Max Payne 3 PC, PS3, X360

A Max Payne-trilógia harmadik része - a játékhoz DLC-k is elérhetők.
Típus: Akció

Új képeken a Max Payne 3

A megjelenési dátumot még mindig nem ismerjük, sőt, igazából azt sem tudjuk, mire számítsunk a játékkal kapcsolatban. Az új screenshotok mindenesetre megmutatják, hogy a fejlesztők valószínűleg Bruce Willis-fixációval rendelkeztek az új Max Payne megalkotása során.

Rockstar: nem készült még játékból jó film

Legalábis a Rockstar nagyfőnök, Dan Houser így gondolja. Mindezt annak ellenére, hogy éppen ők adták el a Max Payne filmes jogokat, és így készült az emberiség elleni bűntett Mark Wahlberg főszereplésével. A Rockstar a jövőben kétszer is meggondolja, hogy filmet készítsen.

További részletek a Max Payne 3-ról

Az EDGE magazin jóvoltából megkaptuk az új képeket tegnap, most pedig számos játékmeneti érdekességről hullt le a lepel a Max Payne 3 kapcsán. A bosszúállásra kihegyezett TPS-ért ugyan a Rockstar Vancouver felel, ám az egész flotta - beleértve a londoni, torontói stúdiót is - közreműködik a fejlesztésben.

Újabb képeken a Max Payne 3

Hihetetlen módon felgyorsultak az események a Max Payne 3 kapcsán - a múlt héten évek múltán befutott két új kép, ma pedig az EDGE magazin jó minőségű szkenjeinek örülhetünk, ahol már játékmeneti screenshotokat is figyelemmel kísérhetünk. A noir hangulat és a bullet time is visszatér!

Friss képeken a Max Payne harmadik része

Még ilyet. Lassan két éve nem láttunk semmi érdemlegeset a Max Payne harmadik részéből, erre teljesen váratlanul beesik két screenshot az ablakon. A dolog pikantériája, hogy ráadásul egyik sem túl jó minőségű, sokkal néznek ki úgy, mintha egy új trailerből vágták volna ki őket.

Take-Two: ma már a "jó" értékelések is rosszak

A játékok üzleti sikeréhez nem elég, ha az adott cím "jó" értékeléseket kap a sajtótól, a magabiztos eredményekhez és a profithoz magas pontszámok kellenek, fejtette ki a Take-Two vezérigazgatója egy konferencián. Strauss Zelnick szerint nekik van taktikájuk erre.

Take-Two jelentés: 8 millió Red Dead Redemption

A Take-Two legutóbbi pénzügyi helyzetjelentéséből derült ki, hogy a Red Dead Redemption immár 8 millió eladott példányszámmal büszkélkedhet, de szépen fogyott az új NBA és a Civilization V is. A kiadó nyeresége csak minimálisan emelkedett, de úgy tűnik, a célját elérte: megy neki az üzlet GTA nélkül is.

A Take-Two megjelenési tervei 2011-2012-re

A Take-Two frissítette a 2011-2012-ben esedékes játékainak megjelenési listáját - ezt olvasva néhány igen kirívó hiányosságról számolhatunk be. Sajnos a Max Payne 3 a jelek szerint még mindig nem áll készen arra, hogy az elkövetkezendő két évben a boltok polcain lássuk. Ez bizony aggodalomra ad okot.

2012 előtt nem lesz Grand Theft Auto V

Mike Hickey, a Janco Partners elemzője boncolgatta egy picit a Take-Two jövőjét, majd arra jutott, hogy a kiadó még akkor is jó pénzügyi évet zárhat jövőre, ha nem lesz új GTA vagy Red Dead játék - márpedig nem lesz, a Grand Theft Auto ötödik részére valószínűleg még várni kell.

Pachter: Bukni fog a Take-Two a Mafia II-n

A Take-Two csütörtökön fogja közzétenni a harmadik negyedéves pénzügyi jelentését, ennek kapcsán a Wedbush Morgan Securities elemzője, Michael Pachter is véleményezte a kiadó játékainak teljesítményét. A Red Dead Redemption bejött a cégnek, a Mafia II-n viszont bukni fog, állítja a szakértő.