E3 2010

A világ legrangosabb játékkiállítását, az E3 Expót 2010-ben is megrendezik, a szokásos Los Angeles Convention Center-ben. A rendezvény ezúttal június 15-17. közé esik.

E3 2010: Mozgóképen az új Gyűrűk Ura játék

Egy rendkívül hangulatos videó érkezett a The Lord of the Rings: War of the North-ról. Igaz, a videóból ismét nem sok mindenre derül fény, de a grafika jónak tűnik.

E3 2010 Összefoglaló

Több mint 300 kiállító és 45 ezer látogató támadta meg Los Angeles-t, hogy részt vegyen az év legnagyobb játékkiállításán, az E3-on. Összefoglalónkban igyekszünk említést tenni az esemény összes fontosabb bejelentéséről, így ha esetleg túl gyors volt a tempó, és lemaradtál valamiről, vagy csak átaludtad az elmúlt hetet, akkor cikkünk elolvasása után nagy eséllyel képbe kerülsz.

E3 2010: Portal 2 - hurcold a gömböt

A Sony meglepetésszerű, ámde rövidke bemutatója után végre megérkezett a tényleges játékmenetet prezentáló videója három perc erejéig.

E3 2010: Call of Duty: Black Ops - a visszavágó

Végre normális minőségben is megtekinthetjük a Black Ops ominózus helikopter-ellopós pályáját, beleértve a levegőben folyó durvulást is.

E3 2010: Naughty Bear - a medve előbújt

Vajon miből ered szeretnivaló kismackónk burjánzó agressziója? Miért leli örömét társai meggyilkolásában? A mesevilág levedlette rózsaszín álarcát.

E3 2010: A Hot Pursuit nagyobb, mint a Burnout

A Criterion osztotta meg Twitter-követőivel az alábbi számadatot, mely szerint a Hot Pursuit sokkal monumentálisabb lesz, mint a Burnout: Paradise.

E3 2010: Megérkezett a harmadik galériafrissítés

FEAR 3, Fallout: New Vegas, Space Marine, X-COM, Spec Ops, Test Drive Unlmited 2, Two Worlds 2 és Civilization V képek is kerültek az új galériafrissítésbe!

E3 2010: Szexi booth bébik az idei expóról

A zsírúj játékok mellett persze máson is megakadt az egyszeri férfiember szeme. A kiállítás elmaradhatatlan kellékei a magukat illegető, formás leányzók!

E3 2010: Warriors: Legends of Troy mozgásban

Háromezer éve, amikor még az istenek és halandók a dicsőségért harcoltak egymás mellett, két város között a fegyverszünet véget ért, hatalmas háború közeleg.

E3 2010: AC: Brotherhood: bemutatkozik a kampány

Ezio és bájos barna ágyasa nyugalmát felfegyverzett katonák serege zavarja meg, romba döntve szállását. Ideje cselekednie a single-t bemutató videóban.