Max Payne 3 PC, PS3, X360

A Max Payne-trilógia harmadik része - a játékhoz DLC-k is elérhetők.
Típus: Akció

Nézzünk bele a Max Payne 3 képregénybe!

Révbe ért a Marvel-féle Max Payne 3 képregény, mely a játék előtt tapossa ki az utat. Az After the Fall névre keresztelt füzet hősünk múltjába enged betekintést, s igen, benne lesz a bájos domborulatairól híres Mona Sax is. A sztori megírásában közreműködött a Remedy-s Sam Lake is.

Húsz percen át pörög a Max Payne 3

A Gametrailers egy külön műsort szentelt a Rockstar következő játékának, bemutatva annak számos aspektusát. Kitérünk a zenére, a multiplayerre és olyan ingame pillanatoknak lehetünk tanúi, amit még eddig nem láttunk. A szombati tízórai nasi mellé tökéletes elfoglaltság.

Max Payne 3 - itt a második multis videó

Megérkezett annak a kétrészes minisorozatnak a befejező epizódja, amiben a Rockstar a Max Payne 3 többjátékos részét mutatja be. Sokan félnek tőle, hiszen új terep ez a terület kedvenc nyomozónk számára, ugyanakkor a fejlesztők jól láthatóan nem bízták a véletlenre a dolgot - lássuk a trailert!

Max Payne 3 - soundtrack, újabb képek

Nincs megállás Max Payne-fronton, a megjelenés közeledtével a kedvcsinálók sűrűbben landolnak nálunk. A Rockstar elhintett pár tudnivalót a játék OST-jéről is, illetve hat képet mellékelt a játékból. Rendőrünk iszik, az alkoholizmus jó - legalább nem remek a keze.

Júniusban jön a Max Payne 3 első DLC-je

A Rockstar Games bejelentette, hogy júniusban érkezik a Max Payne 3 első letölthető tartalma, amit később több bővítmény követ majd. Vásárolhatunk Rockstar Pass-t is, mellyel biztosan hozzájuthatunk minden frissítéshez kedvező áron. Az üzlet ingoványos talaj, még ők sem mehetnek el mellette.

Befutott a Max Payne 3 gépigénye

A Rockstar bejelentette a sikervárományos akciójátékuk minimum rendszerkövetelményeit, egyúttal ismét leszögezte, hogy a PC-s verziót a konzolos változatokkal párhuzamosan fejlesztették, nem szimpla portot kapunk. A teljes látványhoz bizony brutális gép kell.

Max Payne 3 TV-reklám érkezett

Közeleg a Rockstar sikervárományosának megjelenése, ennek nyomán már nem csak a beavatottak szembesülnek a Max Payne 3 előzeteseivel, hanem a TV-nézők is. A hétvégén lezajlott NBA-meccs - a Lakers és Spurs összecsapás szünetében vetítették le az új spotot.

Max Payne 3 - a Bullet Time rejtelmei

A Rockstar kiadta a Design and Technology Series videósorozatának újabb darabját, mely azt részletezi, hogy miként jutottunk el a lelassított idővel való játszadozásig, illetve az iszonyúan jól kinéző kill camokról is megtudhatunk ezt-azt. Ígéretes, meg kell hagyni!

Max Payne 3 - újabb képözön

A Rockstar menetrendszerűen érkező képeihez órát lehetne igazítani. Az így is tetemesre hízott Max Payne 3 képgalériánkba újabb screenshotok érkeztek, melyekből árad, a tradicionális noir-hangulat. Még az eredeti fejlesztőnek, a Remedynek is bejönnek a látottak.

Max Payne 3 - óda a sörétes puskákhoz

Folytatódik a Rockstar fegyverbemutató kedvcsinálója, a mai menü a shotgunok körül forog. A kemény zsaru néha letol egy fájdalomcsillapítót, megfeszíti elgémberedett tagjait és sörétessel osztja az áldást. Ha a rosszfiúk túl közelre merészkednek, eme mordály mindig jól jön.