Max Payne 3 PC, PS3, X360

A Max Payne-trilógia harmadik része - a játékhoz DLC-k is elérhetők.
Típus: Akció

Max Payne 3 - először mozog a multiplayer

A Rockstar új videosorozatot indított a minap, amiben a Max Payne 3 multiplayer módját fogják bemutatni a fejlesztők. A többjátékos részben is használhatunk majd Bullet Time-ot természetesen, és lesz olyan játékfajta, amiben a kompetitív és a kooperatív játékelemek keverednek.

Max Payne 3 - terítéken a géppisztolyok

Folytatódik a Max Payne harmadik részének bemutatósorozata, amiben a játék fegyvereit veszik elő a fejlesztők. A legújabb felvonásban a géppisztolyok kapták a főszerepet, amikkel távoli célpontokkal szemben nehezen leszünk hatékonyak, de legalább közelre halálosak lehetünk. Főleg mert kettőt is vihetünk belőlük.

Max Payne 3 - noir hangulat az új képeken

John McLane-re emlékeztető, atlétás külső ide, dél-amerikai helyszín oda - a Max Payne 3-ban tényleg visszatér a régi részekre emlékeztető noir feeling. Csak pár szót mondunk, ami az új képekre jellemző: New York, éjszakai hóesés, bullet time. Mi kell még?

Max Payne 3 - fejlesztői napló a vizuális effektekről

Biztosra vesszük, hogy tutira érdekes lehet egy olyan kaliberű játék fejlesztésének menete, mint a Max Payne 3 - pláne, ha olyan csapat teszi ezt, mint a Rockstar. Ha kíváncsi vagy a játékban szereplő vizuális effektekre és az átvezető videók születésére, ne habozz megnézni a következő videót.

Újabb képek érkeztek a Max Payne 3-ról

Alig van hátra két és fél hónap a Max Payne 3 megjelenéséig - nem, mi sem hittük, hogy megéljük azt a napot -, a Rockstar természetesen addig folyamatosan adagolja majd a jobbnál-jobb látnivalókat a programból. A legutóbbi 11 screenshot is remekül fest, vessetek rájuk egy pillantást Ti is!

Max Payne 3 - bemutatkozik a Mini-30 puska

Újabb fegyverbemutató videóval bővült a Max Payne harmadik részének hivatalos honlapja. A Mini-30 puska igen finom jószág: akkora lövésekkel teríti le az ellenfelet, mint a lórúgás. Közelre is hatásos, de távoli célpontokhoz is csak bele kell tekintenünk a scope-ba.

Max Payne 3 - az első PC-s képek

A Rockstar Games gondolt egy nagyot, és kiadott három screenshotot a Max Payne 3 számítógépes változatából, mely minden tekintetben felülmúlja a konzolos látványt. Ha csak a megnövelt felbontást és grafikai részletességet nézzük, itt brillíroz majd igazán a játék.

Max Payne 3 - a bűn hálójában

Tragikus, naturális és durva gengsztersztori lesz a Max Payne 3, ebben a tekintetben tehát valószínűleg fel fog tudni nőni az elődökhöz, ha már a noir hangulat elveszik. De azt eddig is sejtettük, hogy a történettel valószínűleg nem lesz gond, már csak a játékmenet kérdéses.

Max Payne 3 - már szakállal, de még hajjal

A Rockstar biztosra megy, a Max Payne harmadik részében hősünk pocakos, kopasz testőrként is feltűnik majd, de visszakapjuk a klasszikus Max-fizimiskát is némi nosztalgia erejéig. Ezen felül lesz átmeneti állapot, így majd a játékos utólag eldöntheti, melyik tetszett neki a legjobban.

Vér, hóesés, letargia - új képeken a Max Payne 3

Könnyen lehet, hogy ha egy sorba kötnénk a Max Payne 3-ból eddig kiadott screenshotokat, alátennénk valami könnyfakasztó zenét, ütős kis trailer sülne ki belőle. A Rockstar viszont úgy gondolja, éljünk a pillanatnak és eláraszt bennünket új képekkel hétről-hétre.