Csak 2019-ben jön a Remedy új TPS-e

  • Írta: zoenn
  • 2018. február 19.
  • Megjelenés
Bár még szinte semmit nem tudunk a Remedy Entertainment P7 kódnéven futó külső nézetes shooteréről, annyi bizonyos, hogy idén már tutira nem jelenik meg. Ezt maga a finn fejlesztő erősítette meg.

Ne ijedjetek meg, elvégre 2018-ban is kapunk egy új játékot a Remedytől, amely még bejelentésre vár, továbbá a Crossfire 2 című MMOFPS sztorimódja is náluk készül.

A P7 kódnéven futó harmadik projekt egy multiplatform TPS, amit a pletykák szerint Destinyre hajazó online lehetőségekkel vérteznek fel, amellett, hogy filmszerű élményt kapunk. A játékot az 505 Games adja ki, a cég már 7,75 millió eurót fektetett a játékba.

Az 505 Games pénzügyi helyzetjelentése szerint a P7 fejlesztése a tervek szerint halad, a tavalyi év végén léptek át a gyártás fázisába. Ez annyit jelent, hogy leghamarabb 2019 folyamán csaphatunk le rá.

2.
atedolgod
Az a baj ezzel a céggel, hogy bár mindig írnak valami remek történetet, de végül mindig a max payne lesz belőle. Az a játék, azzal a történettel, remekül működött, de a későbbiekkel már kevésbé. Az AW egy twin peaks szintű történethez adta ugyanazt a receptet, csak leegyszerűsítve. Ott már csak "világít, céloz, lő... világít, céloz, lő..." Ennyi volt az ötlet. A történet, és az ost miatt megérte azt a pár órát, és a fény-árny játék is nagyon szép volt... talán azóta sincs szebb nála, de hogy azt a három lépést kelljen csinálni egész végig, az kevés volt...
Az időmanipulálós cucc megint ugyanez a recept volt. Csináltak egy remek forgatókönyvet, és egy remek filmet, amit néha megszakít egy kis lövöldözés... Itt már nem csak "lámpa céloz lő", de itt is elcsúszott a dolog valahogy, és inkább csak zavaró, hogy játszani is kell filmnézés közben..
Talán legközelebb ez is jobb lesz.
1.
logic5
Jöhet, ha a story-n lesz a hangsúly, és nem b@ssz@k el a multira kihegyezett cuccal..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...