Far Cry 3 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Ubisoft népszerű sorozatának folytatása, amelyen a kanadai Ubisoft Montreal szorgoskodott.
Típus: FPS

Far Cry 3 - újra mozgásban a robbanó majmok

A Monkey Business névre keresztelt csomag kizárólag a Far Cry 3 Insane Editionjéhez jár majd; ezúttal hosszabban tekinthetünk bele az exkluzív küldetésbe a játék producerének tolmácsolásában. Attól függetlenül, hogy az események nem befolyásolják a fő történetet, nehéz dolgunk lesz.

Far Cry 3 - Hoyt, a zsarnok is bemutatkozik

Újabb előzetest kapott a Far Cry 3, dúskálunk a gameplay jelenetekben, és persze a sztoriról is kiderül ez-az. Egészen pontosan arról a már jól ismert sorozatról van szó, amiben a Ubisoft a játék szadistáit veszi elő bemutatás céljából; Hoyttal sem akarjuk összerúgni a port!

Far Cry 3 - ilyen lesz a nyitott játszótér

A Gamespot jóvoltából csaknem negyedórás tömény játékmenet-felvételre tettük rá a koszos mancsunkat, melyet egyenesen a Far Cry 3 vezető designere, Jamie Keen és pályatervezője, Mark Thompson kommentárjával élvezhetünk. Még nem tudtad, hogy a játék bitang kemény lesz?

Far Cry 3 - az őrület kezdete

A Ubisoft hihetetlen világot tálal fel nekünk a Far Cry 3-mal, s ha kíváncsi vagy az elképesztő kaland kezdetére, akkor csekkold le a VG247 magazin gameplay-montázsát. Hősünk, Jason Brody éppen a jól megérdemelt nyaralását tölti, míg össze nem fut a mániákus Vaasszal.

Far Cry 3 - trópusi pillanatképek

Ha már újabb gameplay-felvételekre ácsingóztál, türelemre intünk. Ezúttal 10 markánsan meggyőző kép futott be a Far Cry 3-ról, ám a trópusi békének nyoma sincs. Mindenhol vérre szomjazó zsoldosok tengődnek, őrtornyokban sasolják a vidéket. A lakosok békés mindennapjai csupán látszólagosak.

Far Cry 3 - bemutatkozik Dennis és Citra

A két lókötő gonosztevő, Vaas és Buck után ismét két karaktert ismerhetünk meg közelebbről, akik némileg barátságosabbak, mint az előző duó. Igaz, nem ismerjük a végső szándékukat, de az maradjon is titok a megjelenésig. Nekünk Citra tetszik a leginkább, hiszen őrjítő mámor vár ránk.

Adj nevet a PlayON logójában szereplő figurának!

Mindig is díjazzuk azokat az ötleteket, amikor olvasóink ilyen-olyan nyereményekkel gazdagodhatnak, még akkor is, ha nem kell túlzottan megerőltetni magukat. A PlayON nyereményjátékot indít, amiben a logójában szereplő figurafejhez keres nevet és testet. Megéri részt venni az akcióban!

Far Cry 3 - az elveszett expedíciók

A következő gameplay trailerrel elsősorban azoknak kedveznek, akik nem restek előrendelni a Far Cry 3-at, hiszen a bemutatott misszió csak az ő kiváltságuk lesz. Egy igazán sötét küldetésre indulunk elfeledett titkokat kutatva, mindezt parázs tűzharcokkal megspékelve. Kötelező?

Far Cry 3 - bemutatkozik Vaas és Buck

Új trailer landolt nálunk a Far Cry 3-ból, amely két minden hájjal megkent gazfickóról rántja le a leplet. Vaasszal már korábban összebarátkoztunk, s amellett, hogy igazi pszichopata, még menthetetlen is. Buck se kutya: erőszakos zsoldosvezér, aki pénzért az anyját is eladná - miután megkínozta.

Befutott a Far Cry 3 gépigénye

A Ubisoft végre közölte a sikervárományos sandbox FPS-ének részletes rendszerkövetelményeit - külön kitérve a minimum, az ajánlott és maximális látványt mozgató konfigurációkra. A Far Cry 3 bitang jól néz ki, s ennek tükrében senki ne várjon meglepetésre. Indulhat a gépfejlesztés?