Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!

Továbbfejlődött a Gamekapocs mobilos verziója

Akinek nem tűnt volna fel, az elmúlt napokban parázs munka folyt a Gamekapocs programozóinak körében, s a korbáccsal való ütlegelés eredménye meg is lett. Elhoztuk nektek kedvenc játékmagazinotok mobiltelefonok böngészőjében futó változatának új verzióját. S igen, kommentelni is lehet!

Tesztjelleggel elindult a GK mobilos verziója

Sokan kérdeztetek az utóbbi időben a Gamekapocs mobilos változata felől, és tekintve, hogy valószínűleg már mindenkinek kezdetét vette a suli aktuális féléve, nyilván még fontosabbá vált az oldal gyorsabb és tisztább böngészésének lehetősége a telefonon, a pad alatt. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre!

A 2011-es év legjobb játékai

Hosszú és eseménydús éven vagyunk túl, ám még minden olvasónkra várt egy nagy feladat, hogy megszavazza a 2011-es év legjobb, legizgalmasabb és legmaradandóbb játékait. Az eredményeket összesítettük, megvannak a nyertes címek - győzött a papírforma, de születtek meglepetések is!

A Gamekapocs legviccesebb kommentjei 2011-ből

Olyan jól belejöttünk a legek összegyűjtésébe, hogy úgy gondoltuk, a legjobb kommentek mellett se mehetünk el szó nélkül. Rengeteg humoros hozzászólás született 2011-ben is, melyek teljes begyűjtése egyszerűen képtelenség, így csak aprócska töredéküket hoztuk el most nektek.

Szavazz a 2011-es év legjobb játékaira!

Kicsit megkésve, de rendíthetetlenül elindul a Gamekapocs Év Játéka szavazása. Ugye egy percig sem gondoltátok, hogy kimarad? Kérünk Titeket, hogy adjatok nyomatékot véleményeteknek, válasszátok ki kedvenceiteket! Hamarosan kiderül, hogy mely játékok voltak a legjobbak!

A Gamekapocs legolvasottabb blogjai 2011-ben

Közkívánatra összeraktuk a Gamekapocs legolvasottabb blogbejegyzéseinek listáját, most kiderül, melyek voltak azok a posztok, amikre a legtöbbször kattintottatok, mert annyira érdekes volt, annyira jó beszélgetés alakult ki utána, vagy éppen annyi fontos infó volt benne.

2011 legfontosabb játékipari történései

Ahogy ígértük, összeszedtük a tavalyi év azon történéseit, amik leginkább meghatározták az iparágat. Nem a játékbejelentésekre vagy a játékok megjelenéseire koncentráltunk, hanem az olyan alapvető érdekességekre mentünk rá, amiknek hosszabb távon is hatásuk lehet. Vágjunk bele!

Boldog karácsonyt minden kedves olvasónknak!

Reméljük, mindenkinél áll már a karácsonyfa, esetleg még most állítódik, kerülnek rá a díszek, s éppen lázas készülődés előzi meg az egész napos, durván túladagolt halászlé és bejgli inputot. Mert bizony újra 24-et ír a naptár, ami azt jelenti, hogy itt a karácsony.

Ma lesz az év végi Gamekapocs tali

Ma lesz az év végi GK tali, remegő kezekkel írunk, mert mi is tűkön ülve várjuk a bulit: együtt koccintunk az év végére, megünnepeljük az idei játéktermést, sőt ha úgy adódik, játszhatunk is egymás ellen. Ma este a Club 4 Playersben gyűlnek össze a GK-olvasók.

Év végi Gamekapocs találkozó decemberben!

Idén növeljük a tétet, a szokásos olvasói közreműködéssel szervezett nyári összejövetelünk mellett egy második bulit is csapunk, ezúttal Budapesten, egy hangulatos, konzolokkal teli kocsmában! Ha szeretnél találkozni a többi olvasóval vagy velünk, mindenképpen ott a helyed!