Mortal Kombat PS3, Vita, X360

A Mortal Kombat kilencedik része visszatér a gyökerekhez; kevesebb szuperhős, de több vér vár majd a rajongókra! A játékból egy DLC-kel bővített kiadás, a Komplete Edition is megjelent.
1335258057

Mortal Kombat - extra kosztümök PS Vitán

Még egy jó érv, hogy a handheldes Mortal Kombat mellett döntsünk. A NetherRealm nem szűkölködik extrákban, ha minden vágyad az, hogy különféle klasszikus skinekbe öltöztesd kedvenc harcosaidat, akkor Vitán erre lehetőséged nyílik. Videónk is van róla.
1334930416

Mortal Kombat Vita - teaseren Mileena

Ismét élőszereplős kedvcsinálót kaptunk a Mortal Kombat a jövő hónapban PS Vitára megjelenő változatából. Hasonlóan a Kitanás videóhoz, most sem a teljes képsorokat kapjuk meg, csupán a közelgő trailer előzetesét. Képzavar ugye? Nem baj, jó nő van benne.
1334210420

Mortal Kombat Vita - Kitana teljes életnagyságban

A NetherRealm kiadta a vitás Mortal Kombat teljes hosszúságú előzetesét, melynek főszereplője a dögös Kitana. A leányzó fekvése ideális, s emellett napra pontos megjelenési dátummal is szolgálhatunk a játék handheld verziója kapcsán. Az érintőképernyős kivégzés már nem smafu.
1334066420

Már a nextgen felé kacsintgat a NetherRealm

A Mortal Kombat fejlesztőinek állásajánlatait böngészve nyílt titokként kezelhetjük azt a tényt, hogy a srácok már az újgenerációs konzolokra fejlesztenek. A NetherRealm boszorkánykonyhájából "izgalmas, élvonalbeli akciójátékok várhatóak a jelenlegi és következő generációs konzolokra".
1333701841

Verekedős játékok bajnoksága a PlayIT!-en

Elég jónak mondod magad Mortal Kombatban? Mindenkit lealázol a Street Fighter X Tekkenben? Itt az ideje, hogy rendezett keretek között tedd próbára magad a holnapi napon esedékes PlayIT-en, a Millenáris Park B épületében! Ha te kerekedsz felül több forduló után, értékes nyereményekkel gazdagodhatsz!
1333692025

Mortal Kombat Vita - élőszereplős teaseren Kitana

Nem aprózza el a NetherRealm és a Warner, élőszereplős előzetessel nyomja meg a handheld Mortal Kombat májusi startját. A filmecske főszereplője a bájos Kitana - hangulatból ötös, kár, hogy még várni kell a teljes hosszúságú előzetesre. Ez legyen a legkisebb gondunk.
1333191635

Májusban jelenik meg Vitára a Mortal Kombat

Egy hónap van hátra, hogy a kilencedik Mortal Kombatot a Sony újgenerációs handheldjén is kipróbálhassuk. A Warner bejelentette a népszerű verekedős játék megjelenési dátumát - a kiadás még azoknak is tartogat meglepetést, akik már nagykonzolokon szénné nyúzták a címet.
1331985617

Brutális traileren a PS Vitás Mortal Kombat

Jó néhány extrát tartogat a Warner a Mortal Kombat PlayStation Vitára érkező átirata kapcsán. Ha azt vesszük, a sajátos irányítási metódus már maga egy különlegesség. A frissen kiadott előzetesben látható, hogy továbbra is agresszív játékkal van dolgunk még akkor is, ha érintőképernyőn trükközünk.
1330353000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét lényegesen szerényebb lesz a korábbiakhoz képest, de azért akad olyan anyag, amivel eljátszogathat az egyszeri gamer, míg befutnak a fajsúlyosabb címek. A héten jön az új SSX, lesz új Mario Party, és aki eddig nem tette, most minden eddiginél teljesebb formában próbálhatja ki a Mortal Kombatot.
1330101000

Előzetesen a Mortal Kombat: Komplete Edition

Nem igazán tudom eldönteni, hogy pozitív dolognak számít-e, hogy az alapjáték és számos DLC megjelenése után még egy Komplete Edition is megjelenik a Mortal Kombatból, de manapság ez a divat a játékiparban. Végülis, aki eddig nem vette meg a játékot, annak ez kiváló vétel lehet.