Far Cry 3 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Ubisoft népszerű sorozatának folytatása, amelyen a kanadai Ubisoft Montreal szorgoskodott.
Típus: FPS

Kooperatív trailert kapott a Far Cry 3

Erőltessetek nyugalmat magatokra, elvégre már csak egy nap, és a kezetekbe vehetitek a Far Cry 3-at. A marketinggépezet fogaskereke még egyet fordul: itt a kooperatív módot beharangozó előzetes.

Far Cry 3 - ilyen lesz a pályaszerkesztő

Holnapután landol a boltokban a Ubisoft sikervárományos sandbox FPS-e. A játékosoknak nem kell beérniük a fejlesztők által lefektetett tereppel, a mellékelt pályaszerkesztő segítségével csillogtathatják kreatív vénájukat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megtelt könnyel a szemünk, új résztvevővel bővült a heti játékmegjelenéseket összegző rovatunk. Bizony: a héten kerül boltokba a Wii U, és természetesen egy raklapnyi cím érkezik majd mellé.

Far Cry 3 - a taktikákról és a képességekről

Dan Hay fejlesztői fejtágítása a második részéhez érkezett. Ebben a videóban az alkalmazható taktikákról, a változatos fegyverekről és a speciális képességekről esik szó. Visszahódíthatjuk a szigetet, ha elfoglaljuk a helyőrségeket.

Far Cry 3 - íme az első küldetés

A jövő héten kerül a boltokba az idei év utolsó nagy slágercíme, a Far Cry 3. Az első kritikák alapján joggal bizakodhatunk a Ubisoft nyitott világú játékában. Ha nem félsz a spoilerektől, tekintsd meg a játék nyitányát és az első küldetését. Főhősünk, Jason Brody nagy kalamajkába keveredik.

Far Cry 3 - melyik fegyvert választod?

Újabb előzetest kaptunk a Far Cry harmadik részéből, a háromperces kedvcsináló a játék fegyverkínálatát mutatja be. A Far Cry 3 nyújtotta szabadsághoz szervesen hozzátartozik, hogy az általunk választott módszerekkel és eszközökkel hajtjuk végre a küldetéseket - úgy tűnik, lesz miből válogatni!

Far Cry 3 - átnézzük a multiplayert

A Ubisoft háromperces előzetest küldött nekünk a Far Cry harmadik részéről, az új trailer a játék multiplayer módjaira összpontosít. A szigeten fellelhető legjobb fegyverekkel csapunk majd össze, a csapatmunka elengedhetetlen, az égből érkező ideggáztól pedig retteghetünk!

Far Cry 3 - fókuszban a dinamikus környezet

Új videósorozatot indított a Ubisoft a Far Cry 3 kapcsán, melyben a sandbox cím főbb funkciói kerülnek terítékre. Ezúttal a dinamikus környezeten lesz a hangsúly, valamint megismerhetjük a Rook Islands lakóinak életét is. Az eseményeket a játék producere, Dan Hay kommentálja.

Sztoritrailert kapott a Far Cry 3

Már átszakították a célszalagot a Far Cry 3 munkálatai, a lemezeket jelenleg is sokszorosítják, hogy a hónap végére boltokba kerülhessen a játék. Ismét betekinthetünk a sandbox cím történetébe, a legújabb trailer pórul járt hősünk és a sziget gaz lakóinak kölcsönhatásaira épül.

Elkészült a Far Cry 3

Befejeződtek a Far Cry harmadik részének munkálatai, ha minden jól megy, a hónap végén gőzerővel lődözhetünk és gombázhatunk a játék egzotikus szigetein, miközben félőrültek vadásznak ránk. A Far Cry 3 megint más lesz, mint elődei, remélhetőleg a minőséget sem érheti panasz.