Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.

Call of Duty: Black Ops - ingyenes multi a Steamen

Ma jelent meg a Call of Duty: Black Ops legújabb DLC-je PC-re, ebből az alkalomból ingyenessé teszi a játék multiját az Activision - természetesen csak a hétvégére. Az akció ma este veszi kezdetét, de ha már gépnél vagy, érdemes jó előre elindítani a Steamet, és elkezdeni a letöltést!

Élen nyitott itthon a The Witcher 2

Nem meglepő, hogy a lengyel felebarátaink által fejlesztett The Witcher 2 szépen kezdett itthon: már az első rész is nagy népszerűségnek örvendett anno, sőt az a folytatás sikerére újból bekerült a PC-s toplistára. A felhozatal alaposan átalakult, több új cím is bekavart a szokásos slágerjátékoknak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve, de összeraktuk a heti játékmegjelenések és filmpremierek listáját, ám látszólag nem is nagy gond, hogy nem kapkodtuk el: a mostani felhozatal sem lett túl bőséges, ami vagy azt jelenti, hogy a kiadók gondolnak a vizsgaidőszakban szenvedő diákokra, vagy szimplán közeleg az uborkaszezon.

Call of Duty Elite - prémium tartalmak is lesznek

A hónap elején az Activision ismertette terveit a Call of Duty-sorozattal kapcsolatban, azóta tudjuk, hogy egy nagyszabású online felület fogja majd össze a népszerű lövöldözős játék minden tagját, hogy összehozza a PC-s és konzolos játékosokat. Alapból a szolgáltatás ingyenes, de ha többet akarunk, fizetnünk kell.

Hazai toplisták: élen a FIFA 11

Nem igazán volt olyan komoly megjelenés az elmúlt időszakban, ami megütötte volna szintet: legalábbis a hazai játékeladási toplistákét, a rangsor ugyanis gyakorlatilag alig frissült, és inkább régi címek törtek előre. Az élen a FIFA 11 végzett, amely így még a World of Warcraftot is lenyomta.

Júniusban jön a Black Ops új DLC-je PC-re

Az Activision bejelentette, hogy a Call of Duty: Black Ops Escalation című DLC-jének Xbox 360-exkluzivitása véget ért, a kiegészítő június első napjaiban fog megjelenni PC-re. A PS3-as verzióról még nincs hír, a PlayStation-tulajoknak egyelőre dupla XP hétvégével kedveskedik a kiadó.

Call of Duty: Black Ops Escalation Pack teszt

Első körben mindenképpen ki szeretném jelenteni, hogy ez a cikk a Black Ops-rajongóknak íródott, nem azoknak akik utálják a játékot. Tehát ha te egy BO-hater vagy, kérlek ne olvass tovább és ne is szólj hozzá, mert felesleges, ez a cikk nem neked készült… Sajnálom…

Activision Blizzard: a Call of Duty jövője

Az Activision Blizzard pénzügyi beszámolójának egyik legfontosabb része persze a legnagyobb fejőstehén volt: a Call of Duty-sorozatba még több pénzt fektet a cég, még több változat fog belőle készülni, és még grandiózusabb (pénzügyi) célokat kell meghódítania a jövőben. A gépezet tehát nem áll le.

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Helyreállt az univerzum rendje - idézőjelben persze -, a hazai toplistát ismét a World of Warcraft előfizetői kártya vezeti, a korábbi csúcstartó Crysis 2 most már csak a második. Megérkezett a PC-s Portal 2 is, ez egyébként alaposan meglátszik az összesített toplistán is.

CoD: Black Ops - ismét dupla XP jár a hétvégén

Tegnap megjelent a Treyarch hidegháborús hangulattól átitatott játékának második DLC-je, az Escalation, ennek örömére máris össznépi pontvadászatot rendeznek az Xbox Live-on. Minden megszerzett tapasztalati pont dupla annyit ér három napon keresztül - a tulajok számára nincs jobb kultúrprogram a hétvégére.