Max Payne 3 PC, PS3, X360

A Max Payne-trilógia harmadik része - a játékhoz DLC-k is elérhetők.
Típus: Akció

Add az arcod a Max Payne 3 multijába

A Rockstar Games kedveskedni szeretne a rajongóinak, kiírt egy pályázatot, melynek fődíja az, hogy bárki arca bekerülhet a Max Payne 3 többjátékos módjába. Ha Te is kölcsönözni szeretnéd az egyik multiplayer karakter arcát, csak követned kell a fejlesztőket Twitteren.

Max Payne 3 - a multiról bővebben

Hiába viseli magán a noir stílusjegyeit a Max Payne 3, hiába bontakozik ki előttünk mély narratívával a történet, a Rockstar ígérete szerint többjátékos üzemmódot is találunk a játékban. A Gang Wars játékmód nem agyatlan lövöldözésnek enged teret, az elbeszélés legalább olyan fontos.

Négy új Max Payne 3 képlopat érkezett

A Rockstar Games finoman, de folyamatosan adagolja az új látnivalókat a Max Payne 3-ból. Az biztos, hogy hősünk el sem képzelhető csavarkulccsal vagy egy szál virággal a kézben, helyettük mindig valamilyen tutibiztos mordályt szorongat és használ. Ezért szeretjük.

Max Payne 3 - videointerjú a Rockstarral

Új videointerjú érkezett a Max Payne harmadik részéről, a GameTrailers munkatársai a Rockstar vezető grafikusával ültek le beszélgetni. A srácok kivesézték, mire számíthatunk a várva-várt folytatástól, Rob Nelson pedig elárulta, hogy mi volt a céljuk, mikor elkezdték megtervezni az új játékot.

Gyűjtői kiadás is jön a Max Payne 3-ból

Jövő tavasszal jön a Max Payne 3, s hogy némileg enyhítse a sok-sok várakozással teli hónap kínjait, a Rockstar majd egy speciális, gyűjtőknek szánt kiadást is piacra dob a játékból. A doboz tartalma gyakorlatilag poszt-Mikulásnak is beillik, van benne minden földi jó.

A Max Payne 3 miatt pihentetik a Bully 2-t

A Rockstar anyastúdiójának döntése alapján inkább a Max Payne 3-ra koncentrál a vancouveri brigád, míg a Bully 2 munkálatai "korlátozott sávszélességgel" haladnak tovább. A rosszcsont diák bentlakásos iskolában töltött második kalandja tehát pont Max Payne miatt késlekedik.

Ilyen technológia feszít a Max Payne 3 mögött

Közel négyperces videóanyag érkezett a Max Payne harmadik részéről, ami egyrészt szórakoztat és elkápráztat, másfelől pedig informál: fejlesztői naplóról van szó, amiben a Rockstar munkatársai azt ecsetelik, miként finomítottak, alakítottak és változtattak az új rész játékmenetén.

Csúszik az XCOM, veszteség a Take-Two-nál

A várakozásokon felül teljesítette a Take-Two a szeptemberrel véget érő negyedévet, azonban veszteséges lett és az árbevétele is jócskán zuhant érdemi játékmegjelenés híján. A kiadó profitra számít az év végén, de ebben az XCOM már biztosan nem működik közre, csak április után érkezik a játék.

A heti Max Payne 3 képadag

Újabb héthez érkeztünk, újabb négy kép landolt a galériánkban a Rockstar sikervárományos noir akciójátékából. Különböző környezetben játszódnak az események, a bukott rendőr is eltérő frizurát hord, ahogy a múltban és a jelenben kalandozik. És ez többet mond minden szónál.

Drámai képeken a Max Payne 3

Minden alkalommal, amikor megpillantjuk az új pillanatképeket a Max Payne 3-ból, összeszorul a szívünk. Noha nem azért, mert átérezzük a bukott rendőr kálváriáját, sokkal inkább az aggódás gondolata fogalmazódik meg bennünk. Méltó lesz-e az utód a sikerre? A képek alapján igen.