FIFA 12 , 3DS, IPHONE, PC, PS2, PS3, PSP, X360

A FIFA masszív előnyt tudhat a magáénak a PES-sel szemben. De mi lesz 2011-ben?
Típus: Foci, Sport

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

A Diablo III még mindig vezet, s bár az eladási darabszámokat nem ismerjük, a magyar értékesítések tendencia alapján láthatóan a nemzetközi sikereknek feleltethetők meg. A toplista többi részén nem történtek túl nagy változások, meglepetések nincsenek, csak a jól ismert sikercímek.

Az élen nyitott itthon a Diablo III

Valószínűleg egy percig sem gondolta senki, hogy a Diablo III nem arat fényes sikert itthon, a játék jött, látott és tarolt, azonnal a játékeladási toplista élén nyitott, miközben a múltkori első helyezettünk, a TERA egy huszárvágással sereghajtóvá vált. Ő zúgott a legnagyobbat a héten.

UEFA Euro 2012 - miért jön újítás nélkül?

Az UEFA Euro 2012-ben lesznek újdonságok, mint például az Expedition mód is, tényleges újítások és fejlesztések viszont nem - még az Európa-bajnokságra vezető selejtezőket is kivágták a fejlesztők. Az EA Sports szerint nem éri meg jelentős átalakításokat végezni a játékmeneten.

Élen nyitott itthon a Kinect Star Wars

Jól sikerült a Kinect Star Wars rajtja Magyarországon is, a játék kapásból az élen nyitott a legfrissebb játékeladási toplistán. Hiába: a Microsoft által előretolt anyag minden infantilis ötlet ellenére az egyik, ha nem a leginkább várt program a mozgásérzékelős kamerához.

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Megérkezett a legfrissebb hazai játékeladási toplista. Március utolsó hetén nem történtek nagy meglepetések, viszont a Mass Effect harmadik része elveszítette a vezető helyet, hogy átadja azt a rendületlenül törtető, új Sims 3-kiegészítőnek. A bronzérmes ezúttal a FIFA 12 lett.

UEFA Euro 2012 - újabb hatosfogat

Ezen a hétvégén sem maradtunk UEFA Euro 2012-látnivalók nélkül, most már az EA Sports is gőzerővel melegít, így készül a foci Európa-bajnokság hivatalos játékadaptációjának megjelenésére: a galériánkban hat új screenshot landolt, amiken feltűnik többek között Spanyolország Mátyás királya, Puyol is.

Először mozog az UEFA Euro 2012

Június 8. Jön a Prometheus, indul a foci Európa-bajnokság - venni kell egy karácsonyfát erre az ünnepre, mit azt mondjuk. Az Electronic Arts idén rendhagyó módon DLC-ként adja ki a Lengyelországban és Ukrajnában megrendezendő EB hivatalos játékát, itt is van az első mozgókép belőle!

A legfrissebb hazai játékeladási toplista

Nagy változások most sem történtek a hazai játékeladási toplistán, de legalább újoncunk van, mégpedig a Total War: Shogun 2 új kiegészítőjének képében. A legkedveltebb játékok rangsorát egyébként még mindig a Mass Effect harmadik része vezeti, immár éppen harmadik hete.

UEFA Euro 2012 - itt vannak az első képek

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, az idei labdarúgó Európa-bajnokságot feldolgozó játék nem önálló formában jelenik majd meg, hanem a FIFA 12 DLC-jeként tölthetik le a rajongók, a szokásosnál persze borsosabb áron. Az első képek már megtekinthetők a programról, nagy meglepetésre ne számítsunk.

A FIFA 12 DLC-je lesz az UEFA Euro 2012

A korábbi trendektől eltérően az EA Sports nem önálló játékadaptációt készít az idei labdarúgó Európa-bajnoksághoz, hanem a FIFA 12 kiegészítője lesz az UEFA Euro 2012. A csomag idén nyáron érkezik, a sportünneppel egy időben, pontos adatbázissal és 8 stadionnal.