FIFA 12 , 3DS, IPHONE, PC, PS2, PS3, PSP, X360

A FIFA masszív előnyt tudhat a magáénak a PES-sel szemben. De mi lesz 2011-ben?
Típus: Foci, Sport

Vezeti a hazai toplistát a Battlefield 3

Még mindig a Battlefield 3 vezeti a hazai összesített toplistát, és várhatóan nem is nagyon marad le a játék az élbolytól - a magyar gamerek már a Bad Company 2-t is imádták. A dobogóra felfért az idei FIFA-epizód és az Uncharted harmadik része is - mondjuk nem is jogtalanul.

Tízmillió Battlefield 3-at szállítottak le a boltoknak

Az Electronic Arts közzétette a második negyedéves pénzügyi helyzetjelentését, és bár a Battlefield 3 nem a szeptemberrel véget érő időszakban jelent meg, a bejelentésnek fontos szereplője volt a háborús shooter is: a játékból 10 millió példányt szállítottak le a boltok polcaira.

Így fest a FIFA a PlayStation Vitán

A FIFA-játékok az összes létező platformon tiszteletüket teszik, még az EA Sports címei között is ez az abszolút multiplatform projekt, sem a Madden NFL, sem az NHL nem érhető el ennyi különböző masinán. Akkor miért pont a Sony újgenerációs kézikonzolja, a PlayStation Vita maradna ki belőle?

YouTube-on is játszható a FIFA 12 demója

Nem írtunk el semmit, jól olvastátok: végre eljött az az idő, hogy minőségi játékokkal múlathatjuk az időnket a legnépszerűbb videómegosztón. Az első fecske a FIFA 12 PC-s demója, mely letöltés nélkül, böngészőből futtatható a Gaikai cloud-szolgáltatásának köszönhetően.

Többszörösen beelőzte a FIFA 12 a PES 2012-t

Nagy lehet az öröm az EA Sportsnál, a FIFA 12 eddig ugyanis rekordmértékű eladásokat produkál. De ez még semmi: a nagy konkurens Pro Evolution Soccer ebben az évben gyakorlatilag sehol nincs, huszonötször annyi FIFA-példány ment el eddig, mint PES.

FIFA 12 teszt

Visszatért. Ahogy tavaly is, meg tavaly előtt is, meg azelőtt még sok-sok éven keresztül. Ám a 2008-ban megkezdett folyamat nem állt le: a FIFA-sorozat rendületlenül fejlődik, a 12-es rész pedig talán az utóbbi évek legnagyobb újdonságait pakolja össze a közel tökéletes fociélményért.

Megugrottak a 3DS eladásai Amerikában

Megérkeztek az NPD Group szeptemberi toplistái, az Egyesült Államokban a múlt hónapban még a Madden NFL sikere ellenére is csökkentek a szoftvereladások, és a konzolok értékesítései is visszaestek. A Nintendo 3DS megtáltosodott némileg, persze az óriási árcsökkentés után ez nem meglepő.

A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések, a kiadók ezúttal sem hagyták cserben a játékosokat, lesz minden mi szem-szájnak ingere. Főleg a focifanatikusok örülhetnek, jön az új FIFA és a Pro Evolution Soccer is, hamarosan eldől, idén az Electronic Arts vagy a Konami gyűjti-e össze a több rajongót.

Elérhető a FIFA 12 demója

Megállíthatatlanul érkeznek az EA Sports éves sportjátékai, s esetünkben kipróbálható változatokban sem szenvedünk csorbát. A kiadó első ízben a FIFA 12 Xbox 360-as és PC-s demóját lőtte fel, holnap érkezik a PS3-as verzió is. Lássuk, hogy idén mit virítottak nekünk futball címén.