Far Cry 3 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Ubisoft népszerű sorozatának folytatása, amelyen a kanadai Ubisoft Montreal szorgoskodott.
Típus: FPS

Far Cry 3 - a tápláléklánc csúcsán

Újabb túlélési segédlettel bővült a Far Cry 3 kedvcsinálóinak sora. Ebből az epizódból kiderül, hogy miként győzhetjük le Hoyt Volker veszedelmes zsoldosseregét, akik enyhén szólva is veszélyeztetik a sziget flóráját és faunáját. Olyan okosak leszünk, hogy még Bear Grylls is irigykedne ránk.

Robbanó majmok a Far Cry 3 friss előzetesében

A Ubisoft szerint megéri előrerendelni a Far Cry 3-at, elvégre olyan vicces és hatásos tartalom üti a markunkat, mint a robbanószerrel megpakolt majmok. Négy küldetést kapunk Hurktól, aki imádja a bájos emberszabásúakat a levegőbe repíteni. A multiplayerben is hasonló finomságok várnak.

Far Cry 3 - még több tipp a túléléshez

Újabb túlélési segédletet kaptunk a Ubisofttól a Far Cry 3-hoz. Bizony, vészesen közeleg november végi premier, így nekünk sincs más dolgunk, mint szorgalmasan gyűjteni, elraktározni a fejlesztők által elhintett tippeket - csak így úszhatjuk meg ép bőrrel a nem éppen pihentető kiruccanást!

Negyed óra a Far Cry 3 társaságában

Még mindig a PAX Prime 2012 van terítéken, ahová a Ubisoft elhozta a Far Cry 3 demóját is. Egy 15 perces kirándulást tehetünk a trópusi szigeten, ahol feltűnően nagy a populáció: főként minden hájjal megkent gonosztevőket teszünk el láb alól. A cím egyre jobban néz ki.

Far Cry 3 - túlélési segédlet

A Ubisoft vadiúj előzetessel rukkolt elő a Far Cry 3-ból, mely egy háromrészes sorozat első része: megismerhetjük a szigetvilág látványosságait és a főbb karaktereket. Rook Island festői hely, pálmafák lengedeznek a tengeri szellőben, moszkitók táncolnak az erődben. Csak a rosszifúk ne lennének!

GC 2012: Az utolsó videócsokor

A hosszú hétvége folyamán is éreztük a Gamescom utóhatásait - számos mozgókép látott napvilágot olyan címekből, mint a DmC, a Splinter Cell: Blacklist, Far Cry 3 és a Counter-Strike: Global Offensive. Semmiről nem akarunk lemaradni, így ömlesztve nyújtjuk át az olvasóinknak!

GC 2012: A második galériafrissítés

Befutott a második adag screenshot, ráadásul ez az összeállítás még bőségesebb, mint az előző. A felhozatalban van Assassin's Creed III, Deadpool, F1 2012, Far Cry 3, Injustice, Metal Gear Rising, SimCity, World of Warcraft: Mists of Pandaria és ZombiU is többek között - szemezgessetek bátran!

Far Cry 3 - kooperatív örömök kommentárral

A Ubisoft Montrealt számos bírálat érte az idei E3-on, miszerint a Far Cry 3 első ránézésre igen erőszakos produktumnak néz ki. És másodikra is. Mark Thompson vezető designer védelmébe vette a trópusi FPS-t, miszerint "az erőszak és a művészi érték nem zárja ki egymást".

Far Cry 3 - jó és rossz között

Ahogy közeledik a Far Cry 3 megjelenése, úgy válik egyre biztosabbá, hogy nem csak a sorozat legjobb darabja lesz, de akár még az egész FPS-műfajhoz is hozzá tud majd tenni valamit. Az egyedi történetmesélés mindenesetre érdekesnek tűnik, a jó és a rossz közötti határ elmosódik.

Far Cry 3 - malária és sérülékeny fegyverek nélkül

Dan Hay, a Far Cry 3 producere elbeszélgetett egy kicsit a Kotaku magazinnal és elárult pár apró infómorzsát is. Kiderült, hogy a trópusi színhely ellenére mégsem leszünk maláriásak és a fegyvereinket se amortizálhatjuk le. Szerencsére a visszalépések sora ezzel le is zárult.