Max Payne 3 PC, PS3, X360

A Max Payne-trilógia harmadik része - a játékhoz DLC-k is elérhetők.
Típus: Akció

Pofás új képeken a Max Payne 3

A Rockstar kidobott egy raklapnyi screenshotot a jövőre érkező Max Payne 3-ból. Ha eddig kételkedtél abban, hogy a stúdió saját fejlesztésű motorja már kissé öregecske, el kell, hogy szomorítsunk - tényleg kellően pazar, már-már filmszerű vizualitást köszönthetünk a játékban.

Megérkezett a Max Payne 3 első trailere

Ugyan a világ figyelme gamerfronton a héten Japánra terelődik, azért a nyugati világbüntetésről sem feledkezhetünk meg. Hat év után befutott a Max Payne 3 első, leleplező előzetese a Rockstar Games jóvoltából. Itt a válasz arra, miért borotváltatta le hajkoronáját a bukott rendőr.

105 millió dollárba kerülhet a Max Payne 3

Az biztos, hogy a Max Payne feltámasztása nem semmi erőforrásokat követelt meg a fejlesztőktől. Újra és újra megváltoztatták a receptet és dobtak sutba számos ötletet, hogy a rajongók kegyeit úgy-ahogy megnyerjék. Az elemzők szerint a fejlesztés 105 millió dollárjába fájhat a Rockstarnak.

Hivatalos: márciusban jön a Max Payne 3

A Rockstar néhány kép társaságában újra elővette a Max Payne harmadik részét, megtudtunk néhány új infót a történetről, a fejlesztés hátteréről, illetve kiderült, hogy lesz multiplayer mód is a játékban. A megjelenés márciusban esedékes, most már tényleg, mondják a Rockstarnál.

Októberben mutathatják be újra a Max Payne 3-at

Nem megy éppen simán a Max Payne 3 fejlesztése, a korábbi pletykák szerint a játék történetét többször is újraírták a bejelentése óta, és magát a játékmenetet is alaposan átalakították az eredeti tervekhez képest. Bár néhány kép és infó révén erről mi is tudtunk, az újbóli bemutató elmaradt.

Új Max Payne 3 képek érkeztek

Az év eleji bővebb információk után a Max Payne 3 csendben meghúzódott a háttérben, még a nyári játékkiállításokon sem képviseltette magát. Aztán a Rockstar úgy gondolta, hogy itt az ideje újra felkorbácsolni a kedélyeket és sebtiben kidobott két screenshotot a játékból.

Take-Two: jó befektetés lennénk

A Take-Two valóban nagy irigység tárgya üzleti körökben, hiszen olyan hatalmas, már jól bejáratott címekkel rendelkeznek, mint a Grand Theft Auto, a Max Payne, a Red Dead vagy a BioShock. A cég azonban egyelőre még élvezi a függetlenséget, nem adja magát.

Decemberben jön a Max Payne harmadik része?

Egyszerre két nagyobb áruház is decemberre dátumozta be a Max Payne 3-at, és bár túl sok feneket nem érdemes keríteni neki, azért jó dolog, hogy hallunk is valamit a hosszú évek óta készülő folytatásról. A kérdés az: mindennemű hallgatás ellenére megjelenhet idén a játék?

Tarol a Red Dead Redemption, késik a Spec Ops

A Take-Two kiadta a 2011-es pénzügyi évéről szóló helyzetjelentését, amiből kiderül: a kiadó végre nyereséges lett, a Red Dead Redemption még mindig tarol, és várhatóan az L.A. Noire is sikeres lesz. Elemzők szerint a Take-Two most érte el azt az egyensúlyt, hogy fel lehessen vásárolni.

Szakállas Max Payne 3 képek érkeztek

Nem sokon múlt, hogy a Rockstar romba döntse a Max Payne sorozat gondosan felépített imázsát, ám szerencsére észbe kaptak, így kevésbé fogják erőltetni a megkopaszodott, pocakos nyomozó szerepeltetését. Egyes jelenetekben hajjal, szakállal tér vissza Payne - ezekről kaptunk most új képeket.