FIFA 12 , 3DS, IPHONE, PC, PS2, PS3, PSP, X360

A FIFA masszív előnyt tudhat a magáénak a PES-sel szemben. De mi lesz 2011-ben?
Típus: Foci, Sport

Saját üzletláncot indít az EA Sports

Az EA Sports játékaival milliók játszanak, akiknek a cég számtalan online szolgáltatást nyújt. Egyetlen offline komponens viszont még mindig akad, és ez az új rajongók toborzása, amit a kiadó most egy saját üzletlánccal kíván segíteni. Az első bolt ősszel nyitja meg a kapuit Amerikában.

E3 2011: iOS-en is erősít az Electronic Arts

Nem nagy meglepetésre az EA további szeletet kíván kihasítani az Apple almatortájából, s ez annyit tesz, hogy a legbejáratottabb címeit elhozza iPhone-ra és iPadre a közeljövőben. A nagy bejelentésehez egy videómontázs is társul, ebből tudni, hogy lesz iOS-ra Battlefield 3 és Madden NFL 12 is!

E3 2011: Gőzerővel tolja a Kinectet a Microsoft

Eddig főleg a nagyobb címek kapcsán tettünk említést a Kinectről; tudjuk ugye, hogy többek között a Mass Effect 3 és a Ghost Recon: Future Soldier is támogatni fogja a kamerát. Azonban a Microsoft sokkal több kinectes bejelentéssel készült az E3-ra - lássuk, melyek voltak azok!

E3 2011: A FIFA-sorozat jövője

Az EA sajtóeseménye alkalmával a cég sportjátékokra szakosodott divíziója bejelentette a Football Club elnevezésű rendszerét, amellyel a világ legszenvedélyesebb sportrajongóit bevonják a hatalmas online FIFA közösségbe. A kezdeményezés a FIFA 12 megjelenésével indul, idén ősszel.

E3 2011: Microsoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

Az idei E3 sajtókonferenciáit a Microsoft nyitotta meg. A redmondiak szolgáltak ugyan újdonsággal, de meglepetésből nem volt sok, a korábbi pletykák ugyanis egytől-egyig lelőtték őket. Azért volt Halo 4, Halo HD, új Fable, Call of Duty, Gears of War, Ghost Recon és jó sok Kinect is...

E3 2011: EA sajtókonferencia - LIVEBLOG

A nagyobb kiadók közül az Electronic Arts tart elsőként sajtókonferenciát, a cég ezúttal is tetemes mennyiségű játékkal készült a kiállításra. Bemutatkozott az Insomniac új játéka, dátumot kapott a Battlefield 3, lelepleződött a Need for Speed: The Run - egy helyen összefoglaltunk mindent.

Előrukkolt a Steam riválisával az Electronic Arts

A Steam babérjaira törne az Electronic Arts. A PC-s játékok digitális terjesztésével foglalkozó szolgáltatások között a Valve rendszere gyakorlatilag egyeduralkodó, sokaknak tört már bele a bicskája a Steam elleni esetlen próbálkozásokban. Az EA-nek azonban van egy nagyon fontos fegyvere.

E3 2011: Újabb FIFA 12 gameplay jelenetek

Természetesen az EA Sports az idei E3-ra időzítette az aktuális FIFA-epizód újabb mozgóképét, s az már pár nappal a megnyitó előtt meg is tekinthető. A legtutibb újdonság az Impact Engine, mely látványos kölcsönhatásban lesz a látvánnyal és a jelentősen továbbfejlesztett fizikával.

Egy tucat FIFA 12 pillanatkép érkezett

A FIFA 12 alatt a nagy dérrel-durral beharangozott Impact Engine dübörög majd, ennek látványos mivoltát prezentálja az alábbi 12, friss és ropogós screenshot a Juventus, Milan, Bayern, Borussia Dortmund, Barca, Real Madrid, Arsenal és Chelsea játékosainak főszereplésével. Csekkoljátok!

FIFA 12 - itt az első hivatalos gameplay trailer

A múltkor kiszivárgott anyag után megérkezett a FIFA 12 első hivatalos gameplay trailere. A videó az új ütközésmodellt mutatja be, és bár mindössze egy perc hosszú, már most látszik, hogy korrekt munkát végeztek a tisztelt fejlesztők. Az előzetesért erre fáradjatok, rajongók ne hagyják ki!