Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!
Típus: Táblajáték

2012 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Túléltük a karácsonyt, jön az év vége, mi pedig összefoglalunk. Első lépésként a Gamekapocs legolvasottabb híreit szedtük listába nektek, kiderül, 2012-ben mely történések érdekeltek a leginkább titeket!

Idén is lesz GK Tali - de csak szeptemberben!

Ugye egy percig nem hittétek azt, hogy idén kimarad a szokásosnak mondható Gamekapocs Találkozó? Az esemény hivatalos megnevezése: GK Tali 4.0. A szlogen pedig a következő: "Debils are Back!". A helyszín ugyanaz, mint tavaly, a szolnoki Tiszaligeti Motel.

Megvan az ASUS GeForce GTX580 DirectCU II kártya nyertese

Lezárult a Gamekapocs és az ASUS tudásalapú nyereményjátéka. Az ASUS GeForce GTX580 DirectCU II és Mass Effect 3 PC-játékot tartalmazó giga csomag nyertesével az imént beszéltünk telefonon, a neve lapozás után máris olvasható!

Nyerj ASUS GeForce GTX580 DirectCU II kártyát

A Gamekapocs és az ASUS tudásalapú nyereményjátékában egy csúcskategóriás ASUS GTX580 DirectCU II grafikus kártya keresi gazdáját, ajándék Mass Effect 3 játékkal, hogy a brutális teljesítményt azonnal legyen min tesztelni. Lehet, hogy te leszel a szerencsés?

Megszületett az első Gamekapocs-baby

Örömmel értesítjük a Tisztelt Nagyérdeműt, hogy újabb apró taggal bővült a Gamekapocs csapata. Tegnap kora délután megszületett Ca$h barátunk és bájos feleségének első gyermeke, Kováts Lara Leticia. Az anyuka és a kislány jól vannak, az utánpótlás-nevelés jó úton halad.

Továbbfejlődött a Gamekapocs mobilos verziója

Akinek nem tűnt volna fel, az elmúlt napokban parázs munka folyt a Gamekapocs programozóinak körében, s a korbáccsal való ütlegelés eredménye meg is lett. Elhoztuk nektek kedvenc játékmagazinotok mobiltelefonok böngészőjében futó változatának új verzióját. S igen, kommentelni is lehet!

Tesztjelleggel elindult a GK mobilos verziója

Sokan kérdeztetek az utóbbi időben a Gamekapocs mobilos változata felől, és tekintve, hogy valószínűleg már mindenkinek kezdetét vette a suli aktuális féléve, nyilván még fontosabbá vált az oldal gyorsabb és tisztább böngészésének lehetősége a telefonon, a pad alatt. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre!

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

A Gamekapocs legviccesebb kommentjei 2011-ből

Olyan jól belejöttünk a legek összegyűjtésébe, hogy úgy gondoltuk, a legjobb kommentek mellett se mehetünk el szó nélkül. Rengeteg humoros hozzászólás született 2011-ben is, melyek teljes begyűjtése egyszerűen képtelenség, így csak aprócska töredéküket hoztuk el most nektek.

Szavazz a 2011-es év legjobb játékaira!

Kicsit megkésve, de rendíthetetlenül elindul a Gamekapocs Év Játéka szavazása. Ugye egy percig sem gondoltátok, hogy kimarad? Kérünk Titeket, hogy adjatok nyomatékot véleményeteknek, válasszátok ki kedvenceiteket! Hamarosan kiderül, hogy mely játékok voltak a legjobbak!