FIFA 12 , 3DS, IPHONE, PC, PS2, PS3, PSP, X360

A FIFA masszív előnyt tudhat a magáénak a PES-sel szemben. De mi lesz 2011-ben?
Típus: Foci, Sport

Kiszivárgott az első FIFA 12 videó

Nem is akármilyen anyag került ki a netre: a bemutatón a FIFA 12 szinte összes újdonsága látszik, kezdve a korábban már beharangozott új fizikai rendszerrel, mely a játékosok ütközéseit vizsgálja, s így sokkal valósághűbben képes elénk tárni a test-test elleni küzdelmeket.

FIFA 12 - újabb részletek láttak napvilágot

Az OXM nemrégiben egy delejes előzetest közölt a soron következő FIFA-ból. A legfontosabb az, hogy három területen is mélyreható változtatásokra készülnek az EA Sportsnál. Azt már eddig is tudtuk, hogy sokkal emberközelibb játék várható, reméljük észrevehető hasznunk is származik belőle.

Fizetős szolgáltatást indít az EA Sports?

Ahogy arról nemrég beszámoltunk, az EA Sports vezetője, Peter Moore felvetette, hogy a kiadó a jövőben átfogó, minden játékra kiterjedő állandó profilrendszert vezetne be, most pedig azt pletykálják, hogy prémium szolgáltatást indítana konzolokon, amiért akciók, DLC-k és más extrák járnának cserébe.

Itt az első FIFA 12 screenshot

Az évről évre jelentkező futballszimulátor legújabb tagja idén ősszel sem hagyja cserben a foci szerelmeseit, az EA Sports lassan elkezdte csepegtetni az első finomságokat a FIFA 12-ből. Ennek örömére befutott a világelső kép is, melyben a brazilok klasszisa, Kaká és a zöld gyep kapja a főszerepet.

Állandó profilon dolgozik az EA Sports

Az EA Sports tervei szerint a jövőben megjelenő játékaikat összeköthetjük majd egy állandó profillal, így minden eredményünk egy helyen lenne, és arra sem lesz szükség, hogy az évről-évre megjelenő epizódokban mindent nulláról kezdjünk. Az ötlet nem nagy újdonság, de mindenképpen hasznos lenne.

Április elseje - a legjobb poénok egy helyen

Kinectes Starcraft, kakadobálás a Duke Nukemben, 3D-s szemüveg a 3DS-hez, My.Face és hasonló ökörségek. Ha elkezdődik az április, az egyúttal fárasztó viccek sokaságával is jár, a derék gamer nem győzi kapkodni a fejét a lehetetlen ötletek és bejelentések között. Összeállítás következik a legjobb viccekből.

Az EA Sports is ejti a nyomtatott kézikönyveket

A környezettudatos gondolkodás a játékiparba is betörni készül, a Ubisoft után a sportjátékairól ismert EA Sports is bejelentette, hogy felhagy a nyomtatott kézikönyvek készítésével. Az intézkedéssel persze spórolni is tud a cég, arról nem is beszélve, hogy a bejelentés marketingeszköznek is elmegy.

Befutottak a FIFA 12 első információi

A szokásosnál korábban kezdtek el fecsegni a FIFA-sorozat fejlesztői az aktuális részről. Bár a FIFA 12-t még be sem jelentették formálisan, a játék producere a brit Official PlayStation Magazine-nak már elárult néhány dolgot, amit mindenképpen szeretnének kijavítani a folytatásban.