Far Cry 3 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Ubisoft népszerű sorozatának folytatása, amelyen a kanadai Ubisoft Montreal szorgoskodott.
1329242400

Far Cry 3 - szabadság és őrület

Hirtelen felindulásból megtelt az internet az EDGE magazinból kiszivárgott Far Cry 3 információkkal. Ezek szerint a még idén megjelenő játékban gyakorlatilag mindenki őrült lesz, a fejlesztők pedig megtartják a szabadon bóklászós játékmenetet, néhány szkriptelt résszel.
1328947239

Far Cry 3 - jövő héten új előzetes érkezik

Csak szólunk, hogy a tavalyi E3-on bejelentett Far Cry 3-ból végre új látnivalókat oszt meg velünk a Ubisoft - nem árt figyelni a híreket jövő hét csütörtökön. Tény, hogy a zseniális első trailer után szűkmarkúan mérték a látnivalókat a franciák, de ennek hamarosan vége.
1319716800

Miért voltak borzalmasak Uwe Boll filmjei?

Ugye emlékszünk még a világ egyik legrosszabb rendezőjére, a játékokból horribilis filmeket készítő német Uwe Bollra? Ha igen, valószínűleg gondolkoztál már azon, hogy mégis mitől ilyen rosszak a filmjei. Nos, a választ most részben megkapjuk a Bloodrayne forgatókönyv-írójától.
1310828400

Frissítette megjelenési listáját a Ubisoft

Itt a Gamekapocs berkein belül szeretjük a megjelenési listákat, mert ez mindig azt jelenti, hogy időben le tudunk foglalni egy-egy játékot tesztelésre. A Ubisoft most áttolta nekünk, milyen játékokra számíthatunk még a 2011-es évben, s úgy tűnik, lesznek még nagy címek.
1310569245

A Cryteknek nem tetszik a Far Cry 3

A NowGamernek adott interjújában, az első Far Cryt fejlesztő Crytek felfedte, hogy kicsit szomorúak amiatt, hogy a frencsájz új irányt vett. Szerinte pont a játék lényegi magva változott meg, és ostorozta is a Ubisoftot, hogy nem mindig a folytatásokra kéne berendezkedniük. Vajon az irigység szól belőlük?
1310198446

Far Cry 3 - játékmenet alternatív útvonalon

Kétségtelenül az idei E3 egyik legmasszívabb meglepetése a Far Cry 3 bejelentés volt, sokakat meggyőztek a Ubisoft konferenciáján látott gameplay felvételek. Ezúttal a bemutatón látott pályát járhatjuk be egy eddig még nem látott, alternatív útvonalon. Nincsenek tehát előre lefektetett szabályok.
1309942800

Tízszer nagyobb terek a Far Cry 3-ban

Amíg a Crytek inkább más környezetbe helyezte a Crysis 2-t, úgy tűnik, hogy a Ubisoft még mindig leragadt annál, hogy igyekeznek egyre nagyobb területeket a játékos rendelkezésére bocsátani. Azt gondoltad, hogy a Far Cry 2 bejárható terepe elég nagy volt? Gondold újra!
1307541420

E3 2011: Far Cry 3 előzetes brutális minőségben

A Far Cry egykor arról volt híres, hogy a grafikai lehetőségek abszolút határait feszegette a PC-ken. A harmadik részrtől pedig legalább azt várjuk, hogy pakoljon oda a Crysisnek. S mi máson tudnánk a megjelenés előtt szemrevételezni a grafikát, mint egy jó kis full HD-s előzetesen?
1307442060

E3 2011: Leleplezték a Far Cry 3-at

Nem számítottunk rá, de ha jobban belegondolunk, bizony kézenfekvő volt a Ubisoft számára, hogy jelentkezzen egy harmadik résszel, miután két évig jegelték a Far Cry-frencsájzt. Az afrikai szavannák oroszlánbőgéses vidékéről visszatérünk a trópusi dzsungelbe, hiszen a cím mégis csak erről szólt hajdanán.
1307436453

E3 2011: Ubisoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

A franciák is bulit tartottak, szokás szerint jó későn - igaz, a tavalyi, hajnali konferenciájukat most nem überelték. Mindenesetre a Ubisoft is számos finomsággal készült, volt Ghost Recon, Rayman és természetesen Assassin's Creed is - ezt a rendezvényt is liveblogoltuk, természetesen.