Hardver rovat

A Gamekapocs hardver rovatában rendszeresen leteszteljük a legfrissebb videokártyákat, gamer notebookokat, és a többi hasonló érdekes informatikai újdonságokat!
Típus: Rovat

HWSW: Új Blade gamer notebookkal támad a Razer

Frissítette notebook-portfólióját a gamer hardvereiről ismert Razer, a cég továbbá egy új, a korábbi modellnél barátságosabb áron piacra kerülő, külső GPU-házat is bemutatott.

Bejelentették a Neo Geo Minit

A márka 40. születésnapjára az SNK feltámasztja a '90-es évek elején megjelent konzolt, a Neo Geót. A Mini-változat beépített LCD-kijelzővel érkezik, így nincs szükség hozzá TV-re, és inkább egy apró árkádgépre hasonít.

HWSW: Hozza a kötelezőt az LG G7 ThinQ

Idei csúcsprocesszorral, nagyobb kijelzővel és jobb kamerákkal érkezett a G7 ThinQ. Vonzó árazással sikeres lehet a készülék, ám erre most is rámehet az amúgy vékonyka profit.

Előrendelői dátumot kapott az Atari VCS

Az Atari sokak által régóta várt új gépe először a 2017-es E3-on került a közönség elé, akkor még Ataribox néven. A masina konkrét felépítéséről és működéséről még most is csak homályos információink vannak.

Boltokba került az Oculus Go

Az Oculus olcsó VR-szemüvege végre elérhetővé vált a kiskereskedőknél. Az Oculus Góhoz nem szükséges mobiltelefon, hardvere elég erős ahhoz, hogy az alap VR-tartalmakkal megbirkózzon. A kütyüből kétféle változat létezik.

Bejelentették a Sega Mega Drive Minit

A Sega sok év után visszatér a hardverpiacra. Japánban még idén elérhetővé teszik a Sega Mega Drive Minit, a klasszikus 16-bites konzol falatnyi mását, és jövőre talán nálunk is tiszteletét teszi.

Digitális játékboltot nyitott a Razer

A Steam és a GOG babérjaira tör a gamerperifériáiról elhíresült amerikai hardvergyártó. A Razer Game Store már kitárta a kapuit, számos akciós játék közül szemezgethetnek a látogatók. A hűséges vásárlókat még jutalmazzák is!

HWSW: Kitette a Steam Machine-ok szűrét a Valve

A cég nappaliba szánt gamer PC-it csendben vezette ki a Steam hardveres aloldaláról. A gépek gyártóik oldalán még elérhetők, a kezdeményezésnek ugyanakkor ezzel lényegében befellegzett - írja nagytestvérünk, a HWSW.

HWSW: A Huawei P20 az iPhone X-et kergeti

Párizsban hivatalosan is bemutatkozott a kínai cég legújabb modellje, a P20, illetve annak különböző változatai. A kijelző ismerős lesz, a hátlapra pedig a P20 Pro modellnél három kamerát is tett a gyártó.

Pink Basilisk - magyar startup visz színt a játékodba

Mármint szó szerint: egy magyar csapat olyan videojátékos kiegészítőt tervezett, amely a monitorod mellől, színekkel ad vissza kulcsfontosságú információkat a játékkal kapcsolatban. Így neked csak az akcióra kell fókuszálnod.