Max Payne 3 PC, PS3, X360

A Max Payne-trilógia harmadik része - a játékhoz DLC-k is elérhetők.
Típus: Akció

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nincsenek meglepetések a hazai játékeladási toplistán, a mostani felállás kísértetiesen hasonlít a múlt hetire, ahol szintén a Max Payne 3 vezetett. Különösebb fordulatokkal már nem is kell számolni, az uborkaszezonban nem érkezik majd olyan cím, ami keresztbe tehetne az ilyen nagyágyúknak.

Az Egyesült Államokban is tarolt a Diablo III

Noha nem igazán nem szoktunk foglalkozni a külföldi játékeladási toplistákkal, most kivételt teszünk. Az NPD Group májusi statisztikái szerint az Egyesült Államokban a Diablo III volt a legkeresettebb videojáték, ami azért is érdekes, mert az USA-beli játékosok egyébként nem nagyon vesznek PC-s címeket.

Megérkezett az új Max Payne 3 képregény

Befutott a Marvel háromrészes Max Payne 3 képregényének második felvonása, a füzetet bárki elolvashatja vagy letöltheti, nem kell érte fizetni sem. A rajongóknak mindenképpen érdemes vetniük rá egy pillantást, elvégre nem kevés utalást találunk benne a korábbi epizódokra is!

Az élen nyitott itthon a Max Payne 3

Megjelenése után azonnal az élen nyitott a Max Payne 3 a hazai játékeladási toplistán. Úgy tűnik, a magyar játékosok körében is keresett volt Max legújabb akciója, a játék még az olyan anyagokkal is könnyedén végzett, mint a Ghost Recon: Future Soldier vagy az UEFA Euro 2012.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Némileg megkésve, de összeraktuk a szokásos megjelenési listánkat, persze nem nagyon kellett volna megerőltetnünk magunkat, mert érdemi megjelenés nem igazán lesz a héten. Oké, lesznek átiratok, új kiadások meg DLC-k dögivel, de azért ez így nem az igazi, ugye?

Max Payne 3 - itt a részletes gépigény

A Rockstar ígérete szerint a Max Payne 3 PC-s verziója számos konfiguráción simán futni fog. Míg legutóbb a minimum és maximális gépigényt ismertették velünk, most teljes körű, ajánlott követelményeket is leközölték, némi hasznos kommentárral kiegészítve.

3 millió Max Payne 3, csúszik az XCOM FPS

A Take-Two is közzétette az aktuális pénzügyi helyzetjelentését, amiből az is kiderül többek között, hogy a Max Payne 3-ból már most kiszállítottak az üzleteknek 3 millió példányt, az XCOM FPS - ami nem összekeverendő az Enemy Unknown stratégiával - pedig csak 2013 áprilisa után jelenhet meg.

Max Payne 3 teszt

A lakás nagyszerű, tényleg komfortos. Csak szeretnék valahol letelepedni, és rendbe rakni az életemet. Igen, ez minden vágyam. A szobában monoton hangon zúg a légkondi, körülnéztem, és leheveredtem a kanapéra. Kedvet kaptam egy unalmas iszogatáshoz, őszinte leszek, gyakran kiütöm magam. Sok év telt el azóta.

Max Payne 3 - befutott a launch trailer

Hölgyeim is uraim, örömmel jelenthetem be, hogy kilenc év után végre révbe ért a Max Payne harmadik része. Igaz, ezúttal nem a Remedy-nek köszönhetjük eme gyöngyszemet, hanem a legalább ennyire patinás csapatnak, a Rockstar Games-nek. A jövő héten megjelenés, itt a launch trailer.

Max Payne 3 - bemutatkozik az arcade mód

Már azt hinnénk, hogy a Rockstar nem tud újdonsággal szolgálni a Max Payne 3 kapcsán, akkor nagyon tévedtünk. A játékban lesz egy arcade mód is, melyben a pontokat gyűjthetünk és a Social Club-os ranglistára is felkerülhetünk, ha jól teljesítünk. Új képek futottak be.