Call of Duty: Black Ops , DS, PC, PS3, X360

A Call of Duty sorozat hetedik részében olyan helyszíneken fordulhatunk meg, mint a háború sújtotta Vietnam, vagy épp a Fidel uralta Kuba. Izgalmasan hangzik! A játékhoz már négy DLC is elérhető First Strike, Escalation, Annihilation és Rezurrection címmel.

Éppen befért a hazai legjobbak közé a Portal 2

Az összesített toplista tizedik helyén nyitott, ezzel éppen befért az élbolyba a Portal második része. A Valve remekművét látszólag nem csak a kritikusok, hanem a játékosok is komálják: ráadásul az eladásokat még nem is a számítógépes, hanem a konzolos változatok húzták.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten nagyon laza napok várnak ránk, dobozos megjelenés szinte nem is lesz, inkább az online szolgáltatások felé kell fordulnunk, ha vállalható anyagot szeretnénk a magunkévá tenni mostanában. Lehetőségünk nyílik majd Danny Trejo bőrébe bújni, és Marty McFly legújabb kalandjaiba is belekóstolhatunk.

Új poszteren a Black Ops zombipályája

Még két nap van hátra a Call of Duty: Black Ops - Escalation map pack megjelenéséig, és azt hiszem, bátran mondhatom, hogy a figyelem középpontjában abszolút az új zombis pálya áll. A készítők mindent megtesznek a filmes gárda reklámozására, így most egy új moziplakátot kapott az anyag.

Ízelítő érkezett a Call of Duty: Black Ops DLC-jéből

Másfél perces trailer érkezett a Call of Duty: Black Ops jövő héten megjelenő kiegészítőjéből, az Escalationből. A letölthető csomag négy új multis térképet és egy zombis pályát tartalmaz majd, s bár még mindig sokat kóstál, a rajongóknak nem lesz okuk panaszkodni.

Horrorfilmekre alapoz a Black Ops új zombipályája

Talán az eddigi legzseniálisabb zombis játékrészt kapjuk majd kézhez a május elején letölthetővé váló DLC jóvoltából: a Call of the Dead neve nem véletlenül tűnhet ismerősnek, az új pálya ugyanis George A. Romero klasszikus filmjeire épít, és többek között Danny Trejo is szerepelni fog benne.

Mozgásban a CoD: Black Ops Escalation DLC

Itt az idő, hogy végre belülről is megcsodálhassuk a Call of Duty: Black Ops legújabb DLC-jének térképeit, mely május harmadikán lesz letölthető, elsőként Xbox 360-ra. Jelen képsorok a négy új helyszínre engednek betekintést testközelből. Rajongóknak szinte kötelező jelleggel ajánlott.

Black Ops - előzetesen az Escalation map pack

Hamarosan érkezik a Call of Duty: Black Ops új pályacsomagja, így az Activision szükségesnek látta, hogy egy előzetes keretében mutassák be, mire is számíthatnak azok, akik kifizetik a szokásosan túlszabott árat. Négy pálya és egy kis zombis update mondjuk minden pénzt megér, nem igaz?

Még mindig vezet itthon a Crysis 2

Nem csillapodik a Crysis 2 iránti lelkesedés, a Crytek FPS-e majdnem ugyanott tart, ahol elkezdte: bár a PC-s eladások visszaestek valamivel, a konzolokon még mindig a játék vezet, és ez az összesítésben is elegendő volt az aranyéremhez - bezzeg a Shift 2: Unleashednek nem jött össze.

Activision - nem változott az egyesülés óta

Legalábbis ezt állítja a cég egyik fejese, aki nem igazán érti, miért utálja mindenki a kiadót azóta, hogy egyesültek a Vivendi játékrészlegével, s így a világ legnagyobb kiadójává váltak. Szerinte ugyanis a cég gyakorlatilag változatlan maradt, pont olyan, mint előtte, így érthetetlen a negatív visszhang.

Hivatalos: májusban jön az új Black Ops DLC

Az Activision és a Microsoft hivatalosan is bejelentette a Call of Duty: Black Ops második letölthető pályacsomagját, amely az Escalation alcímet viseli. A DLC a korábbi pletykáknak megfelelően májusban jelenik meg, s természetesen először csak Xbox 360-ra lesz elérhető.