, aki nem igazán érti, miért utálja mindenki a kiadót azóta, hogy egyesültek a Vivendi játékrészlegével, s így a világ legnagyobb kiadójává váltak. Szerinte ugyanis a cég gyakorlatilag változatlan maradt, pont olyan, mint előtte, így érthetetlen a negatív visszhang.
1302591600

Hivatalos: májusban jön az új Black Ops DLC

Az Activision és a Microsoft hivatalosan is bejelentette a Call of Duty: Black Ops második letölthető pályacsomagját, amely az Escalation alcímet viseli. A DLC a korábbi pletykáknak megfelelően májusban jelenik meg, s természetesen először csak Xbox 360-ra lesz elérhető.
1302436800

Második helyen nyitott itthon a Shift 2

Egyedül a Crysis folytatásával nem tudott megbirkózni itthon a Shift 2. Az eredmény azért így is szép, ráadásul a korábbi tapasztalatok szerint az új Need for Speedek úgyis mindig tartósan az élbolyban tudnak maradni. Igen, a World of Warcraft előfizetői kártya még mindig csak a hatodik.
1302001206

Black Ops: Escalation - új Map Pack érkezik

Az Activision májusban újra kibővíti a Call of Duty: Black Opsot egy DLC formájában. A híreket elsőként a Game.com ausztráliai részlege szellőztette meg. A Map Pack az Escalation névre hallgat, és természetesen új multiplayer térképeket, valamint egy új zombis próbatételt hoz az online csataterekre.
1301929200

Élen nyitott itthon a Crysis folytatása

A Crysis 2-ért megőrültek a hazai játékosok, ez remekül látszik a hazai játékeladásokat összegző toplistán is, ahol az új rész kapásból az első helyen nyitott. Kíváncsiak vagyunk, meddig húzza ki ott, de addig is lehet örülni, mert a World of Warcraft előfizetői kártya legalább hátrébb csúszott - nem is keveset.
1301414400

A Blizzard főnök védi az Activision főnököt

Nem mintha Bobby Kotick, az Activision legendás vezére védelemre szorulna, elvégre nem egy lánylelkű félénk kis liliomszál az úriember. Ettől függetlenül a Blizzard alapítója úgy véli, nagyon hibás kép alakult ki a közvéleményben Kotickról, és valójában egy teljesen normális, korrekt ember.
1301060386

A Guitar Hero III az Államok legkeresettebb játéka

Bár a Call of Duty: Black Opsot egyszer már kikiáltottak az Egyesült Államok legkeresettebb játékának, akkor azt az eladott darabszámokra hivatkozva tették, nem pedig a ténylegesen befolyt bevételeket vették figyelembe: ebben a tekintetben még mindig a 2007-ben megjelent Guitar Hero III vezet.
1301058000

Újra letarolta a hazai mezőnyt az Assassin's Creed

Az Assassin's Creed: Brotherhood múlt héten megjelent PC-s verziója óriásit húzott a Ubisoft sikerjátékának hazai eladásain - bizony, valahol még mindig megőrülnek a számítógépes játékokért. A francia kiadó ráadásul triplán örülhet, elvégre a sorozat másik két része is ott figyel a legjobbak között.
1300806124

Black Ops - pénteken jön a PC-s First Strike

Jobb később, mint soha, tartja az ősi indián közmondás: a héten végre PC-n is elérhetővé válik a Call of Duty: Black Ops első letölthető kiegészítője, a First Strike. A Treyarch Twitter-üzenetben jelentette be a jó hírt, a Steamen pedig már most vesznek fel előrendeléseket a csomagra.
1300712400

Az élen nyitott itthon a Dragon Age II

Bejött a Dragon Age folytatása a magyar játékosoknak, legalábbis ami az üzleti sikert illeti. A Dragon Age II rögtön az első helyen nyitott a hazai toplistán, és PC-n és Xbox 360-on is ez a játék szerepelt a legjobban. PS3-on csak a második lett, a Killzone harmadik részén nem tudott kifogni.