DOTA 2 PC

Végül beigazolódott, amit mindenki sejtett: a DotA Allstars készítője és a Valve a népszerű Warcraft 3 mod új változatán dolgoznak, mely már teljesen független lesz a Blizzard korosodó remekművétől.
1316788200

Előbbre hozták a DOTA 2 megjelenését

Szinte nap mint nap számolunk be arról, hogy egy-egy játék késni fog, most azonban abban a különleges élményben lehet részünk, hogy azt írhatjuk: egy játék előbb jön, mint azt korábban a készítői tervezték. A Valve bejelentette, hogy olyan hamar kitolják a DOTA 2-t, amilyen hamar lehet.
1314788400

DOTA 2 - legyen kész, aztán törődünk a pénzzel

Legalábbis így gondolja - rendkívül szimpatikus módon - a Valve. A DOTA 2 esetében duplán igazuk van: a játék Warcraft 3-as verzióját évek óta több millióan játszák, s számos profi csapat is régóta versenyez az anyaggal, így a Valve a legkisebb hibával is elvághatja magát a rajongóknál.
1313662610

GC 2011: Nem mostanában jön a Blizzard DotA

Hatalmas a DotA-láz, és úgy néz ki, hogy hatalmas biznisz különböző DotA-klónokat gyártani is. Nem elég, hogy ott van nekünk a League of Legends, a Heroes of Newerth, készül a DOTA 2, még a Blizzard saját DotA-változata is fejlesztés alatt áll. Habár a megjelenésére még jó sokat kell várni.
1313497800

GC 2011: Hivatalos előzetesen a DOTA 2

Nem gondoltam volna, hogy a Valve még egy renderelt előzetessel is készül a GamesComra, valószínűleg a legtöbbek számára bőven elég lett volna, ha végre bemutatják a milliók által imádott DotA új inkarnációját. De persze örülünk a kis extra meglepetésnek.
1313319600

DOTA 2-anyagok kezdtek szivárogni

Az idei év egyik legnagyobb PC-s durranása, s persze a következő évtized egyik legkomolyabb e-sport címe lehet a DOTA 2, nem csoda hát, hogy mindenki feszült figyelemmel várja a jövő héten esedékes bemutatót a GamesComon. Úgy tűnik, azonban, hogy valaki már nem tudott várni...
1309849200

GC 2011: Stratégiával készül az expóra a Valve

Akik abban reménykednek, hogy a Valve a Half-Life 3-at, a Team Fortress 3-at, vagy valami más, hasonló kaliberű shootert fog nagyban demózni a hamarosan aktuálissá váló GamesCom 2011 alatt, nos, az reménykedhet tovább, mert még az sincs kizárva, hogy ez megtörténik.
1305396022

A Valve még nem akar új Source motort

A Valve még mindig nem akar új Source motort fejleszteni, noha az engine nem éppen mai csirke. Nagy gondolatokat nem kell keríteni a dolog mögé, a cég szerint mindössze arról van szó, hogy nagy feladat lenne új kódot készíteni, sokkal jobban tudnak haladni, ha inkább fokozatosan fejlesztik a régit.
1287915337

DOTA-val és más modokkal bővül a Starcraft II

StarJeweled, Left 2 Die, Aiur Chef és Blizzard DOTA - mintha ezek a nevek ismerősek lennének valahonnan! Bár a legtöbbnek sok köze eddig nem volt a Starcraft-univerzumhoz, a Blizzard modifikációi révén a legnépszerűbb Starcraft II-es játékmódok közé avanzsálhatnak, hiszen viccesek és izgalmasak egyszerre.
1287041611

DOTA 2 - a Valve új játékbejelentése

Végül beigazolódott, amit mindenki sejtett: a DotA Allstars készítője és a Valve a népszerű Warcraft 3 mod új változatán dolgoznak, mely már teljesen független lesz a Blizzard korosodó remekművétől. A DOTA 2 kihasználja a legújabb Source és Steamworks technológiákat.