Mortal Kombat PS3, Vita, X360

A Mortal Kombat kilencedik része visszatér a gyökerekhez; kevesebb szuperhős, de több vér vár majd a rajongókra! A játékból egy DLC-kel bővített kiadás, a Komplete Edition is megjelent.
Típus: Akció, Verekedõs

Mortal Kombat Vita - élőszereplős teaseren Kitana

Nem aprózza el a NetherRealm és a Warner, élőszereplős előzetessel nyomja meg a handheld Mortal Kombat májusi startját. A filmecske főszereplője a bájos Kitana - hangulatból ötös, kár, hogy még várni kell a teljes hosszúságú előzetesre. Ez legyen a legkisebb gondunk.

Májusban jelenik meg Vitára a Mortal Kombat

Egy hónap van hátra, hogy a kilencedik Mortal Kombatot a Sony újgenerációs handheldjén is kipróbálhassuk. A Warner bejelentette a népszerű verekedős játék megjelenési dátumát - a kiadás még azoknak is tartogat meglepetést, akik már nagykonzolokon szénné nyúzták a címet.

Brutális traileren a PS Vitás Mortal Kombat

Jó néhány extrát tartogat a Warner a Mortal Kombat PlayStation Vitára érkező átirata kapcsán. Ha azt vesszük, a sajátos irányítási metódus már maga egy különlegesség. A frissen kiadott előzetesben látható, hogy továbbra is agresszív játékkal van dolgunk még akkor is, ha érintőképernyőn trükközünk.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét lényegesen szerényebb lesz a korábbiakhoz képest, de azért akad olyan anyag, amivel eljátszogathat az egyszeri gamer, míg befutnak a fajsúlyosabb címek. A héten jön az új SSX, lesz új Mario Party, és aki eddig nem tette, most minden eddiginél teljesebb formában próbálhatja ki a Mortal Kombatot.

Előzetesen a Mortal Kombat: Komplete Edition

Nem igazán tudom eldönteni, hogy pozitív dolognak számít-e, hogy az alapjáték és számos DLC megjelenése után még egy Komplete Edition is megjelenik a Mortal Kombatból, de manapság ez a divat a játékiparban. Végülis, aki eddig nem vette meg a játékot, annak ez kiváló vétel lehet.

Így fest a Mortal Kombat a PlayStation Vitán

A hivatalos PlayStation Blogon megjelent egy rövid bemutató a PlayStation Vitára írt Mortal Kombatról, amit a szerző néhány screenshottal és egy gameplay videóval is illusztrált. A játék remekül fest, akadás nélkül fut, és tele van jópofa, Vita-exkluzív ötlettel. Ne hagyjátok ki!

Lesz új Mortal Kombat, de lesz más is

Ed Boon, a Mortal Kombatot készítő NetherRealm vezetője szerint meglepő lenne, ha nem készítenének új Mortal Kombat játékot, ugyanakkor sok-sok évnyi verekedés után szeretnék egy kicsit másba is belemártani a... ööö, akarom mondani belevágni a fejszéjüket.

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

Mortal Kombat - részletek a Vita-verzióról

Ahogy arról a héten beszámoltunk, a Mortal Kombat a PlayStation Vitára is megjelenik majd, igaz, eddig ezen a tényen kívül nem sok információt közöltek a készítők. A minap a hivatalos PlayStation Blogon olvashattunk interjút, Ed Boonnal, a sorozat atyaúristenével: ide tartogatta az úriember az első részleteket is...

PS Vitára is jön a Mortal Kombat

A Mortal Kombat hosszú évek kilengései után visszatalált igazi formájához, s szerencsénkre a pénztáraknál is jól teljesített. Ez egyrészt garantálja, hogy legyen folytatása, másrészt így a kiadó és a fejlesztő nyilván szeretné a lehető legtöbb platformon elérhetővé tenni.