Hardver rovat

A Gamekapocs hardver rovatában rendszeresen leteszteljük a legfrissebb videokártyákat, gamer notebookokat, és a többi hasonló érdekes informatikai újdonságokat!

Felhős kézikonzolon dolgozik a Logitech és a Tencent

A svájci hardvergyártó a kínai techkonglomerátum markába csapott. Az eredmény egy olyan kézikonzol lesz, amelyet kifejezetten a felhőalapú játékstreamelésre terveztek.

HWSW: Egyre zavarosabb a víz a Meta virtuális valóságában

Rengeteg dollárt égetett el a Meta a második negyedévben is a virtuális valósággal foglalkozó Reality Labsre. Mindeközben bejelentette, hogy nem kis összeggel, 100 dollárral megemelné a Quest 2 headset árát.

Backbone One - bemutatkozott a PlayStation új mobilos kiegészítője

A Backbone új, PlayStation márkanévvel fémjelzett mobilos kiegészítője új szintre emeli a telefonon játszók életét.

A Valve felgyorsítja a Steam Deck-előjegyzések teljesítését

A nagyon nagy kereslet miatt a Steam Deck rendelőinek hónapokat kellett várniuk arra, hogy sorra kerüljenek. A Valve most igyekszik segíteni ezen.

HWSW: Gamer termékcsaláddal erősít a Sony

A japán óriás fejhallgatókkal és monitorokkal célozza a PC-s játékosokat - írja a HWSW. Bemutatkozik az Inzone-sorozat.

HWSW: Végre megállapodás született az egységes töltőkről

Tízévnyi előkészítő és törvényalkotói munkát követően kötelező lesz az egységes töltő, illetve töltőcsatlakozó használata az Európai Unióban - írja a HWSW.

LG 32EP950 OLED monitor teszt

A monitoros technológiák Szent Gráljaként kezelt OLED végre megérkezett a PC-s szegmensbe is, melynek egyik első képviselőjét az LG jóvoltából mi is kipróbáltuk. Játékosként az állunk egyelőre nem esett le.

HWSW: Véget ér a dal, viszlát, iPod Touch!

Búcsúzik az Apple ikonikus hordozható zenelejátszója, mely nem csak egy egész iparág virágzásának ágyazott meg, de a cupertinói céget is elindította a világ legértékesebb vállalatává válásának útján - írja a HWSW.

Az Intel fejese szerint 2024-ig is elhúzódhat a chiphiány

Az Intel vezetője a korábbi jóslatával ellentétben már úgy gondolja, hogy 2024-ben is érezhetjük még a hatását a chiphiánynak. Ez persze nem azt jelenti, hogy mindegyik terület egyformán lesz érintett a témában.

HWSW: Betöltötte a negyvenet a ZX Spectrum

1982-ben két ikonikus számítógép is piacra került, melyekből a kilencvenes évekig akkor elképesztően nagynak tűnő mennyiséget adtak el. Ezek egyike volt a negyvenéves Sinclair ZX Spectrum - írja a HWSW.