Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!

Húsz cím, amivel játszanod kell 2013-ban

Nem árulunk el nagy meglepetést, idén is lesznek játékok, és ami meghökkentőbb, hogy még jó játékok is lesznek. Megnéztük az év termését, és kiválogattunk húsz olyan címet, amivel mindenképpen játszanod kell.

2012 legjobb játékai

Itt a Gamekapcson demokrácia uralkodik, nálunk a nép akarata szent. Eszünkbe sem jutott, hogy önkényesen mi kiáltsuk ki 2012 legjobb játékait, inkább az olvasók elé toltuk a szavazógépet. S jöjjenek a várva-várt végeredmények!

2012 legfontosabb játékipari történései

Átnyálaztuk a tavalyi év összes hírét és bejelentését, hogy megnézzük, melyek voltak 2012 legfontosabb játékipari történései. Nem érdekelnek a játékbejelentések, trendekre vagyunk kíváncsiak és tabudöntögetést akarunk.

2012 legolvasottabb blogjai a Gamekapcson

Kattintásalapú összefoglalónk utolsó részében a közösség kapja a főszerepet, egészen konkrétan a ti írásaitokból csináltunk tízes toplistát. Lássuk, melyek voltak 2012 legolvasottabb blogjai!

2012 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

Folytatjuk az évzárást, ezúttal viszont a Gamekapocs legolvasottabb cikkeit szedjük listába. Ebben sincs Call of Duty, de természetesen a Ubisoft nagyágyúiról szóló tesztek bekerültek a legjobbak közé.

2012 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Túléltük a karácsonyt, jön az év vége, mi pedig összefoglalunk. Első lépésként a Gamekapocs legolvasottabb híreit szedtük listába nektek, kiderül, 2012-ben mely történések érdekeltek a leginkább titeket!

Idén is lesz GK Tali - de csak szeptemberben!

Ugye egy percig nem hittétek azt, hogy idén kimarad a szokásosnak mondható Gamekapocs Találkozó? Az esemény hivatalos megnevezése: GK Tali 4.0. A szlogen pedig a következő: "Debils are Back!". A helyszín ugyanaz, mint tavaly, a szolnoki Tiszaligeti Motel.

Megvan az ASUS GeForce GTX580 DirectCU II kártya nyertese

Lezárult a Gamekapocs és az ASUS tudásalapú nyereményjátéka. Az ASUS GeForce GTX580 DirectCU II és Mass Effect 3 PC-játékot tartalmazó giga csomag nyertesével az imént beszéltünk telefonon, a neve lapozás után máris olvasható!

Nyerj ASUS GeForce GTX580 DirectCU II kártyát

A Gamekapocs és az ASUS tudásalapú nyereményjátékában egy csúcskategóriás ASUS GTX580 DirectCU II grafikus kártya keresi gazdáját, ajándék Mass Effect 3 játékkal, hogy a brutális teljesítményt azonnal legyen min tesztelni. Lehet, hogy te leszel a szerencsés?

Megszületett az első Gamekapocs-baby

Örömmel értesítjük a Tisztelt Nagyérdeműt, hogy újabb apró taggal bővült a Gamekapocs csapata. Tegnap kora délután megszületett Ca$h barátunk és bájos feleségének első gyermeke, Kováts Lara Leticia. Az anyuka és a kislány jól vannak, az utánpótlás-nevelés jó úton halad.