E3 2010

A világ legrangosabb játékkiállítását, az E3 Expót 2010-ben is megrendezik, a szokásos Los Angeles Convention Center-ben. A rendezvény ezúttal június 15-17. közé esik.

E3 2010: The First Templar - le az inkvizícióval

A helyszín a sötét középkor, célunk a Szent Grál megszerzése, eszközünk pedig a kard és a pajzs. Francia hősünk másodmagával leharcolja a fél inkvizíciót.

E3 2010: Blacklight: Tango Down - csupasz taktika

A Zombie Studios új taktikai FPS-ében nincs szükség dicsőség-teljes kampányra, elég a multis lehetőségeket kiragadni. Közeljövő, Kelet-Európa, golyózápor.

E3 2010: Majin and the Forsaken Kingdom videók

A bátorság és a tisztlelet útján teszünk egy érzelemteljes utazást, ám megfelelő agilitással minden akadály legyőzhető. A Namco új akció-kalandjában mélyültünk el.

E3 2010: F1 2010 - interjú a Codiesszal

Jenson Button pilótafülkéjélben ülve kaphatunk képet az elérhető vezetői segédletekről, az instant replayről és az egyéb beállításokról. Esős futam közben száguldunk.

E3 2010: Portal 2 - közös játék PC-n és PS3-on

Az idei E3 egyik legnagyobb meglepetése, hogy Gabe Newell fel tudta vonszolni mind a 160 kilóját a a Sony színpadára, és bejelentette a PS3-as Portal 2-t.

E3 2010: FEAR 3 kooperatív bemutató

Ha már ennyi belelendültünk a fejlesztőkkel tartott bemutatókba, akkor mindenképp érdemes említést tenni a FEAR 3 zseniális co-op módjáról is, három részletben.

E3 2010: Fallout New Vegas - játék a fejlesztőkkel

Az E3 egyik nagy előnye, hogy el lehet csípni a fejlesztőket egy kis bemutatóra, s így első kézből hallhatjuk és láthatjuk, miert olyan a játék, amilyen.

E3 2010: Enslaved játékmenet két részletben

Minden videón egyre jobban fest az Enslaved, most pedig igazi játékmenetet is láthatunk, egyenesen az E3 kiállított gépeiről. Megtekintésük ajánlott.

E3 2010: 9 percnyi Brink fejlesztői kommentárral

Kellett nekünk siránkozni, hogy nincs látnivalónk az éppen elhalasztott Brinkről, máris befutott egy közel kilenc perces videó Paul Wedgewood kommentárjával.

E3 2010: Bodycount - bevezetés a fegyverpornóba

A Codemastersnél maga Stuart Black mutatta be legújabb FPS-ét, a Bodycountot. A játék irgalmatlanul jól néz ki, a torkolattűz megint elvakítja a játékost.