Far Cry 3 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Ubisoft népszerű sorozatának folytatása, amelyen a kanadai Ubisoft Montreal szorgoskodott.
Típus: FPS

Nem kell négy évet várnunk a Far Cry 4-re

A Ubisoft letette a nagy esküt, hogy nem kell annyi időt várnunk a Far Cry folytatására, mint amennyi a második és a harmadik rész között telt el. A formula már megvan, s ezt szeretné tovább építeni.

Élen nyitott a Ni no Kuni a brit toplistán

Szép rajtot vett a PlayStation 3-exkluzív Ni no Kuni, a játék a brit toplista élén nyitott, és ezzel megelőzte a FIFA 13-at és a Call of Duty: Black Ops II-t is. A DmC eladásainak lassulása látványosan tetten érhető.

A legfrissebb brit játékeladási toplista

Hiába érkezett meg a múlt héten a DmC: Devil May Cry PC-s változata, a játék lecsúszott az első helyről, és átadta azt a Call of Duty: Black Ops második részének. Az új Sims-kiegészítő nem került be az élbolyba.

A legfrissebb brit játékeladási toplista

Ahogy megírtuk, nem lesz több magyar toplista, ezért az érdeklődők kedvéért a brit játékeladások alapján készült összesítést mutogatjuk majd a jövőben. Ez más egy picit, például arányában jóval több benne a foci.

Amerikában 4 éve a Call of Duty a legnépszerűbb

Az NPD Group közzétette a 2012 decemberére, illetve a teljes tavalyi évre vonatkozó eladási toplistáit. Az amerikai adatok alapján a játékok között abszolút dominanciának örvendhetett a Call of Duty: Black Ops II.

Nem lesz több magyar játékeladási toplista

A hazai játékeladások toplistájának szerkesztői bejelentették, hogy 2013-tól már nem szolgálnak heti összesítésekkel a magyarországi játékértékesítésekről. A 2012-es évösszegző listával búcsúztak.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Karácsony előtt hagytuk abba, ideje folytatni: befutott a legfrissebb hazai játékeladási toplista, ami a 2012-es év utolsó hetét összegzi. Az Assassin's Creed III zsebelte be az aranyérmet.

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!

2012 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Kattintásalapú összefoglalónk utolsó részében a közösség kapja a főszerepet, egészen konkrétan a ti írásaitokból csináltunk tízes toplistát. Lássuk, melyek voltak 2012 legolvasottabb blogjai!

2012 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

Folytatjuk az évzárást, ezúttal viszont a Gamekapocs legolvasottabb cikkeit szedjük listába. Ebben sincs Call of Duty, de természetesen a Ubisoft nagyágyúiról szóló tesztek bekerültek a legjobbak közé.