FIFA 12 , 3DS, IPHONE, PC, PS2, PS3, PSP, X360

A FIFA masszív előnyt tudhat a magáénak a PES-sel szemben. De mi lesz 2011-ben?
Típus: Foci, Sport

Trailerfronton duplázik a FIFA 12

A hétvégére két új FIFA 12 előzetes is beesett, az egyik a játékosok új mozdulatait mutatja be röviden, míg a másik a várva-várt Football Clubot részletezi, melynek legérdekesebb fícsöre kétségkívül az lesz, hogy nemcsak a játékosok, hanem az általuk támogatott csapatok is vetekedhetnek egymással.

GC 2011: Megvannak a GamesCom legjobbjai

A kiállítás során átadták az idei év legjobbainak járó díjakat. A viszonylag rövid lista persze sok egyet nem értésre adhat okot, de azt nem mondhatnánk, hogy váratlanok a benne szereplő címek. Egy azonban biztos: az Electronic Arts szépen aratott idén.

GC 2011: Gameplay traileren a FIFA 12

Habár a sportjátékok terén nyilvánvalóan a FIFA Street okozta a legnagyobb meglepetést az Electronic Arts sajtótájékoztatóján, azért természetesen a kiadó a FIFA 12-t sem hagyta otthon, Kölnben új trailert mutatott a játékból, és elárult még róla egy-két érdekességet.

FIFA 12 bétateszt

Újításokra éhesen próbáltuk ki a FIFA 12 egy előzetes verzióját, s nem kellett csalódnunk. A játék már most remekül néz ki, fantasztikus élmény nyomulni vele, s a játékmenet megújítására tett próbálkozások is mind remekül sültek el. A Pro Evolution Soccernek fel kell kötni a gatyát.

Kaká magyarázza a bizonyítványát a FIFA 12-ben

Az EA Sports mindig is rajongók kedvében szeret járni (na jó, a héten bejelentett sportbérletekkel kicsit elszaladt vele a ló), így esett meg most, hogy maga a brazil futballklasszis, Kaká válaszol a rajongók kérdéseire a FIFA 12-vel és az életével kapcsolatban. Még jó, hogy nem Dzsudzsák Balázs.

Elindult az EA Sports Season Ticket szolgáltatása

A neves sportjáték-kiadó a fanok kedvében igyekszik járni, hiszen útjára bocsátotta a Season Ticket szolgáltatást. Lényegében egy bérletről van szó, ami egy éves időtartamra vásárolható meg, és számos kedvezményt biztosít a FIFA, NHL, Madden és a Tiger Woods PGA Tour játékok esetében.

Ismét Dzsudzsák lesz a FIFA hazai sztárja

Zimány Linda és Dagesztán mellett azért másra is jut ideje Dzsudzsák Balázsnak, az úriember idén is elvállalta, hogy a FIFA aktuális epizódjának borítóján pózoljon, amiért cserébe többe között azt kapja, hogy jobban kidolgozzák majd a grafikusok a játékban a karakterét.

FIFA 12 - fejlesztői napló az intelligenciáról

A PC-s játékosok számára a FIFA idei epizódja maga lesz a Kánaán. Mint arról már beszámoltunk, idén nem lesz lényegi eltérés a konzolos verzióktól, elvégre ugyanazt az Impact Engine-t használja az EA futballszimulátora. Most egy újabb fejlesztői naplóban a Pro Player Inteligence-ről lesz szó.

FIFA 12 - egy szinten a PC-s verzió a konzolossal

A sorozat történetében először a FIFA PC-s verziója teljes mértékben megegyezik majd a konzolos változatokkal, mindez pedig azt is jelenti, hogy a korábbi hírekkel ellentétben az új Impact Engine sem fog hiányozni a játékból. A FIFA 12 szeptember végén kerül boltokba, tudtuk meg a kiadótól.

E3 2011: Melyek voltak az expó legjobb játékai?

Mint minden évben, a Game Critics Awards díjátadó keretében idén is kiválasztják az Electronic Entertainment Expo, azaz az E3 legjobb játékait. A jelöltek már megvannak, a BioShock Infinite és az Uncharted 3 kapták a legtöbb voksot - őket négy kategóriában is jelölték.