Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.
Típus: FPS, Háborús

Call of Duty: Black Ops Escalation Pack teszt

Első körben mindenképpen ki szeretném jelenteni, hogy ez a cikk a Black Ops-rajongóknak íródott, nem azoknak akik utálják a játékot. Tehát ha te egy BO-hater vagy, kérlek ne olvass tovább és ne is szólj hozzá, mert felesleges, ez a cikk nem neked készült… Sajnálom…

Activision Blizzard: a Call of Duty jövője

Az Activision Blizzard pénzügyi beszámolójának egyik legfontosabb része persze a legnagyobb fejőstehén volt: a Call of Duty-sorozatba még több pénzt fektet a cég, még több változat fog belőle készülni, és még grandiózusabb (pénzügyi) célokat kell meghódítania a jövőben. A gépezet tehát nem áll le.

A legfrissebb hazai játékeladási toplisták

Helyreállt az univerzum rendje - idézőjelben persze -, a hazai toplistát ismét a World of Warcraft előfizetői kártya vezeti, a korábbi csúcstartó Crysis 2 most már csak a második. Megérkezett a PC-s Portal 2 is, ez egyébként alaposan meglátszik az összesített toplistán is.

CoD: Black Ops - ismét dupla XP jár a hétvégén

Tegnap megjelent a Treyarch hidegháborús hangulattól átitatott játékának második DLC-je, az Escalation, ennek örömére máris össznépi pontvadászatot rendeznek az Xbox Live-on. Minden megszerzett tapasztalati pont dupla annyit ér három napon keresztül - a tulajok számára nincs jobb kultúrprogram a hétvégére.

Éppen befért a hazai legjobbak közé a Portal 2

Az összesített toplista tizedik helyén nyitott, ezzel éppen befért az élbolyba a Portal második része. A Valve remekművét látszólag nem csak a kritikusok, hanem a játékosok is komálják: ráadásul az eladásokat még nem is a számítógépes, hanem a konzolos változatok húzták.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten nagyon laza napok várnak ránk, dobozos megjelenés szinte nem is lesz, inkább az online szolgáltatások felé kell fordulnunk, ha vállalható anyagot szeretnénk a magunkévá tenni mostanában. Lehetőségünk nyílik majd Danny Trejo bőrébe bújni, és Marty McFly legújabb kalandjaiba is belekóstolhatunk.

Új poszteren a Black Ops zombipályája

Még két nap van hátra a Call of Duty: Black Ops - Escalation map pack megjelenéséig, és azt hiszem, bátran mondhatom, hogy a figyelem középpontjában abszolút az új zombis pálya áll. A készítők mindent megtesznek a filmes gárda reklámozására, így most egy új moziplakátot kapott az anyag.

Ízelítő érkezett a Call of Duty: Black Ops DLC-jéből

Másfél perces trailer érkezett a Call of Duty: Black Ops jövő héten megjelenő kiegészítőjéből, az Escalationből. A letölthető csomag négy új multis térképet és egy zombis pályát tartalmaz majd, s bár még mindig sokat kóstál, a rajongóknak nem lesz okuk panaszkodni.

Horrorfilmekre alapoz a Black Ops új zombipályája

Talán az eddigi legzseniálisabb zombis játékrészt kapjuk majd kézhez a május elején letölthetővé váló DLC jóvoltából: a Call of the Dead neve nem véletlenül tűnhet ismerősnek, az új pálya ugyanis George A. Romero klasszikus filmjeire épít, és többek között Danny Trejo is szerepelni fog benne.

Mozgásban a CoD: Black Ops Escalation DLC

Itt az idő, hogy végre belülről is megcsodálhassuk a Call of Duty: Black Ops legújabb DLC-jének térképeit, mely május harmadikán lesz letölthető, elsőként Xbox 360-ra. Jelen képsorok a négy új helyszínre engednek betekintést testközelből. Rajongóknak szinte kötelező jelleggel ajánlott.