Far Cry 3 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Ubisoft népszerű sorozatának folytatása, amelyen a kanadai Ubisoft Montreal szorgoskodott.
Típus: FPS

Mégsem jelenik meg szeptemberben a Far Cry 3

A nap végére egy szomorú hírrel kell beérnünk: a Ubisoft bejelentette, hogy a csúszik a Far Cry 3 megjelenése. A beígért szeptemberi dátumot képtelen tartani a cég, s csak két hónappal később lát napvilágot a sandbox shooter. A franciák nem indokolták döntésüket - milyen kár!

E3 2012: A harmadik videócsokor

Végre nem kell a kiadók által összevágott előzetesekre szorítkoznunk - minden kertelés nélkül igazi gameplay felvételek következnek az E3-on kiállított demókból. Kizárólag nagy címeket veszünk górcső alá - a böjtölés véget ért. Splinter Cell, Lost Planet 3, Dishonored és Dawnguard a kattintás után.

E3 2012: Far Cry 3 - mozgásban a co-op

Az ősszel boltokba kerülő Far Cry 3 egyik legjobbnak ígérkező mókája az lesz, hogy barátainkkal vállvetve is nyomulhatunk a külön erre a célra fejlesztett kooperatív módban. A Gamespot jóvoltából új trailerrel és játékmeneti videóval szolgálhatunk - naná, hogy a co-oppal a fókuszban.

E3 2012: Ez történt a Sony sajtókonferenciáján

Gyengék voltunk mind lelkileg, mind fizikailag - vagy csak vénülünk. Úgy döntöttünk, az eredeti tervekkel ellentétben nem követjük élőben a Sony sajtókonferenciáját, a japánok hajnali 3 órakor kezdődő bulijáról ezért csak egy összefoglalóval és persze a show felvételével készültünk.

E3 2012: Far Cry 3 - úton az őrület felé

A dzsungelben található növényeket elfogyasztva mi magunk is hallucinálhatunk, lassan, de biztosan haladva a megzakkanás felé. Az Ubisoft sajtótájékoztatóján feltűnt a Far Cry 3 is, melyben voltak mellek, erőszak, káromkodás és tudatmódosulás, ahogy kell.

E3 2012: Ubisoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Nincs megállás, következzen a Ubisoft sajtókonferenciája! A francia kiadó itteni idő szerint pontban éjfélkor kezd, azaz már masszívan a holnapot fogjuk taposni, mikor felállunk a közvetítés elől. A Gamekapocs élőben blogolja az eseményeket, frissítsetek serényen a legújabb bejelentésekért!

E3 2012: Ízelítő a Far Cry 3 bemutatójából

A tavalyi E3-on alaposan meglepett bennünket a Ubisoft a Far Cry 3 bejelentésével, s miután akkor kertelés nélkül gameplay bemutatót tartott a patinás sorozat új részéről, idén sem várunk mást. Azért csigázni lehet a jónépet, a minap megjelent egy teaser trailer, amiben a jövő heti prezentációt promózzák.

E3 2012: Így készül a Far Cry 3 expós demója

Szép lassan megindul a mozgolódás a kereken egy hét múlva kezdődő Los Angeles-i expó kapcsán. A Ubisoft természetesen kinn lesz a Far Cry 3-mal, játszható formában. Lássuk, hogyan készül a csapatnál a kiállítandó demó. A leleményesek ingame pillanatokat csíphetnek el.

Ilyen lesz a Far Cry 3 gyűjtői kiadása

Közel két óra extra játékidőt és egy vicces Vaas-bábút is ígér a Far Cry 3 gyűjtői kiadása, ami stílszerűen az Insane Edition elnevezést kapta. A Far Cry 3 totálisan az őrültségre (illetve a tudatmódosítókra) van kihegyezve, ez érződik a Ubisoft kommunikációján is.

Gameplay trailert kapott a Far Cry 3, jön a béta

Menekülős, ügyességi részekkel tűzdelt jelenetet vehetünk szemügyre a Far Cry 3-ból, a GameTrailers exkluzív gameplay trailerre tehette rá a mancsát a minap. A kedvcsináló kiadása mellett a Ubisoft bejelentette, hogy a nyár folyamán kéthetes bétatesztet indít a többjátékos módhoz.