Far Cry 3 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Ubisoft népszerű sorozatának folytatása, amelyen a kanadai Ubisoft Montreal szorgoskodott.
Típus: FPS

2012 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Túléltük a karácsonyt, jön az év vége, mi pedig összefoglalunk. Első lépésként a Gamekapocs legolvasottabb híreit szedtük listába nektek, kiderül, 2012-ben mely történések érdekeltek a leginkább titeket!

Blogajánló: nosztalgia és egy kis karácsony

A múlt héten született blogtermés elképesztően jó lett, igyekeztünk úgy válogatni hát, hogy a blogajánló minden fontosabb témát érintsen, és azért mégis a legjobbak kerüljenek ki. Csak így tovább!

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A december 16-tal véget ért héten még bőven karácsony előtt jártunk, aligha meglepő, hogy a hazai játékeladási toplistán is előtérbe kúsztak a táncos és ügyességi kinectes játékok. Azért Connor a király még mindig.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Még mindig a Ubisoft slágercímei osztozkodnak az első két helyen, miközben a dobogó harmadik fokát továbbra is a legújabb Call of Duty tudhatja magáénak. Új játék ezen a héten nem érkezett a listára.

Blogajánló: Wii U, Half-Life 3 és PlayIT

Megint kéthetes anyag következik, reméljük, nem lesz tendencia ebből, persze nem ígérhetünk semmit. A mikulásos posztokat hiányoltuk, de nem baj, jutott mellé más bőven, remek anyag született!

Far Cry 3 teszt

No, igen. Már megint az őrület. Faramuci egy dolog, azt meg kell hagyni. Pontosan ugyanazokat a rohadt víziókat csinálja az agyaddal újra és újra. Ennyi. Ez már soha nem változik meg. Barátkozz meg a gondolattal!

Élen nyitott itthon a Far Cry 3

Kapásból a toplista élén nyitott a Far Cry 3, úgy tűnik, a magyar játékosok fejét is elcsavarta a Ubisoft FPS-e, ami immár bizonyosan az év egyik legjobb játéka. A Nike+ Kinect Training nem rajtolt ilyen jól.

Nextgen online RPG-n dolgozik a Ubisoft Massive

A Far Cry 3 élvezetes kooperatív módjáért felelős svéd csapat már a következő generációban dolgozik. Az egyik fejlesztő LinkedIn-profilja szerint új játékuk egy "AAA-kategóriás online szerepjáték lesz".

Far Cry 3 - PS3-exkluzív kiegészítő érkezik

Aligha meglepő, hogy PlayStation 3-exkluzív DLC-t kap a Far Cry 3, elvégre a Ubisoft és a Sony már az E3-on is lelkesen bratyizott egymással. A kiegészítő a kooperatív módot bővíti két új fejezettel.

Megjelent a Far Cry 3 - itt a launch trailer

Korunk egyik legígéretesebb sandbox FPS-ét két éve mutatták be az E3-on, s azóta ácsingózunk utána. Vadakat akarunk ölni, kalózokat szeretnénk szitává lőni, s együtt élni a dzsungellel. Ma vége a várakozásnak!