Max Payne 3 PC, PS3, X360

A Max Payne-trilógia harmadik része - a játékhoz DLC-k is elérhetők.
Típus: Akció

Veszteséges a Take-Two, késik a Spec Ops

A Take-Two nyilvánosságra hozta legfrissebb, december 31-én zárult, negyedéves pénzügyi eredményeit. A cég árbevétele 236,3 millió dollár volt, mely elmaradt a korábbi év azonos időszakának forgalmától. A kiadó emellett tisztázott pár megjelenési dátumot is.

Új traileren és képeken a Max Payne 3

A Rockstar Games végre fellőtte a bukott rendőr legújabb kalandjának hivatalos honlapját, s vele együtt egy sor interaktív bemutatót élesített. Az első körben a fegyvereké lesz a főszerep, a legújabb előzetesben a 608 Bull nevezetű pisztolyról hull le a lepel. Pluszban egy csokornyi új képnek is örülhetünk.

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

Max Payne 3 - videó a célzásról és a fegyverekről

A Rockstar Games kiadta a Max Payne designját és technológiáját taglaló fejlesztői napló második részét, melyben további részleteket tudhatunk meg a célzás mikéntjéről és a fegyverekről. Az egyes rendszerek használatával "egy teljesen problémamentes és hihető moziélményt" kapunk.

Max Payne miatt a Grand Theft Auto V is késhet

A Rockstar tegnap jelentette be, hogy március helyett csak májusban jelenik meg a Max Payne harmadik része, a Take-Two ezzel együtt pedig hozzátette: ezt a pénzügyi évet már csak veszteséggel zárhatják. Elemzők szerint azonban lesz egy másik folyománya is a történteknek: szinte biztos, hogy csúszik a GTA V.

Májusban jelenik meg a Max Payne 3

A legutolsó, végső csúsztatás - legalábbis a Rockstar szerint -, ahol május közepére lőtték be a Max Payne 3 konzolos megjelenését. A sokszori késés után újból eltolt játék miatt így nem lesz éppen fényes a Take-Two aktuális pénzügyi negyedéve, de sebaj.

Még több Max Payne 3 kép landolt

Annyi biztos, hogy a Rockstar nem méri szűken a Max Payne 3 látnivalóit, de úgy látszik, minden anyag csupán a screenshotokra szorítkozik. Mindössze egyetlen trailert kaptunk az akciójátékból, jó lenne már valami mozgásban lévő cucc. De ne legyünk telhetetlenek!

A Remedy szerint fenomenális a Max Payne 3

Habár már nem a finn Remedy készíti a Max Payne harmadik részét, az első két fejezetet nyélbe ütő csapat szerint nincs ok az aggodalomra, elvégre a Rockstar egyedül is "fenomenális" munkát végez. Nincs bennük irigység, örülnek, hogy jó kezekbe került a sorozatuk.

Max Payne 3 - pillanatképek a multiplayerből

A Rockstar Games tegnap kiadott egy csokorra való screenshotot a Max Payne 3, amik a játék többjátékos üzemmódját mutatják be. Ha hihetünk a srácoknak, az online csatatereken is legalább olyan filmszerű élményben lesz részünk, mintha csak a single-t tolnánk.

Új Max Payne 3 screenshot érkezett

Az év végi ínséges időkben a kiadók munkatársai is elbarikádozzák magukat otthonukban, így csak nagyon kevés információt csepegtetnek nekünk. Szerencsére a Rockstar Games az ünnepek alatt is gondolt a rajongókra és egyetlen képet mutatott nekünk a Max Payne 3-ból.