Far Cry 3 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Ubisoft népszerű sorozatának folytatása, amelyen a kanadai Ubisoft Montreal szorgoskodott.
1338202859

E3 2012: Így készül a Far Cry 3 expós demója

Szép lassan megindul a mozgolódás a kereken egy hét múlva kezdődő Los Angeles-i expó kapcsán. A Ubisoft természetesen kinn lesz a Far Cry 3-mal, játszható formában. Lássuk, hogyan készül a csapatnál a kiállítandó demó. A leleményesek ingame pillanatokat csíphetnek el.
1337875200

Ilyen lesz a Far Cry 3 gyűjtői kiadása

Közel két óra extra játékidőt és egy vicces Vaas-bábút is ígér a Far Cry 3 gyűjtői kiadása, ami stílszerűen az Insane Edition elnevezést kapta. A Far Cry 3 totálisan az őrültségre (illetve a tudatmódosítókra) van kihegyezve, ez érződik a Ubisoft kommunikációján is.
1337512564

Gameplay trailert kapott a Far Cry 3, jön a béta

Menekülős, ügyességi részekkel tűzdelt jelenetet vehetünk szemügyre a Far Cry 3-ból, a GameTrailers exkluzív gameplay trailerre tehette rá a mancsát a minap. A kedvcsináló kiadása mellett a Ubisoft bejelentette, hogy a nyár folyamán kéthetes bétatesztet indít a többjátékos módhoz.
1334152800

Far Cry 3 - nyolc perc a multiból

Bár korábban is láthattuk mozgás közben a Far Cry 3 többjátékos részét, a Gametrailers jóvoltából most újabb nyolc percig bambulhatunk a multi felett. A srácok a PAX Easten jártak, ahol kézikamerával örökítettek meg néhány emlékezetes pillanatot a saját próbakörükből.
1333614655

Far Cry 3 - multiplayer infók, képek és videó

A Ubisoft lerántotta a leplet az új Far Cry többjátékos mókájáról, s nem volt rest megtámogatni azt egy raklapnyi látnivalóval. Az biztos, hogy a single mellett szavatos és életképes megoldással rukkolna elő az online szegmensben. Lássuk nagy vonalakban!
1332353919

Így tépünk majd be a Far Cry 3-ban

Hangulatos gameplay trailer érkezett a Far Cry harmadik részéből, amiben a játék egy új sajátossága, a drogozás is feltűnik. Dr. Earnhardtnál mindig van egy kis hallucinogén tudatmódosító, meg aztán terem is olyan gomba a szigeten, amitől azt sem fogjuk tudni, hova kerültünk.
1331035239

GDC 2012: Más csapat készíti a Far Cry 3 multiját

A Ubisoft megerősítette a San Franciscóban zajló konferencián, hogy nem a montreali csapat dolgozik a Far Cry 3 többjátékos részén, hanem a Ubisoft Massive, ami az Assassin's Creed: Revelations multiplayeréért is felelt. Jó hír ez, elvégre az eredeti csapat csak a single-re koncentrálhat.
1330344059

Far Cry 3 - nagy hangsúly lesz a felfedezésen

Nyitott világú cím lesz a Far Cry 3 - meglepetés nélkül. A játék vezető tervezője, Jamie Keen elmondta, hogy érezhető lesz a javulás, a második résszel ellentétben a kidolgozott terep nemcsak esztétikai sallang, hanem komoly szerepe lesz a felfedezésnek és a kutatásnak.
1329494420

Far Cry 3 - képeken és videón a játékmenet

A tegnap előtti CGI-trailer után már tényleg a játékmeneté lesz a főszerep a Ubisoft frissiben kiadott új képein és interjúval megspékelt videójában. Hősünk, James Brody nem csupán szerelme életéért felel, hanem laza haverja életét is illendő megmentenie. Aztán a turistából egyszemélyes hadsereg válik.
1329310800

Far Cry 3 - új előzetes, megjelenés

Éppen csak tegnap írtunk arról, hogy a Far Cry 3 megtartja a szabadságra épülő játékmenetét, McGyverkedhetünk benne, és tele lesz őrültekkel. Erre ma már egy filmes előzetessel is szolgálhatunk, ami ráadásul megerősíti a korábban bizonytalan megjelenési dátumot is.