FIFA 12 , 3DS, IPHONE, PC, PS2, PS3, PSP, X360

A FIFA masszív előnyt tudhat a magáénak a PES-sel szemben. De mi lesz 2011-ben?
1344258601

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megtört a Diablo III egyeduralma, legalábbis minimálisan: a múlt héten már beelőzte őt a Battlefield 3 prémiumszolgáltatása, így a Blizzard remeke visszaszorult a második helyre. A dobogó harmadik fokát megint a DICE sajátotta ki, a bronzérmes a Battlefield 3.
1343833046

HWSW: Az online üzletre voksol az EA

Csökkent az árbevétele, és nőtt a vesztesége az Electronic Artsnak, de ami még fontosabb, nyilvánvalóvá vált, hogy még egy Star Warson alapuló MMORPG sem tudja felvenni a versenyt a World of Warcrafttal, írja nagytestvérünk a HWSW. A kiadó bevételének kétharmada az online eladásból származik.
1343628000

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A Battlefield 3 uralja a toplistát. Noha a Diablo harmadik részét most sem tudta megelőzni, az alapjáték, a prémiumszolgáltatás és a legutóbbi DLC kelendőek voltak a magyar játékosoknál. Nagy meglepetések egyébként továbbra sincsenek, az uborkaszezon hatása itt is érződik.
1343042953

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Meglepetések nincsenek, az uborkaszezon miatt pedig újoncokkal sem sikerült feltölteni a legfrissebb játékeladási toplistát. A magyarok kedvence továbbra is a Diablo harmadik része, a Blizzard remekét nem lehet, vagy csak kiváltságos címek tudják letaszítani a trónról. Ki lesz a következő?
1342422000

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nem aratott túl fényes sikert a The Secret World a hazai játékosok körében, a Funcom új MMO-ja az eladásokat tekintve nem fért be a legjobb tíz közé, az élbolyban továbbra is a jól megszokott slágercímek uralkodnak. A hét ugrását a Mass Effect 3 produkálta, a negyedik helyre kapaszkodott vissza.
1341818185

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megint a Diablo harmadik része vezeti a hazai játékeladási toplistát, úgy tűnik, megtörhetetlen a Blizzard sikerszériája, hiába kapott új kiegészítőt a Battlefield 3, és hiába tombolt az EB-láz az országban. A második továbbra is az új Battlefield prémiumszolgáltatása.
1341209424

Itthon is tarolt a Battlefield 3 Premium

A magyar vásárlók körében is nagy népszerűségre tett szert a Battlefield 3 prémiumszolgáltatása, ráadásul többen úgy fizettek elő a DLC-ket és exkluzív játékbeli tartalmakat kínáló rendszerre, hogy boltban vásárolták meg az ehhez szükséges kódot. Az élen azért a Diablo harmadik része áll.
1340625668

Videojáték formájában is hódít a foci-EB

A Max Payne harmadik része alaposan visszaesett a hazai játékeladási toplistán, miközben labdarúgó-Európa-bajnoksággal párhuzamosan egyre népszerűbbé vált a FIFA 12 Euro 2012 kiegészítője is. Nem lepődtünk meg, a magyarok mindig is szerették a focit videojáték formájában fogyasztani.
1340004682

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nincsenek meglepetések a hazai játékeladási toplistán, a mostani felállás kísértetiesen hasonlít a múlt hetire, ahol szintén a Max Payne 3 vezetett. Különösebb fordulatokkal már nem is kell számolni, az uborkaszezonban nem érkezik majd olyan cím, ami keresztbe tehetne az ilyen nagyágyúknak.
1339761600

Konami kontra EA: a FIFA másolja a PES-t

A Konami brit részlegének munkatársa egy interjúban éles hangon bírálta az EA Sports csapatát és a FIFA-sorozatot, állítása szerint a Pro Evolution Soccer elmaradásában nagyban közrejátszik, hogy az EA elhappolja a licenceket a japánok elől, ráadásul egy csomó ötletet át is emel tőlük.