Far Cry 3 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Ubisoft népszerű sorozatának folytatása, amelyen a kanadai Ubisoft Montreal szorgoskodott.
Típus: FPS

Folytatásokon agyal a Ubisoft

Far Cry 4, Beyond Good & Evil 2 és az új Prince of Persia - ezek mindegyike olyan cím, melyet szívesen látnának a rajongók. A Ubisoft természetesen nem mond le a folytatásokról, csak szeret rajtuk ülni egy ideig.

Újabb három Ubisoft-film a láthatáron

Feljebb kapcsol egyet a Ubisoft, a Watch Dogs, a Far Cry és a Rabbids filmváltozatain is elkezdett dolgozott a kiadó filmes részlege - most éppen rendezőket, forgatókönyvírókat és színészeket keresnek.

Rekorder az Assassin's Creed III

A Ubisoft közzétette aktuális pénzügyi jelentését, amiből megtudtuk, hogy az Assassin's Creed III rekordszámokat produkált, és maga az Assassin's Creed-széria is a generáció egyik legfontosabb címévé vált.

GDC 2013: Lezajlott a rendezvény díjátadója

Befejezték a GDC Awardsot, a konferencia díjait a szakma ítészei ítéltek oda a legjobb játékoknak. Ahogy azt sejteni lehetett, a Journey ezen a díjátadón is tarolt, nagy meglepetések nem születtek. Lássuk a nyertesek listáját!

Far Cry-pletykák: mozgolódik a Ubisoft

Kiszivárgott a több alkalommal is emlegetett Far Cry 3: Blood Dragon achievement-listája, és Dél-Koreában már a Far Cry Classic nevű akármit is bemutatták a helyi korhatár-besorolásért felelős szervezetnek.

Készítsünk interjút - te kérdezel, a PlayON válaszol!

Aliens, Assassin's Creed, Far Cry 3, Watch Dogs, Metal Gear Rising, The Witcher. Csak néhány játék, amit a PlayON ad ki Magyarországon. Kérdezz tőlük, amit akarsz, most válaszolnak!

Far Cry 3: Blood Dragon-pletykák a láthatáron

Far Cry 3-pletykától volt hangos az internet az elmúlt napokban, ezek alapján úgy fest, Blood Dragon alcímmel letölthető játék érkezik a sorozathoz. A Far Cry 3 írójának korábbi kijelentése szerint meglepetés készül náluk.

Far Cry 3 - jön a Master nehézségi szint

A Ubisoft Montreal sandbox shootere egy sor új funkcióval bővül a közeljövőben. Először is a helyőrségeket resetelhetjük az első végigjátszás után, de kapunk egy minden eddiginél durvább nehézségi szintet is.

Nőtt az amerikai játékipar januárban

Még mindig az Xbox 360 az Egyesült Államok legkeresettebb konzolja, ötször annyit adtak el belőle, mint a Wii U-ból. A játékok között a Call of Duty: Black Ops II és a Far Cry 3 volt a legnépszerűbb.

Ubisoft: hatalmas siker az Assassin's Creed III

Megérkezett a Ubisoft pénzügyi helyzetjelentése is, a kiadó forgalma nőtt, és az online bevételei is rendkívüli mértékben gyarapodtak. Óriási siker az Assassin's Creed III, a Far Cry 3 és a Just Dance 4 is.